Ei nämä nyt välttämättä yhtään parempia kuvia tämän päivän vaatetuksesta ole kuin aiemmin julkaistu korppikuvakaan, mutta onpahan ainakin lisämateriaalia.

lepakko3B

lepakko2B

lepakko1B

Olen käyttänyt noiden saappaiden ostamisen jälkeen tasan yhden kerran mitään muita kenkiä. Olen tallannut maihareilla niin baarireissut kuin asiakastapaamisetkin. Miss Sixtyn monitoimiloimi ja Lindexin liivi muodostavat päällekkäin puettuna moniulotteisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Lindexin liiviviritelmän olin ehtinyt unohtaa ihan täysin sen hautauduttua vaatekaapissa  kaiken muun mustan sekaan. Selatessani vanhoja postauksiani törmäsin liiviin vuoden takaisessa postauksessa ja päätin kaivella sen jälleen käyttöön. Ja onneksi kaivoinkin, sillä tuosta kahden liehuhelman kombinaatiosta tuli välittömästi uusi lemppari. Olen liehunut samojen siipien kanssa jo monta päivää vaihdellen vain alaosaa ja alustoppia.Mä oon just tällanen pahan laatuinen jumittaja, kun keksin jotain itseäni kovasti miellyttävää.

Mä rakastan tässä asussa kaikkea.Valuvat linjat ja keveys yhdistettynä piukkaan ja rajuun alaosaan.  Kiiltävää, mattaa, sileää ja laskostettua pintaa. Voinko mä elää loppuikäni näissä vaatteissa?

Kommentit (29)

1/29 | 

siis ihan järkyttään näkönen, tuli mieleen joku rausku, siis sellainen iso kala. ei hyvä.

brita

rausku! :D ihan paras kommentti. pitää melkein googlettaa miltä rauskut näyttävät. ei mutta oikeasti, asu on siisti :)

3/29 | 

Aivan ihania kuvia, tosi mageita! :D Susta löytyy asennetta vaikka muille jakaa! Mua alkoi naurattamaan tuo: "Voinko mä elää loppuikäni näissä vaatteissa?", kun sitten aloin oikein miettimään, jos kadulla tulisi vastaan noin pukeutunut vanhus :DD Se vasta olisi jotain!

Veera

joo! Liehuhelmat vaan takertuis rollattorin renkaisiin, kun painelisin kasikymmpisenä samoissa vermeissä. :D

4/29 | 

Upeita kuvia ja kerroksellisuus viehättää! Ja oikeasti, mun loppuilta on pelastettu kun naureskelen edellisen kommentoijan antamalle mielikuvalle, mutta mun mielestä olisi ihan törkeän siistiä jos kadulla tulisi oikeasti vastaan vanhus vastaavanlaisissa vaatteissa :)

6/29 | 

Ihania! Minäkin teinipoppari olin ihan myyty kun näin elokuvan The Crow. Sitäpaitsi ne rauskutkin on tosi makeita. Lepakkokaloja. Voi, pääsisinpä (minäkin) joskus valokuvausstudioon pelleilemään... ei kun siis poseeraamaan! :D

Veera

Pitää vaan mennä valokuvastudioon pelleilemään. Voihan sitä käydä muotokuvassa ihan muuten vaan! :)

TinttiS
7/29 | 

Aivan mielettömän upea kokonaisuus, ei tippaakaan tylsä (vaikka jotkut kokomustat asut sellaisiksi helposti miellänkin!):)

IsoKisko
8/29 | 

Upeita kuvia ja poseerauksia! Sähän näytät just siltä kuin lähtisit lentoon. Batman kalpenee. Kissanaisella tai Batgirlillä ei oo mitään asiaa tähän sarjaan.

Veera

Jep.. mä vaan en ehkä näytä kumiasussa yhtä kuumalta kuin kissanainen ja batgirl. Mut siks mä verhoudunkin isoon viittaan! :D

9/29 | 

Just hieno asu, vaikka itse en käyttäisikään, mutta todella harvoin edes pukeutuisin kuin bloggaajat :D

Veera

"kuin bloggaajat" hassusti ilmaistu. Aivan kuin bloggaajat pukeutuisivat jotenkin tietyllä tavalla :D

Lina

Ymmärtäisin ton niin, että muotibloggaajilla on ehkä enemmän uskallusta kuin keskivertokansalaisella. Vedetään päälle muutakin kuin tummansiniset farkut ja t-paita, oli kyse sitten lepakkoviitasta tai rimpsumekosta. Kaikkea vähän uskaliaampaa ja erilaista voi siis tavallaan sanoa muotiblogimaiseksi.

En kommentillani muuten yritä nostaa kumpaakaan valintaa toisen yläpuolelle. Mun mielestä on ihan sama onko ihminen hulluna muotiin vai antaako piutpaut. Voi vedellä pitkin kyliä manoloissa tai sukat sandaaleissa, kunhan on itse tyytyväinen :)

Juuri tätä tarkoitin :) Tykkään paljon niistä uskaliaista ja erilaisista asukokonaisuuksista, mutta itse olen niin laiska, etten jaksa nähdä vaivaa, kun on niin helppo vetää ne samat farkut ja paita päälle ;) Ja eipä tosiaan ole edes uskallusta itsellä siihen, mutta kiva näitä blogeja on seurailla :)

Veera

juu, kyllä mä ton tavallaan ymmärsin. Mutta kun itse vaan ei jotenkin nää esim. omaa pukeutumista mitenkään erityisen uskaliaana tai erilaisena. :)

Veera

ei oo kuule aikaa vielä millekään projekteille ennen kuin on ens kuussa oleva näyttökoe suoritettu! Siihen asti ei ole lupa rönsyillä esim. harrastamalla jotakin. :D

12/29 | 

upeita kuvia! mäkin rakastan tossa asussa ihan kaikkea, paitsi ehkä sitä, että mulla ei ole samanlaista.

14/29 | 

Haa! Tuo taustahan toimii tosi nätisti värituunattuna! :D

Jos pukeutumiseen vaikuttaa (työpaikan nostalgia-)musiikki, niin onko jossain vaiheessa mahdollisesti nähtävillä flanellipaitatyyliä..? *virn* ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram