Jos olet kaipaillut krumeluuritonta ja yksiväristä nahkalaukkua vaikkapa sinisenä, violettina, keltaisena, kultaisena, mintunvärisenä tai (aseta tähän toivomasi väri), niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan meneillään olevat he Cambridge Satchel Companyn alet.  Isosta osasta alelaukkuja on tarjolla vielä 20% lisäale koodilla EXTRA20. 

Omaan laukkumakuuni tällainen yksinkertaisuus iskee kuin leka, joten päätinkin hyödyntää nämä alet paikatakseni laukkunaulakossani ammottavan punaisen olkalaukun aukon. Matkalla luokseni on tämä  The Large Push Lock värissä Brighton Red. Arvoin hetken aikaa kokojen large ja medium välillä, mutta vertailtuani mittoja nykyisiin lempilaukkuihini, vaikutti isompi käytännöllisemmältä. Hintaa laukulle jäi toimituskuluineen 62,30 £, mikä teki viime viikon kurssin mukaan aika tarkkaan 80 €. Nyt punnan kurssin tultua melkoisesti alas, taitaa veskat saada haltuunsa vielä edullisemmin. Mutta joka tapauksessa, ei lainkaan paha hinta ajattomasta nahkalaukusta.

 

Löytyikö jokin lemppariväri?

 

Kommentit (8)

Hultsu
1/8 | 

Mulla on kaksi tämän firman laukkua ja olen tosi tyytyväinen laatuun: paksua nahkaa, joka vaan paranee vuosien varrella. Toinen laukuistani on kirkkaan punainen, eikä sen värjäys ole lainkaan halkeillut vaikka laukku on ollut monta vuotta arkikäytössä ja kovassa kulutuksessa. Haaveilen aina uusista satcheleista, joten taidan käydä tsekkaamassa alen. Kiitos vinkistä!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Oma laukkuni saapui tänään ja ai että se on todellakin ihanan paksua ja jämäkkää nahkaa. Ja niin kovin nätti!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minna Kulmala
2/8 | 

Kiitos todellakin vinkistä! Lähti välittömästi tilaukseen The Large Fluoro Push Lock, neonkeltainen väri huusi minua.
En ole ennen tilannut ja laatu hieman mietityttää mutta kokeillaan! Tähän hintaan sen voi hyvin tehdä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Näin ensihiplailujen perusteella laatu vaikuttaa varsin erinomaiselta. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

lenak
3/8 | 

Kiitos vinkistä! :) Large Push lock lähti myös tilaukseen, oranssina. Sininen ja neonkeltainen houkutti myös, mutta valitsin neutraalin, kun en osannut päättää.
Kauan toimitus kesti? En malttaisi odottaa..

Ilonallaa
4/8 | 

Moi Veera! Täysin asiaan liittymätön kommentti, mutta täytyy antaa kiitosta opinnäytetyöstäsi. Yritän tässä kehitellä pienelle yhdistyksellemme uutta graafista ilmettä ja törmäsin opinnäytetyöhösi Wikipedian kautta. Kiitos vaan hyvistä vinkeistä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram