Aloin tuossa viime viikolla yksi ilta miettimään, että voi että miten olis hienot jotku sellaset leopardikuosiset nilkkurit! Selasin siinä sitten iltapuhteikseni muutamat nettikaupat kunnes jostain mielensopukoista hiipi tunne, että ihan kuin mulla ehkä sittenkin jo olis sellaiset kaapissa. Hetken muistilokeroita kiusattuani muistin, että totta tosiaan, muutama vuosi sitten Tukholman Zarastahan tuli yhdet kissanilkkurit hankittua. Muutama kenkälaatikko piti availla ennen kuin löytyi, mutta kyllä, ei tarvinnut lähteä omaa vaatehuonetta pidemmälle! Tämä episodi toki laittaa taas kerran miettimään, että pitäiskö mun joko A) vähentää mun kenkien määrää tai B) pitäiskö mun edes päivittää tietouteni siitä mitä kaikkia ronttosia omistan. Mut toisaalta, tää unohtelu kyllä tarjoaa aika usein ilahduttavia yllätyksiä.

Tällä viikolla olenkin sitten yhdistänyt kisunilkkurit mihinkäs muuhun kuin jo parissa edellisessä asupostauksessa nähtyyn villatakkiin. Oishan se toisaalta kiva olla sellanen tyylibloggaaja jonka päällä nähtäis aina vaan ennennäkemättömiä vaatteita, mutta mä oon tällaista lajia tavis, jolla käytössä pyörii aina kerrallaan ne tietyt lempivaatteet. 

Miten se voikin olla, että oma-aloitteisesti en ole koskaan älynnyt tuota nutturaani väsätä mihinkään muualle kohtaan päätä kuin säntillisesti keskelle. Nyt kun sitten Evekin kuvauksissa mulle laitettiin upea toispuoleinen pallokampaus, avautui mulle ihan uusi näkökulma asiaan. Yhtä komeaa palloa en edes lähtenyt tavoittelemaan, mutta kivaltahan se tuollainen pikkunutturakin näyttää hieman uudelleen sijoitettuna. Tässä on hyvin mahdollisesti uusi jumituskampaukseni.

 

farkut-H&M Shaping Skinny/pusero-Kaiio/neuletakki-J.Lindeberg/nilkkurit-Zara

Koska uusi vuosi tekee tuloaan, olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä täydellistä kalenteria. Minulla on tänä vuonna pari kertaa käynyt aikataulukämmi puhelimen ja läppärin kalentereiden synkkausongelmien vuoksi ja haluaisinkin siksi paperisen varmuuskopion. Mutta mulla on ongelma. Tajusin nimittäin tänään minkä vuoksi kaikki ostamani kalenterit jäävät pikkuhiljaa aina kuitenkin käyttämättömiksi. Se johtuu siitä, että yhdenkään kalenterin viikkonäkymä ei ole sellainen kuin se on omassa päässäni. Minun päässäni viikot seuraavat toisiaan spiraalimaisesti, yksittäisen viikon ollessa siis lähes tulkoon ympyrä, tai ehkä ovaali. Maanantai on n klo 11 paikkeilla ja siitä se sitten kiertää myötäpäivään. 

Katselen valmiskalenterien viikkonäkymiä ja ne ei vaan tunnu oikealta. En näe yhdellä silmäyksellä asioita niin kuin haluaisin ne nähdä. Voisin ehkä elää sellaisen näkymän kanssa, jossa kaikki viikonpäivät ovat yhtä isoina ja vierekkäin aukeamalla. Mutta en kestä sitä, että lauantai ja sunnuntai on pienempiä kuin arkipäivät! Ja sitten on vielä se pulma, että jos sattuu löytymään sisäsivut, jotka joten kuten voisin hyväksyä, niin sitten kalenterin kannet on rumat kuin mitkä. 

Että koita tässä nyt sitten aikatauluttaa elämää. Tarvitsen spiraalimallisen kalenterin! :D

Kommentit (14)

Ninni
15/14 | 

Hahaa, munki viikko on ovaali, vaaka ovaali. Ja vuosi on pysty ovaali.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/14 | 

Mun vuosi ei oo ovaali, vaan tarkastelu etäisyydestä riippuen se on joko 3x4 ruudukko tai sitten minun ympärilläni kulkeva puolikaari

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

sakeinan
17/14 | 

Eikös blogeissa ole pyörinyt näitä "tuunaa-oma-kalenteris" -postauksia. Yes dear- blogissa joskus ainakin on ollut. ☺

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/14 | 

ei ole löytynyt niistäkään mahdollisuuksista minulle passelia. Mutta tänään selvisi mistä tämä "nirsous" kenties johtuu. Synestesian tilajatkumo -muoto. Pakko postata tästä aiheesta!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Upa
19/14 | 

Kuulostaa jännittävältä tuo ovaaliviikko. En ole aiemmin sellaisesta kuullutkaan :D Itsellä viikot seuraavat toisiaan juuri niin kuin kalenterissa. Muuten, miten siis pidät kirjaa omistamistasi kengistä? Unohteletko niitä useinkin? Musta tuo on aika huolestuttavaa, jos unohtaa mitä omistaa. Mulla on kaikki kengät pois kenkälaatikoista näkyvillä just siks että muistan millaisia kenkiä mulla on ja muistan käyttää niitä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/14 | 

On niitä toista sataa paria, joten ei sellaista määrää pidetä esillä. Hyvinkin ehtii esimerkiksi talven aikana unohtaa mitä kaikkia kesäkenkiä omistaa kun luuraavat säilössä ullakolla.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Satu
21/14 | 

Toimiva kikka on liimata kenkälaatikoiden päätyyn valokuva sisällä olevista kengistä. Näkee tarjonnan muutamalla silmäyksellä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/14 | 

Jep, niinhän se olis, mutta arvaa vaan olenko ikinä ideasta huolimatta jaksanut sitä toteuttaa? 😂 kauhee homma kuvata noi kaikki ja vielä saada juvat printattua..

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pauliina2
23/14 | 

mun viikko on kans ovaali mutta jostain syystä suunta on vastapäivään maanantain ollessa siellä klo 11.ssä ja sieltä sitten tullaan ovaalin alareunaa oikealle perjantain ollessa toisessa päässä ja sieltä kaartuu takaisin vasemmalle ovaalin yläreunaa ja lauantai  ja sunnuntai täyttää sen yläpuolen kokonaan. :) mitähän tää kertoo mun eri päivien arvottamisesta? :D mutta kalenterien kanssa mulla ei ole ongelmaa, niiden kanssa pystyn elämään niin, että päivät seuraavat toinen toistaan rivissä. ovaali on vaan pään sisäinen asia.

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/14 | 

Vaikka se ovaali on pään sisäinen asia, niin silti mulla jotenkin vaivaa, kun se fyysinen kalenteri ei jotenkin yhtään taivu mun ajatusten kanssa samoille aalloille. Tulee ärtymys. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiitu
25/14 | 

Minä olen ottanut kausivaatteiden säilömisten yhteydessä kengistäni ja takeistani ym. kausivaatteistani kuvat ja tehnyt niistä koneelle "virtuaalisen vaatekaapin". Siitä on helppo tarkistaa, löytyykö jostain kätköstä se, mitä kaipaa (tai himoitsee ostaa...) ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/14 | 

Hmm.. tämähän kuulostaa kans ihan fiksulta idealta, mut taas pirun työläältä. Pitäisköhän laittaa harkintaan...

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiinatsi
27/14 | 

Tee pinterestiin kansio sun kengistä, pinnat sitten sinne aina kun olet uudet ostanut

Veera
Liittynyt2.9.2015
28/14 | 

tää on loisto idea!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat