Uuh! Eilen ne saapuivat. Uusimmat leopardit nimittäin.

Murua huvitti ihan vietävästi, kun se näki miten isoon pahvilaatikkoon ja kymmenien silkkipaperivällyjen väliin tuo kenkälaatikko oli piilotettu. Ei voi ainakaan syyttää The Outnetia varomattomasta pakaamisesta.

Ai että, kyllä ne vaan on  kauniit. Ja ensikokeilujen perusteella vielä mukavatkin. Kaukana kun ovat ne ajat jolloin kenkien ostoperusteeksi riitti se, että olivat nätit. Nykyään älyän kaivata jo käyttömukavuuttakin.

Oliskohan mun leoperhe nyt jo riittävän iso? Yhdet piikkarit, yhdet matalat nauhakengät ja nämä kiilakorot. Voisin teettää niille kaikille sterilisaation, jotta eivät vaan enää lisäänny. Mutta toisaalta, mun luottokortilta on kyllä jo piuhat poikki, joten eiköhän sekin aja saman asian.

Kommentit (3)

Kikka
1/3 | 

Haluaisin kysyä miten se Katokon nahkalaukku on palvellut? Harkitsen sitä "muovipussin" muotoista laukkua itse (m-kokoisena) ja haluaisin tietää miten se palvelee? Onko helppo kantaa olalla?

hienosti on Baccu palvellut ja sitä kantaa näppärästi olallakin. Ja itsellänikin juurikin tuo M-koko

Toki se käyttäytyy juuri niin kuin tuollaisen säkin voi olettaakin käyttäytyvän eli tavarat on siellä iloisesti mullin mallin, mutta pienemmät tavarat pidän sitten vaan jossain pienemmissä pussukoissa laukun sisällä.

Tykkään! Ja suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram