Heii!! Pikaiset terkut taalta aurinkoisesta Bulgariasta. (ilman skandeja) Eipa oo juuri valittamista. Kuollut koppkuoriainen hotellihuoneessa sinne saapuessamme on ollut matkan negatiivisin juttu ja siitakin paastiin yli aika nopeasti vaikka otokkakammoisia molemmat ollaankin.

Positiivisiin juttuihin on kuulunut sitten mm. pilveton taivas, lammin merivesi, ihanat tarjoilijat, kaks mansikkamargaritaa vitosella, loistavat kekkerit, hyva seura, kiireeton loikoilu kirjan kanssa uima-altaalla, matkaseuralaisen maksama nautinnollinen ja rentouttava kokovartalohieronta ja monet muut jutut.

Mitaan sen kummempaa ei ole reissulla tehty kuin otettu rennosti seka syoty ja juotu hyvin. Ihan just sita mita tilattiin. Ma ainakin kaipasin ihan totaalista akkujen lataamista ilman minkaanmoisia velvotteita ja sita tama viikko on todellakin tarjonnut. Ja samalla linjalla jatketaan seuraavatkin paivat. 

Hieman sentaan pitaa nillittaa. Olen jatkanut taallakin epatoivoista bikinien etsintaa, mutta turhaan. Jonkun ylemman uimapukutahon mielesta me isotissiset pyllerot ei nakojaan kuuluta rannalle eika uima-altaille. Yhdessa uikkarikaupassa nuori myyjatytto kysyi minun kokoa ja kun ilmoitin kirjaimeni muljahtivat hanen silmat ja leuka putosi lattialle ja han vaan pudisteli paataan kauhuissaan. Just. Kiitti vaan kovasti "huomaamattomasta" kauhureaktiostasi. :D

Onneks mulla on kuitenkin yksi olkaimeton kokouikkari mun eripari bikinien lisaksi niin saa edes valilla vaihtaa. Mutta aion pettymyksista huolimatta koluta jokaisen vastaantulevan uikkariputiikin lapi, jos vaikka ihmeita joskus tapahtuisi.

Hieman pitaisi muutenkin shoppailurintamalle saada myotaisemmat tuulet, silla nyt olisi oikeasti hieman tarve. Sain nimittain kesken reissun kuulla paasevani heti taalta palattuani pikaiselle matkalle Wieniin ja siella pitaisi olla jotain smart casualia paalle puettavaa. Taalta paluun ja Wienin koneen lahdon valilla on kuitenkin vain n. vuorokausi joten minun ei kannata lahtea matkaamaan valissa Poriin.

Laukussa on vaan pelkkia rantakamppeita eika edes yksiakaan korkokenkia. Voi siis olla etta joudun tekemaan jonkun mekko + kengat ostokset, jos ei taalta niin sitten Helsingista. Kovin on harmillista. ;D Eikos siella ole kivasti jo alet kaynnissa?

Mut joo, nyt on varmaa sit aika paivan ainoille "velvollisuuksille". Aion menna rannalle makaamaan kuin lahna ja valilla meinaan leikkia meressa hyljetta. Kuulostaa ihan loistavalta suunnitelmalta, eiko?

Ma tosiaan palailen reissuiltani vasta ensi viikon perjantai-iltana, joten taalla on edelleen hieman hiljaista viela viikon verran. Mutta sitten varmaan juttua riittaakin taas ihan vasymykseen asti.

Mahtavaa juhannusta teille kaikille!!

Kommentit (4)

kikka
5/4 | 

hmm..siunkaan blogia ei voi enää lukea google readerin kautta :G harmi... en yleensä lue muuta kautta mitään blogeja.

Ellenelle
6/4 | 

Bikiniongelmaan suosittelen kyllä (edelleen) Bravissimoa. :) Sieltä löytyy eikä kukaan kauhistele.

sarlotta
7/4 | 

heippa! jos ostoksia haluat täällä tehdä niin suosittelen vierailemaan Burgasissa. Bussilla pääsee seuraavasti: 7:30 8:10 10:10 10:50 12:50 13:30 15:30 16:10 18:10 18:50. Matka on n.30min ja siellä kannattaa suunnata suoraan Burgas plazaan (pienehkö ostoskeskus)! tai sitten vaan taksilla Varnaan :)

8/4 | 

Mä saavun perjantai-iltana Wieniin, että voidaan varmaan lentokoneista vilkuttaa toisillemme matkan varrella? ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram