Ääh, tää meidän hotellin nettiyhteys on ihan vitsi eikä todellakaan toimi kunnolla ainakaan meidän huoneessa. Taitaa siis jäädä postaaminen täältä reissusta aika vähille. Mutta nyt samalla, kun tulin tähän aulaan viettämään datahetkeä työmeilien vuoksi, niin nakkaanpä pikaisesti tänne kuvan yhdestä eilisen ostoksesta.

20140121-101807.jpg

Niin paljon punaisia kenkiä kuin minulta löytyykin, on punaisten laukkuen laita varsin toisenlainen ja sen vuoksi annoin itselleni luvan ostaa tämän ihan hotellimme vieressä olevan kenkä- ja laukkukaupan alesta löytyneen nahkaveskan. Ihan minun näköinen sopivan rento kassi, joka kulkee joko olalla tai kädessä, kokoa riittävästi arjen tarpeisiin ja hinta ihan olematon, mikä loistava yhdistelmä! Laukku oli tosiaan joku yksittäinen mallikappale ja löytyi rekistä jonka päässä hintalappu "tästä kaikki 35 €". Olematon hinta pehmeästä ja kauniista nahkalaukusta.

Täällä ihan parasta antia onkin ehdottomasti kaikki pienet nahkatuotteita myyvät liikkeet. Etenkin näin alennusaikaan voi saada vaikkapa laadukkaat bikerit alle viidellä kympillä. (Kyllä,sellaisiinkin ihanuuksiin törmäsin eilen parissakin paikassa, mutta hillitsin itseni kenkien kohdalla).

Eilen käytiin myös tyhjentämässä läheinen kemppari mun ja äidin lempideodorantista, saaliinamme 7 purkkia. Ostoalistalla vielä kasa lemppari alushousuja ja se Mangon plussa-mallisto on tarkastettava, mutta muuten toivottavasti ei lähde mopo lapasesta kaikkialla silmille hyppivien ale-kylttien seassa.

Jos en tänne blogin puolelle juurikaan ehdi seuraavien päivien aikana, niin jotain kuvia silti päätynee Instagramiin, eli sieltä voi halukkaat seurailla reissukuulumisia @vieruska.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram