Törmäsin perjantaina ja lauantaina parissakin blogissa (ainakin Uinon blogissa) kuvaan Lumenen Touch of Radiance -valopuuterin kannesta, jossa tutun Lumene -tekstilogon sijaan komeilikin vain hienostuneen näköinen kauno L-kirjain.

Loistavana yhteensattumana avasin sitten eilen ensimmäistä kertaa jokin aika sitten kirpputorilta eurolla ostamani vuoden -72 Jaana-lehden ja mihinkäs mainokseen minä tuossa 40 vuoden takaisessa naistenlehdessä törmäsinkään!

Sieltähän se selvisi, että mistään uudesta logosta ei puuterin kannessa suinkaan ole kyse, vaan kyseessä on uudelleen käyttöön otettu kosmetiikkasarjan alkuaikojen tunnus.

20120930-205742.jpg

Jotenkin ihanaa huomata, että nuo ihonhoitotuotteiden purkit ja purnukat neljän vuosikymmenen takaa ovat niin kauniita ja ajattoman näköisiä, että voisivat olla tuollaisenaan kosmetiikkaosaston hyllyssä jopa nyt vuonna 2012.

Siinä missä Lumene on suunnannut myöhemmin vahvasti myös Suomen rajojen ulkopuolelle, vedottiin 70-luvun mainonnassa vielä erityisesti siihen kuinka Lumenen tuotteet on suunniteltu nimenomaan kotimaamme koviin olosuhteisiin. Mainoksen teksti kertoo mm. seuraavaa:

"Oletteko ajatelleet, että tähän aikaan vuodesta (lehti ilmestynyt helmikuussa) ihonne joutuu kokemaan jopa 50 C lämpöeroja siirtyessänne sisältä ulos pakkaseen. Sen on lisäksi siedettävää jatkuvaa kuivuutta koko keskuslämmityskauden ja kuivien pakkasten ajan...."

"Lumene on kauneudenhoitosarja, joka on tehty hoitamaan ihoa oikein meidän ilmastossamme.....ajatelkaa mitä eroa on Pariisin, Lontoon ja Helsingin ilmastoilla. Juuri tämän eron vuoksi Lumenesta tuli menestys."

Ja oikeassahan he olivat jo tuolloin. Lumene on ollut todellinen menestys kotimaamme kosmetiikkamarkkinoilla ja varmaan aika harvassa ovat sellaiset suomalaiset naiset, joiden meikkipussista ei olisi koskaan löytynyt yhtään Lumenen tuotetta.

Tuon vanhan mainoksen innostamana päätin esitellä ne Lumene-tuotteet, jotka itselläni ovat tehokäytössä.

HUOM! Silmämeikinpoistoainetta ja poskipunaa lukuunottamatta tässä esiteltävät tuotteet on saatu blogin kautta.

20120930-205800.jpg

Aamuisen kasvojenpuhdistuksen jälkeen kasvoilleni pääsee useimmiten jompikumpi vasemman puoleisen kuvan tuotteista. Jos kiire on niin kova, etten ehdi juurikaan vilkaisemaan peiliin, kosteutan naamani Arctic Aqua -sarjan sävyttävällä kosteusemulsiolla, jonka uskaltaa hyvän levittyvyytensä ja melko huomaamattoman värinsä vuoksi huitaista naamaan sokkonakin. Kuten tuotteen nimikin kertoo, niin kosteuttamisen lisäksi tämä keveä emulsio tuo kuitenkin hieman sävyä kalvakkaan aamunaamaan.

Jos aikaa on minuutti tai pari enemmän, valitsen usein erillisen kosteusvoiteen ja levitän pohjameikiksi loppukesän aikana loistavaksi osoittautunutta Vitamin C+ -sarjan heleyttävää BB-voidetta. Hyvinä ihopäivinä tämä on riittänyt oikein mainiosti ainoaksi pohjapakkeliksi peittäen ja tasoittavan juuri sopivan verran.

Kesänaamalla tuo sävy medium on ollut minullekin ihan hyvä, mutta nyt kun Roomasta saatu viimeinenkin päivetys alkaa hiipumaan, joudun kyllä ostamaan sävyn nro 01.

Sekä sävyttävä kosteusemulsio, että BB-voide saavat minulta plussaa siitä, että niistä löytyy aurinkosuoja. sävyttävässä SK 15 ja BB:ssa 20. Näiden avulla minunkin nassuni varmaan pelastui kesällä palamiselta, sillä erillisen aurinkovoiteen käytössä olen kyllä uskomattoman unohtelevainen.

Muita meikkipussini vakioasukkaita ovat Touch of Radiance Crystal -korostushohde, poskipuna (sävy 1, Kuulaus), Blueberry Long-Wear Crystal -luomivärit (sävyissä 27 Kaislankukat ja 32 Veden välähdys) sekä väritön  kulmakarvageeli, joka on  ikisuosikkini jo monen vuoden ajalta.

Suomalaisuuden Lumenen tuotteissa huomaa ilahduttavasti siinä, että itseni kaltainen kalpeanaamakin löytää niistä itselleen sopivia sävyjä esim. aurinkopuutereista ja poskipunista. Kovin tummia ja näyttäviä sävyjä kun ei omille haamuposkilleen viitsi sutia.

Illan koittaessa olen jo vuosien ajan luottanut sotamaalauksen poistossa Lumenen vedenkestävälle meikille tarkoitettuun silmämeikinpuhdistusaineeseen. Muitakin olen matkan varrella joskus kokeillut, mutta aina olen palannut tuttuun ja luotettavaan. Tällä litkulla on kaikki aina irronnut ilman ylimääräistä hinkkausta ja aiheuttamatta minkäänlaista ärsytystä yleensä kovin herkille silmilleni. Suosittelen.

Jo keväällä testiin saamani Natural Bronze itseruskettava kasvovoide lojui kuukausitolkulla kaapissa ilman, että uskalsin siihen koskea. Olen melko pelokas mitä itseruskettaviin tulee, sillä kokemukseni ovat muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta olleet aika kehnoja. Useimmat tuotteet kun vaan tuntuvat jo yhdellä käyttökerralla tuovan liian huomattavan sävynmuutoksen vaalealle iholleni.

Muutama viikko sitten päätin kuitenkin rohkaista mieleni, sillä ajatus siitä, että kesän aikana astetta terveemmäksi muuttunut kasvojen väri kestäisi edes hieman pidempään, alkoi kovasti houkutella. Ilokseni sain todeta tämän Lumenen tuotteen kelpaavan jopa tällaiselle itseruskettavia yleensä kammoavalle.

Levitys on kevyen emulsiomaisen koostumuksen todella vaivatonta ja tuoksu on todella mieto sekä miellyttävä. Lopputuloskin ilahduttaa, sillä kyseessä on hyvin kevyt ja luonnollinen päivitys ilman ainuttakaan ikävää raitaa. Tykkään ja aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä pari kolme kertaa viikossa läpi talven.

Sellaisia Lumene-suosikkeja minun meikkipussissa! Mitäs teiltä löytyy?

Kommentit (7)

nasu86
1/7 | 

kulmakarvageeli on ollut käytössä jo monta vuotta, huulikiillot ja myöskin tuo silmämeikinpoistoaine löytyy suosikeistani.

Huulikiillot unohtui mulla listasta täysin! Mullaonniitä natural. Coden huulikiiltoja ripoteltunakäsilaukkuihin, että aina ois joku kiilto käsillä. :D

2/7 | 

Lumene on kyllä saanut paikkansa minunkin päivittäisessä kauneudenhoidossa. Silmämeikinpoistoaine on ihan mahtavaa, olen todella kiitollinen tuosta suuremmasta pullosta.

Uusimmista tuotteista minut on vakuuttanut BB-voide, hohdeluomivärit sekä Berry Refresh -vartalovoiteet.

Meikkivoiteista Ultra Smooth Hoitava meikkivoide on ihana pintakuivalle iholle. Ja silmämeikinpohjustaja tekee työnsä kiitettävästi.

Huulilakka on kestävä ja hyväntuntuinen huulilla.

Herkän ihon sarjan hoitoseerumi ja kasvonaamio ilmestyvät säännöllisesti hyllylleni.

Eli luotan kyllä Lumeneen ja mieluusti suosittelen muillekin näin hyvää kotimaista! :)

Jenni
3/7 | 

Harmaanruskean kulmakynän voittanutta ei ole. On ollut päivittäisessä käytössä aika lailla koko meikkaushistoriani... eli viimeiset 15 vuotta. Top kolmoseen nousevat myös uudehko huulitussi (ihana sävy Kosketus) ja toimiva irtopuuteri. Näiden lisäksi tällä hetkellä aktiivikäytössä myös meikkivoide, heleyttäjä (se vaalenapunainen tuubi), kuorintavoide, kasvoputsari... Juhlameikin alle sujahtaa kiinteyttävä pikakaunistaja -seerumi.

Ainoa tuoteryhmä, josta en Lumenella pidä, ovat ripsivärit. Minä haluan ripsiini tuuheutta, ja sitä heidän ripsiväreillään ei saa. Luomiväreihinsä ovat onneksi viime aikoina saaneet pigmenttiä lisää.

Suosin Lumenea, koska tuotteet ovat pääosin toimivia ja haluan tukea kotimaista työtä. Toivottavasti eivät koskaan luovu noista ihanista meikkisävyjen nimistä!

Huulitussi on mulla kokeilematta. Pitääpä korjata tilanne.

Mulla oli jokskus aiemmin kans sama fiilis, että ripsarit ei lumenelta miellyttäneet, mutta nyt pari viimeistä testiin saamani ripsiväriä ovat kyllä saaneet luottamukseni. Mutta oikeasa kyllä olet että tuuheuttavia versioita ei oikein ole tullut vastaan.

Heini
4/7 | 

Olen käyttänyt Lumenen tuotteita noin 18 vuotta, enkä kykene kaikkea luettelemaan. Nytkin on käytössä varovasti laskien noin 10 Lumene-tuotetta: hoitava meikkivoide (suosittelen varsinkin talvella), irtopuuteri, bb-voide, sensitive seerumi, kiinteyttävä pikakaunistaja, kosteuttava puhdistusvoide- ja kasvovesi, ruskea kulmavaha, harmaanruskea kulmakynä, blueberry ripsari, lumene natural huulikiiltoja iso kasa (laatu on tosi hyvä), huulipunia, huulilakka (huippu), kynsilakkoja ja hohdeluomivärejä kolmea sävyä (loistava laatu). Suihkugeelejä ja kiinteyttävä vartalovoide.

Ei tuossa kaikki ollu, mutta nämä nyt muistin ulkoa mitä Lumenea nyt multa löytyy. Tais olla enemmän kuin 10 kpl...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram