Hahhahhaaa!!! Ai hitto, mun ja murun sunnuntaina Satakunnan museolla otetusta kuvasta tuli ihan huikee! (kertoilin kuvauksesta, ja näyttelystä johon se liittyy, TÄÄLLÄ)

20121001-173500.jpg

Musta tää näyttää enemmänkin siltä kuin tässä olis äiti ja poika kuin pariskunta! Olen tuossa paitapuserossani, hatussani ja hymyttömässä olemuksessani sellaisen keski-ikäisen lesken näköinen. "Varakas kauppiasmieheni kuoli, kun poika oli viiden vanha ja siitä lähtien olemme eläneet kaksin perintörahojen turvin. Onneksi aikuinen poikani asuu edelleen kotona ja huolehtii äidistään". :D

Mutta onpahan kerrankin meistäkin joku upea yhteiskuva!

Kommentit (8)

Minna
10/8 | 

Hieno kuva mutta täytyy kyllä sanoa että miehekkeesi farkut eivät sovi oikein kuvaan :D

14/8 | 

Se on toi hattu ja musta mekko, jotka sen aiheuttaa :D jos sulla olis ollu sellainen aikakudelle tyypillinen tyttöjen kukkamekko ja sä olisit seisonut ja MIES, tietenkin, istunut niin vaikutelma olis ollu toinen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram