Olen kyllä tiennyt, että Leviksellä on olemassa naisille isojakin kokoja, mutta tänne Suomen kauppoihin saakka sellaisia ei ole tainnut hirveästi eksyä. Nyt kuitenkin Zalandoa selaillessa bongasin, että he ovat ottaneet valikoimiinsa Leviksen pluskokoja!

Malleja näytti olevan tarjolla neljä: vasemmalta alkaen 310 Plus Shaping Legging, 311 Plus Shaping Skinny, 314 Plus Shaping Straight ja 315 Plus Shaping Boot.

Koot oli tuumakokojen sijaan esitetty tavallisina vaatekokoina ja farkkuja on saatavilla kokovälillä 46-54 lahjepituuksien ollessa 30, 32 ja 34. 

Niin paljon kuin kivoja farkkuja onkin meille isokokoisille tarjolla eri plussamerkkien toimesta, niin ongelmanahan niissä on usein se, että koon kasvaessa myös lahkeet pitenee ja lyhyet, mutta leveät tyypit joutuvat turvautumaan lahkeiden lyhentämiseen. Siinäkin on kuitenkin omat ongelmansa, jos pituutta on roimasti liikaa. Ei ne lahkeet vaan näytä siltä mille on tarkoitettu, jos niistä pätkäistään 15 cm pois. Nämä Leviksen plussamallit ovatkin siis varmasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto isokokoisille, joiden on vaikea löytää farkkuja joissa myös lahkeen pituus natsaisi.

Hirveen harmillista, ettei mulla ole nyt todellakaan farkkujen tarvetta, sillä hirveesti kiinnostelis noita testailla. 

Kommentit (7)

Vierailija
2/7 | 

Ehkäpä, usein kommentoijan tekee tarpeettomaksi blogisteille se ettei hänestä ole taloudellista tai muunlaista hyötyä.

Vierailija
3/7 | 

Tämän tyylisuunnan blogistit ovat usein sellaisia joista voisi käyttää termiä: Virtuaalipummi tai virtuaalikerjääjä.

Ellu
4/7 | 

Mahtava vinkki! Olen ostanut näitä Jenkeistä ja viime visitistä jo muutama vuosi, tähän mennessä en ole löytänyt mistään verkkokauppaa, joka Eurooppaan toimittaisi helposti. Siispä tilaukseen. Kiitos :) 

LemonJuice
5/7 | 

Mä harvoin joudun lyhentämään farkkuja, mutta jos niin käy, niin mä lyhennän ne siitä alkuperäisen käänteen yläpuolelta, jolloin niihin jää jäljelle se alkuperäinen lahkeensuu tikkauksineen ja "kulumiskuvioineen". 

Tätä kirjoittaessani sit välillä googletin ja totesin, että en ole ainoa eli aiheesta löytyy postauksia. Tässä yksi esimerkiksi:

http://vintage-sunflower.blogspot.fi/2011/07/farkkujen-helppo-lyhennys-h...

Haisuli

Kiitos tästä lahkeenlyhennysvinkistä LemonJuice! Omplekone on, mutta ei mielikuvitus ole tuohon riittänyt :) Tuleeko noista käännöksistä kuinka pönkeröt, jääkö ne käännökset pönöttämään vai oletko leikannut pois? 

LemonJuice

Se riippuu siitä, että paljonko joutuu lyhentämään ja tosiaan siitä, että kuinka jäykkää materiaalia ne farkut ovat. 

Kovin usein ei ole tarvinnut farkkuja lyhennellä, mutta silloin, kun sen teen, niin jos lyhennettävää on vain pari-kolme senttiä eli sisäpuolelle jää vain kapea laskos, niin annan olla ja tikkaan sen kiinni lahkeeseen niin, että pysyy kiinni puntissa, eikä pönkötä sivuttain, vaan on taittuneena ylöspäin. Tokihan se tikkaus näkyy sit päällekin päin, mutta sopivan värisellä langalla tehtynä sen erottaa vain, jos joku on kontillaan siinä jalkojen edessä. :D 

Jos joutuisin lyhentämään enemmän, niin sit leikkaisin liiat pois jättäen aika kapeat saumanvarat & huolittelisin ne.

Laskoksen kiinnitys tai kapeat saumanvarat tekee sen, että ei tarvitse farkkuja jalkaan pukiessaan asetella sitä sisäpuolelle jäävää osiota mitenkään. Ja silloin ei myöskään ole pelkoa siitä, että se laskos tai saumanvara kääntyisi alaspäin ja alkaisi vilkkumaan lahkeensuun alapuolella. Koska se ompelusauma on siinä ihan tikkauksen yläpuolella, niin lahkeensuuhunhan on matkaa vain sentti-pari.

Mutta! Mä sit aina pidän niitä farkkuja jalassa jonkun aikaa (esim. yhden päivän) ENNEN lyhentämistä, jotta niihin tulee ne kaikki käyttövekit yms. Koska ihan uudet farkut on jalassa jotenkin pidemmät kuin vähän käytetyt ja varsinkin, jos lyhentäessä leikkaa kaikki liiat pois, niin se on sit mennyttä. :D 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram