Viidettä viikkoa laukkuhaastetta mennään tällä hetkellä, mutta tässä olisi viikon neljä valinnat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljon käytetty Dieselin nahkainen "ostoskassi" sai kunnian käynnistää neljännen viikon, kun tarvitsin läppärin nielevää veskaa. Tämä rento kassi on ollut minulle niin mieluisa, että tunnustan himoinneeni samaa myös punaisena. Mutta se jäi onneksi vain haaveksi, kun löysin sen sijasta punaisen nahkakassin huomattavasti edullisemmin.

Tästä samasta mallista löytyy muuten nyt uusi, materiaaliltaan hieman kiiltävämpi versio, joka on koristeltu alaosasta tähden muotoisin niitein. Diesel Dafne Stars -laukkua löytyy esimerkiksi Zalandolta.

viikko42

Tiistaina piti maanantain tapaan kannella läppäriä, joten laukku piti kaivella kaapista taas sitä silmällä pitäen. Farkkushortsien, neulee ja lätsän kaveriksi pääsi tuolla kertaa pari vuotta sitten Kaivarin Kanuunasta kympillä löytämäni Three Bagsin nahkasalkku. Tällä laukulla on sillä tavalla hauska tarina, että laukun entinen omistaja bongasi postauksen, jossa esittelin löytöäni ja kävi kertomassa laukun taustoja. Salkku oli ehtinyt olla entisellä omistajallaan 20 vuotta ja oli kuulema hänen elämänsä ensimmäinen kalliimpi laukkuhankinta. Myyjä olikin kovin iloinen, kun laukku löysi uuden arvostavan kodin ja pääsi jälleen käyttöön useiden vuosien kaapissa lojumisen jälkeen.

to

Keskiviikkona suuntasin töihin jossain perus duuniunivormussa (farkut ja rotsi, väreinä mustaa ja mustaa) ja nappasin olalleni viikon kirppislöydön nro 2. Marimekon vihreä canvaslaukku on suunnaton tilaihme ja malliltaan ajaton kuten monet muutkin marilaukut. Itselläni ei siis olekaan mitään hajua minkä ikäinen kassi oikeasti on, mutta kirppikseltä se löytyi todella hyvä kuntoisena.

torstai

Torstain mustan työasun piristeeksi valikoitui pakollisille tavaroille riittävän kokoinen oranssi Rooman ostos, jota olen enimmäkseen käyttänyt ilman hihnaa, mutta nyt huomasin sen toimivan vallan hyvin myös olkalaukkuna clutchin sijaan.

viikko41

Perjantain ketjukoristeinen nahkalaukku nähtiinkin täällä jo asupostauksessa. Kyseessä on tosiaan ensimmäinen itse ostamani hieman kalliimpi nahkalaukku, aiemmin kun olin hankkinut käsilaukkuni lähinnä opiskelijan kukkarolle passelisti henkkamaukasta. Odottelin alennusmyynteihin ja maksoin laukusta muistaakseni hieman vajaat parisataa. Merkkilaukkujen omistajien mielestä varmasti siis ihan halpisveska, mutta itse elän todellisuudessa, missä laukuista ei tulisi mieleen maksaa kovin montaa sataa puhumattakaan tonneista.

viikko43

Lauantaise Porin Päivä -asun laukku oli jälleen 2nd handia, kun nappasin olalleni kaverilta joskus ostamani ruskean nahkasalkun. Jo edellinen omistaja oli tainnut löytää tämän kirppikselta, joten kyseessä todellinen kierrätyskassi.

viikko4

Sunnuntaina puolestaan tuli vähän teinifiilikset viilettäessäni kaupungilla maastokuvioinen laukku käsivarrellani. Tämä Nizzasta vuonna 2007 ostamani camoveska oli ruolloin mielestäni jotain käsittämättömän mahtavaa. Enää vuosiin en ole ollut samaan mieltä, mutta en silti ole raskinut laukusta luopuakaan. Jokohan olisi aika. :D

Mikä oli nelosviikon suosikki?

Kommentit (5)

Anna
1/5 | 

Kivoja laukkuja sulla taas!

Tuosta Marimekon kirppiskassista sen verran, että mun lapsuudessani isällä oli tuollainen laukku kameralaukkuna lomareissuilla. Että uutena noita on saanut joskus 1985 plusmiinusjotakin. Minneköhän se meidän versio on kadonnut, oon monta kertaa ajatellut että tykkäisin siitä. :)

Anna
3/5 | 

No huh, kyllä on sinullakin laukkuja joista valita!:) Joka tilanteeseen löytyy varmasti sopiva! Minun lemppari oli kyllä ehdottomasti lauantain ruskea nahkalaukku, ottaisin tuollaisen ilomielin! Samoin Kaivarin Kanuunasta ostettu laukku on hieno ja tarina mieltä lämmittävä!

Taru
4/5 | 

Oi tuo camolaukku, ihana, ihana! Mustat nahkalaukut ovat kivoja, mutta itse koetan pitäytyä määrän sijaan enempi sellaisissa laukuissa, jotka oikeasti puhuvat mulle. Jos joskus päätät oikeasti luopua tuosta camolaukusta, niin laita viestiä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram