Vähän on kökkö ja epäselvä kuva, mutta jospa siitä ensihätään jotain selvää saa takatukasta. Eli vedettiin tosiaan nuo lyhyet sivut ihan tuonne niskaan saakka. Takatukkaa voi sitten levittää enempi lyhyen osion peitoksi tai sukia selkeemmin keskelle, jolloin nuo lyhyet sivut korostuvat entisestään. Hankala selittää, mutta asia selvinnee paremmin sitten kun tulee laitettua tukkaa vähän eri tavoin ja saan lisää kuvia.

toukotukka4

Nuo korvarenkaat on muuten muutaman viikon takainen huippuostos. En todellakaan tule toimeen ilman tuollaisia sopivan kokoisia perusrenkaita jotka käy kaiken kanssa. Olen ihan alaston ilman korviksia, mutta en arkisin yleensä halua roikottaa korvissa mitään suurta, painavaa tai liian huomiota herättävää.Lähes kaikki aiemmin omistamani renkaat on ollut liian kiiltäviä hopeisia ja tuntuneet liian "fiineiltä" ja etsinkin todella kauan oikean sävyisiä ja tarpeeksi yksinkertaisia koruja.

Yhdet mamman ostamat täydelliset renkaat kokivat kurjan kohtalon toisen korviksen kadotessa meidän makuuhuoneesen. (Siis oikeasti, pudotin korvakorun ja kuulin kun se vieri johonkin, mutta sitä ei vaan koskaan löytynyt vaikka kuinka konttasin nurkkia. Ihan mysteeri.) Nämä juuri oikella tavalla hieman hopeaa tummemmat titaanirenkaat löytyivät Porin Isokarhussa sijaitsevasta kultakaupasta kolmellakympillä ja ostopäivästä lähtien olleet korvassa lähes tauotta. Kuuluvat siis ehdottomasti sarjaan "asiat joita ilman en tule toimeen".

2011_05_05_asu

Hieman tympeän näköinen akka asukuvassa, mutta tykkäsin vaatteista niin paljon, että olen kulkenut niissä jo pari päivää ja halusin laittaa ne myös tänne. Jalassa ne paljon hehkutetut h&m -farkut ja pari viikkoa sitten ostetut Gaborin mahtiballerinat sekä kädessä talviteloilta kaivettu nahkainen kirppislaukku + ostoskassi joka sisältää löytöjä Ratsulan legendaarisilta toripäiviltä. Reilu satanen sinne meni, mutta hitto millaisia löytöjä tuli taas tehtyä!

Yläosan kamppeita ei olekaan blogissa aiemmin nähty. Hihaton printtiteeppari tarttui talvella mukaan Jim&Jillin miestenosastolta neljällä eurolla ja valuvalinjainen Globalin bleiseri puolestaan löytyi Stockmannilta joulunjälkeisistä alennusmyynneistä n. kolmella kympillä, mutta pääsi oikeasti päälle ensimmäisen kerran vasta eilen. Kaulassa puolestaan edustaa gTien muuttomyynnistä puolella hinnalla hankittu Riekale-huivi.

Musta, punainen ja ripaus valkoista, siinä vaan on yhdistelmä, joka toimii mielstäni aina. Kuuluu kategoriaan, "tästä en ikinä luovu". Muuten omasta mielestäni ihan nappiin mennyt kokonaisuus, mutta noi roikkuvat posket vois vaihtaa timmimpiin. :D

EDIT: Ainakin osa tämän pöhnässä yöllä kirjoitetun tekstin kommenttiboksissakin esiinnostetuista kirotusvireistä on nyt korjattu, mutta en edelleenkään mene missään nimessä takuuseen minkäänlaisesta oikeakielisyydestä. :D

Kommentit (6)

1/6 | 

Mooi! Ajattelin vain, luetkohan tekstejäsi ikinä jälkikäteen :D "Tykkäsin vaatteista niin paljon, että olen kulkenut niissä jo pari päivä ja halusin laitta ne myäs tänne." Tämä ja useatkin tekstisi sisältävät melko paljon virheitä, mahdatkohan kirjoittaa kiireellä? :D Siis en halua nyt olla ilkeä tai mitään, pisti vain silmään :)

Hahaa! Mä olenkin kauhulla odottanut milloin joku ekan kerran huomauttaa mun lyöntivirheiden kauheasta määrästä. :D

Esim. tämän postauksen kirjoitin muutaman lonkeron jälkeen yöllä klo 01 joten en todellakaan ole oikolukenut.

Usein menee niin, että mun mies sitten oikolukee julkaisun jälkeen ja mä korjaan virheet jos jaksan, mutta illalla julkaistujen virheet ehdin huomata yleensä vasta seuraavana päivänä. Eli moni ehtii lukemaan tekstit täynnä virheitä.

Kirjoitan todella vauhdilla ja miettimättä enkä jaksa kauheasti jäädä miettimään ja hiomaan joten valitettavasti virheitä tuppaa tulemaan.

Mutta nyt kun tuli eka huomautus, niin lupaan yrittää olla edes hieman tarkempi tästä lähtien. :)

nasu86
2/6 | 

porissa on oma "murre" johon toi myäs sana kuuluu =)

ite ainakin käytän kyseistä sanaa!

ihana ihana asu tykkään kovasti!

veera on vaan ihana <3

sharon
3/6 | 

kiva kokonaisuus ja sinun näköisesi niinkuin aina :)hiukset ovat kyl kummallinen asia..kun ne ovat hyvin, niin koko maailma tuntuu aurinkoiselta ja itsellä on itsevarma olo :)..sitten taas mitä kirjoitusvirheisiin tulee, niin eiköhän jokainen tajua oikein hyvin asian pointin..ja sehän se tärkeintä on..ymmärtää lukemansa;)..tekstejäsi on aina kiva lukea..nytkään en edes huomannut virheitä ennen Minnan mainintaa..se kertoo siitä että tekstisi sisältö on paljon kiinnostavampi kuin pikku virheittesi tapittaminen ;)aurinkoista viikonloppua :))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram