Kuinka moni on jo lukenut eilen ilmestyneen Me Naiset-lehden? Siellä on nimittäin sivun verran meikäläisen ajatuksia pian saapuvan syksyn trendeistä. Päädyin sitten sanomaan, että kun nyt kerran leveät lahkeet ovat tehneet tuloaan jo jokusen aikaa, niin ehkäpä vihdoin tänä syksynä minäkin opettelisin niitä käyttämään. Ja koska pitää elää niin kuin opettaa, piti tänän sitten kaivaa kaapista leveälahkeiset farkut ja kokeilla miltä ne oikein tuntuu.

Kuvat on tällä kertaa ihan kuraa, pahoittelen sitä. Olen nimittäin jo melkoisen päissäni aloitettuani skumpan kittaamisen tuossa kolmen aikaan kaverin päästyä töistä ja suuntana on tänään Porispere. Niinpä tuuppasin kameran jalustalle ja poseerasin huonossa vastavalossa olohuoneen nurkassa ennen kuin vaihdan vaatteet. Tässä asussa siis kävin iltapäiväskumpalla Annin kanssa, mutta Kirjurinluodolle lähtiessä pitää vaihtaa matalat mutaa kestävät kengät ja sen myötä myös lyhyemmät pöksyt. Mutta tuli nyt ainakin kokeiltua tätä boot cutia!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

farkut-Liu Jo (saatu)/ alustoppi-Maidenform/alta vilkkuvat rintsikat-Gorsenia, Lumingerie/pusero-Vero Moda/kengät-Vagabond


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Liu Jo:n farkut on olleet mulla jo ainakin pari vuotta, mutta käyttökerrat ovat jääneet vähäisiksi. Siinä missä pillilahkeet olivat kymmenen vuotta sitten kauhistus, niin nyt se taakka on siirtynyt leväemmille punteille. Vaihtelun vuoksi mä kuitenkin haluaisin oppia käyttämään boot vutia ja flarea ja muotilehdissä ne näyttävät kyllä kauhean kivoilta pitkien ja hoikkien mimmien päällä. Mutta, asiaan sisältyy selkeä mutta. Mä tunnen itseni ihan hirveeksi amatsoniksi! Olen lyhennyttänyt farkkujen lahkeet korkeisiin kiilakorkoihin sopiviksi ja minkään matalan kanssa niiden käyttö olisi katastrofi. Nyt kuitenkin tepstellessani kaupungilla koroissa ja näissä hulmuavissa lahkeissa olo oli todella iso ja jotenkin roteva. Tunne  oloni paljon naisellisemmaksi ja sirommaksi käärityissä pillilahkeissa, nilkat paljaana ja ballerinoissa. Kiilakorkonilkkureissa ja leveissä farkuissa olen kuin joku vieras ihminen.

Kuvista katsoen se vieras ihminen on kyllä ihan linjakas ja pitkäsäärinen ja jokusessa ruudussa persekin näytti aika kohtalaiselta. Mutta kun mä oon tottunut olemaan lyhyt ja pyöreä! :D


 

Ehkä mua vaivaa leveälahkeisissa farkuissa se, että A) kengät ei näy ja B) mun kroppani paras puoli,. sääret, jää piiloon. Sen vuoksi mulla tulee jotenkin iso ja roteva olo, kun näkyvillä ei ole ne harvat vartaloni kapeat kohdat: nilkat ja sääret. Ja onhan se nyt ihan hirveetä tuhlausta käyttää housuja jotka peittää mageet kengät.

Mutta en aio luovuttaa vielä. Eiks se oo uusien makujenkin kanssa niin, että useamman kerran pitää kokeilla ennen kuin tottuu? Leveiden lahkeiden testailu siis varmasti jatkuu syksyn myötä. Jos muutkin näyttää niissä hyvältä, niin miksi en minäkin!


Nyt jotain festarirypemiseen sopivampaa niskaan ja luodolle riehumaan. Puolentoista tunnin päästä aloittaa Danko Jones, joka on aiemman kokemuksen perusteella livenä aivan kipeen hyvä! Lupaamani turbaanivideo kaipaa vielä vähän säätöä.. katsotaan jos saisin ulos huomenna. Mikä on yleisön tuomio leveille lahkeille? Yleisesti? Entä mun päällä?

Kommentit (12)

Kanerva
13/12 | 

Mulla on sama juttu, sääret ovat kapein kohta enkä usko, että enää leveälahkeisia ala käyttää. Sä näytät kuvissa hyvältä, hiprakka on hyvä asuste! :-D

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/12 | 

Se on just se kolmen skumppalasin hiprakka joka on vielä hyvä asuste, sit kääntyy laskuun. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tarja
15/12 | 

Nuo farkut on täydelliset ja näytät kerta kaikkiaan upealta! Vaan ymmärränpä ihan täysin, mitä tarkoitat... Itse kauhistelin myös pillejä, kun mulla ne sääret ei ole niin kovin nätit, mutta kummasti ne kapeat farkut on käyttöön hiipineet ja entiset vakiot eli boot cutit on jääneet kaappiin seisomaan. En vaan enää osaa. Ja minuakin häiritsee, kun kengät ei näy ja samoin tuntuu, että boot cutit vaatii korkoja ja sitten tunnen myöskin itseni amatsoniksi. (Tai sitten vain kaikki minua ympäröivät miehet on ihan liian lyhyitä...) Että ongelmia ne on nämäkin :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/12 | 

mulle on aina just kengät ollut se tärkein juttu pukeutumisessa, joten kyllähän nää pöksyt vähän sotii sitä vastaan. Kiva kuulla etten ole yksin tämän ajatukseni kanssa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

17/12 | 

Mä katoin eka, että sulla on Marlies Dekkersin rintsikat :) Mutta nyt rupesi Gorsenia kiinnostaa, en oo aiemmin kuullutkaan koko merkistä! Löytyykö hyvin valikoimaa isoille hinkeille?
Farkut näyttävät tyylikkäiltä! Mulla on farkkujen kanssa yleensä ongelmana lantion ja vyötärön välinen suhde ja oikean korkuista vyötäröä ei meinaa millään löytyä :S Siksi olenkin leggari+rikoo- mimmejä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/12 | 

käy Lumingerien sivuilla tsekkaamassa valikoima. Nää on itselleni ekat kyseistä merkkiä, joten laajempaa kokemusta ei ole. Edellisessä postauksessa tarkempi arvio kuitenkin näistä liiveistä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Johanna
19/12 | 

Ite oon aina tykänny bootcut-farkuista ja mulla kesti todella kauan tottua pillifarkkuihin. Omalla kohdalla leveät lahkeet taas tasapainottaa vartaloa koska on isot tissit ja hartiaosastoa löytyy myös, joten alaspäin levenevät lahkeet tuo pientä tasapainoa kokonaisuuteen. Farkkukaupoille en juurikaan uskalla, mulle on pinttynyt mieleen epätoivoiset reissut farkkuja ostamaan, kun mitkään levikset eivät mahtuneet jalkaan ja jos mahtuivat, niin puristivat ja olivat hankalat. Myyjä huokailee verhon takana ja minä ähisen naama punasena toisella puolella ja yritän survoutua farkkuihin. Pitäis varmaan vaan rohkeasti mennä kokeileen farkkuja, mutta minne? Missä on koko 46 tai 48?

Nuo sun farmarit näyttää kyllä hyvältä etkä näytä raskaalta ollenkaan! Pikemminkin tasapainottaa kokonaisuutta. Mutta se on kyllä totta, kengät jää piiloon!

Ps. rintsikat tilattu, nyt jännätään onko ne soppelit! :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/12 | 

mä olen löytänyt monet hyvät farkut Lindexin Generous-mallistosta! Ja oma koko just toi 46.
Toivottavasti rintsikat oli hyvät! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

21/12 | 

Itse sain lahjaksi tuttavan vanhoja vaatteita, ja niiden joukossa oli leveälahkeiset farkut. Ne istuu mulle täydellisesti ja on kaikin puolin hienot, mutta en vaan meinaa tottua niihin! Mäkin tunnen itseni jotenkin epänaisellisemmaksi niissä, en tiedä miksi. Noh, ehkä silmä tottuu.

Oot upea. <3

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/12 | 

no, toisinaan vaan päälle ja koittaa totutella, niin mäkin aion näiden kans tehdä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Eija
23/12 | 

Näytät upealta! Farkuissa vain on se "mutta", että vaikka toiset -hyvät ystävätkin joihin luottaa - sanoisivat, että hyvältä näyttää, se ei auta, ellei itse koe niitä hyviksi. Sellaiset semihyvät puetaan aina koemielessä päälle, mutta yleensä ne joutuu vaihtamaan enne lähtöä. Mutta olen todellakin vilpittömästi sitä mieltä, että nuo bootcutit näyttävät hyvältä ylläsi. Kuten muutkin vaatteesi :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/12 | 

jep, farkkujen pitää nimenomaan tuntua hyviltä ja niissä pitää itsellä olla oikeanlainen ja itsevarma olo. Pätee kyllä oikeastaan kaikkiin vaatteisiin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram