Mulla ei todellakaan ollut shoppailuhommat mielessä, kun suuntasimme Tukholmaan eikä siihen oikein ollut aikaakaan. Mutta niin vaan tielle osui pari rättejä ja kenkiä tarjoava mestaa, jossa ottivat multa kassalla rahat pois. Mä olin ihan täysin pahaa aavistamaton, kun lampsin muiden tyttöjen perässä hotellin vieressä olevaan Zaraan. Olin varma, että sinne nyt ei ainakaan multa mene penniäkään, kun ei niiden vermeet mahdu mulle päälle mitenkään päin. Tai no, ehkä mä jostain minihameesta saisin kaulurin tms, mutta lähes siihen se sitten jääkin. :D

Mutta mutta. Se oli melkein eka asia mitä koko liikkeessä näin, mikä koitui reissubudjettini synkäksi kohtaloksi.

Kuvasta kiitos Joannalle!

Talvikelpoiset leopradithan ne perheestä vielä puuttuivatkin!

Uuuuu! Ihan megasikahitonihanat! Nyt sitten vaan odotellaan, että ruhjoutuneet pikkuvarpaat paranee, jotta pystyisin käyttämään ylipäätään mitään kenkiä ilman kipua. Varvasvammat aiheuttavatkin ihan pikkuruista ongelmaa huomisiin Indiedays-kekkereihin, sillä ainakaan mitään korkokenkiä en voi jalkaani kuvitellakaan. Mutta en kyllä oikein mitään muutakaan. Meen villasukissa. Stylish as hell!

Kommentit (4)

8/4 | 

Ääk, ihanat! Eikä sopis yhtään mulle, eli melkein pakko hankkia :D Me mennään Tukholmaan joulukuussa ja aion kuitenkin satsata Lagerhausin romukauppaan enkä kenkiin, kai.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat