Helsingistä hei!  Saavuin eilen illalla Iinan hotelliin, koska tänään on vuorossa kuvaukset yhteen Re:fashionin kamppikseen ja mä saan häärätä kameran takana. Onnekseni myös Iinuska oli kärsivällisesti kameran takana tänään aamupäivällä ja ikuisti vaatteet joissa olen viihtynyt eilisestä lähtien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Rakastan syyspukeutumista! Ihanaa saada taas pukeutua farkkuihin, nahkarotseihin ja saappaisiin. Olenkin ihan fiiliksissä tästä viikonlopun duunipäiviin passelista rennosta kokonaisuudesta. Siinä on niin monta lemppariasiaa samassa: pellavapaita, nahkarotsi, liuhukkeita, ihana huivi ja ronskit kengät. Viihdyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-H&M Mama/pusero-Zara/kengät-Bianco (2nd hand)/nahkatakki-S.T.I./liivi rotsin alla-Aventura/huivi-Global Accessories

Mama-osaston housut on edelleen ihan suosikit. Väijyinkin nettikaupasta jo muitakin saman malliston farkkuja. Suosittelen muitakin möhömahoja tutustumaan henkkamaukan raskausfarkkuihin, jos mahan alle pureutuvat vyötärönauhat ja vararenkaat vituttavat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt vuorossa tämän päivän mallien meikkaus ja tukkahommat ja sitten suunnataan studioon räiksyttämään salamavaloja. Just fiilistelin Iinalle tätä tämän hetkistä tilannettani. Tänään ja huomenna on töitä, ihan oikeita töitä joista tulee liksaa ja voin ja saan tehdä niitä täällä hyvässä seurassa sen sijaan, että katoisin koneen taakse yksin kotona tai että mulla olis viis päivää viikossa töitä jotka olis sidottu yhteen ja samaan paikkaan. Tuntuu ihan luksukselta tällainen vapaus ja lisääntynyt vapaa-aika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pahoittelen postauksen itserakasta kuvatulvaa. On vaan niin kiva, kun on tuollainen kaveri, joka jaksaa napsia kuvia ja kortilta löytyykin enemmän kuin yksi ihmistä muistuttava ruutu. :D

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Kommentit (6)

ttuffi-
7/6 | 

Mä oon vaan niin kade tosta tukasta. Vaihdetaanko? Tilalle saat maantienpaskanruskeat superluonnonkiharat noin viidellätoista pyörteellä joista yksi on keskellä takaraivoa ja näytät ihan pälvikaljulta :)

pauliina
8/6 | 

Hyvältä näytät, niin kun aina mutta nyt uteliaisuuden herätti noi korvikset, mistäs ovat kaunokaiset?

9/6 | 

korvikset on Glitteristä. Hintaa muistaakseni n vitosen. Löytyy myös hopean värisenä.

Maiju
10/6 | 

Yhden edellisiin, hyvältä näyttää! Jos koskaan päätät luopua noista kengistä, niin mä ostan ne oitis!

Heini
11/6 | 

Ouuujee! =) Looooooking goooood. Uusi tukka on hinee myös.

Elina
12/6 | 

Saako kysyä mistä tuo nahkarotsi on ostettu? Se on ihana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat