Uudella laukullani ja rakkaalla avomiehelläni on eräs yhteinen piirre; ne molemmat näyttävät livenä todella hyviltä ja komeilta, mutta valokuvissa kumpikaan ei oiken onnistu eikä niiden upeus pääse oikeuksiinsa. (Tämä on kuulema yleisempikin ominaisuus poikaystävissä, näin olen kuullut.) Miehestä en nyt tällä kertaa julkaise kuvaa, tuijottelen sitä komistusta ihan vaan itse, mutta uuden nahkaisen elämänkumppanini (on se mieskin kyllä nahkainen) sen sijaan esittelen teille kera huonojen kuvien.

MPlaukku5

MPlaukku4

MPlaukku3

MPlaukku1

MPlaukku2

  • Merkki: Marc O'Polo
  • Ulkonäkö: yksinkertainen ja ihana
  • Materiaali: mielettömän pehmeä nahka
  • Koko: juuri sopiva
  • Alkup. hinta: 299 €
  • Itse maksoin: 239 €

Mennäänpä hieman ajassa taaksepäin ja muistellaan mitä  minä sanoin laukun vaatimuksista tässä tammikuisessa postauksessa. Alla muutamia lainauksia:

" olalla kuljetettava pehmoinen ja rento, mutta yhtäaikaa tyylikäs nahkalaukku."

"laukkuun on aina mahduttava kaikki tarpeellinen, mutta se ei saa olla liian suuri"

"Musta pehmeän näköinen nahka yhdistettynä hopeisiin vetoketjuihin ja laukun loistava koko juuri kahden mustan laukkuni välistä ovat juuri sitä mitä nyt kaipaisin."

"hinnan on oltava korkeintaan ykkösella alkava kolminumeroinen summa"

Viimeistä kohtaa lukuunottamattahan nuo kaikki toiveet sitten toteutuikin, mutta vaatimusten täyttyessä täydellisesti mua ei oikeastaan haitannut laittaa hieman enemmän euroja peliin. Tämä laukku vastaa loistavasti kaiken nielevän arkilaukkuni tarpeeseen ja tiedän sen sopivan yhteen lähes minkä tahansa vaatteideni kanssa. Ihanaa aloittaa maanantaina työt yhdessä uuden veskan kanssa!

Laukku poloinen pääsi tänään ensi kertaa ulkoilemaan, kun kävin nopsaan pyörähtämässä kaupungilla. Päällä oli jo toista päivää peräkäin jotakin melkoisen tavallisuudesta poikkeavaa. Noin niin kuin yleismaailmallisella tasolla tietenkin farkut + neulepaita on ehkä juurikin sitä tavallisuutta, mutt allekirjoittaneen  legginssifanaatikon asia on toisin.

270210B

Kaikessa karuudessaan mä tykkäsin näistä vaatteista kauheasti vaikkei farkut olekaan mitkään maailman imartelevimmat malliltaan. Tykkäsin etenkin tuosta käärittyjen lahkeiden ja bikereiden särmikkäästä kombosta. Nyt mulla tulikin sitten kauhea hinku hankkia jotkut uudet mahtavat farkut! Mutta tiedän, että nyt kun sellaiset olis kiikarissa, nii ei sit muuten löydy kirveelläkään. Hieman muuten tuntuu oudolta pukeutua kerrankin paitaan, joka ei peitä persettä. Tätä täytyy hieman taas harjoitella. :D

Kuvasta ei nyt ikävä kyllä näy mun tukka kauhean hyvin, mutta kipaisin torstaina taas Maikun käsittelyssä ja tuloksena oli hieman vaaleampia sävyjä kaiken tumman joukkoon. Kuvassa näkymätön sivu on edelleen sänkimitassa. Maanantaina ainakin saan kuvia joissa letin nykyinen kuosi näkyy kunnolla, joten laitellaan sitten tännekin. Mulla olis nyt ehkä hieman haaveissa vaalennella tuota yleisilmettä pikku hiljaa kesää kohti, mutta pisimmissä osissa on vielä niin julmaa mustaa jäljellä, että ne täytyy varmaan saada leikattua alta pois ennen värinpoistotouhuja. Voi toki olla, että käännän kelkkani asian suhteen aivan täysin ja palaan sittenkin kokonaan takaisin mustaan. Ei ossaa sannoo vielä. Mut just nyt mennään tällä värien sekasotkulla.

Oletteko jotakin mieltä? Ihan mistä tahansa. :D

Kommentit (39)

annap.
1/39 | 

Ui jui, aika lähelle täydellinen laukku... En tosin tiedä onko täydellisiä olemassakaan, riippuu sisätaskuista.

Veera

sisällä on toisella sivulla vetoketjullinen pieni tasku ja toisella sivulla vetoketjuton kahtia jaettu pikkutasku vaikkapa kännykälle. ei siis mitään erillisiä osastoja tuossa laukussa. Järjestyksen pito siis on haasteellista, mutta niin se on lähes kaikissa laukuissa. :D

Terhi
2/39 | 

Oih.. täydellisen mallinen laukku. Just ihanan yksinkertaisen näköinen ulkokuori mutta kuitenkin tuollainen "mihin mahtuu kaikki tarpeellinen eikä ole liian suuri"...Näytin kuvaa omalle miehekkeellekin ja totesin että tuossa se nyt olis, mut mulle ruskeena kiitos, kulta :)

Veera

no en minäkään tätä kerralla kyennyt maksamaan, mut ratsulan luottokortti on kaveri silloin harvoin kun tulee tällaisia hankintoja vastaan. :)

8/39 | 

Todella kaunis ja ajaton laukku. Ylellisen näköinen ilman, että on mitään turhaa blingblingiä. :) Tykkään olkahihnasta ja metalliosista eniten, ne on just eikä melkein.

10/39 | 

Hieno laukku. TOSI hieno laukku!!! Mä olen kans parina päivänä laittanut vaaleat farkut jalkaan. Kummallista. Tosin ennen ulos lähtöä olen vaihtanut housut mutta mieli selvästi tekisi ulkoilla myös farkuissa. Hämmentävää.

Veera

minä sittene ilen intouduin sovittelemaan oikein uusia farkkuja, ja vieläpä aika vaaleita! Jotain viiraa nyt päässä. :D

11/39 | 

Onnea uuden laukun omistajalle, on se yksinkertaisen hieno!;)

Mä muuten niin tiesin, että sulle sopii nuo ns. boyfriend jeansit, näytät tosi hyvältä farkuissa! Jos uusia farkkuja metsästät, niin itse voin suositella niitä Leviksen boyfriend jeanseja, istuvat hyvin ja ovat niin mukavat päällä. :) Tulis jos se kesä!

Veera

sä tiedät aika usein tällaisia asioita. :)

Pitänee sovittaa niitä Leviksiä jossain.. Mahtaiskohan JC:stä löytyä..

Veera

Mä ehdin himoita tuota jo syksytä asti, mutta yritin muka katsella muitakin. Ei onnistunut. :D

14/39 | 

ihana laukku!! Tykkään!!

Mulla kanssa etsinnässä hyvä, tyylikäs ja musta nahkalaukku. Mistä ostit veskan???

Veera

Porin Ratsulasta hankittu tämä. Oli viimeinen kappale laatuaan, mutta tarjolla oli aika samankaltainen Kiplingin laukku kultaisilla yksityiskohdilla. Hintaluokka melko lailla sama.

Veera

ja miehessä silä nahan laadulla vasta väliä onkin! Sitähän silitellään päivittäin vuosikymmenien (toivottavasti) ajan. :D

16/39 | 

Uskomattoman kallis muodoton möykky. Saa sinut näyttämään typerältä kerskakuluttajalta, ja vaikka voitkin perustella kovaa hintaa "laatuun panostamiselta", se ei estä sinua ostamasta muita laukkuja myöhemmin kalliimpaan tai halvempaan hintaan. Tuskin tulet kuluttamaan tuotakaan puhki, kunnes "tarvitset" uuden. Nykyajan länsimaiset ihmiset eivät osta tarpeeseen. Kyse on halusta.´

No, toivottavasti ainakin elämänlaatusi parantui.

Veera

ja sinäkö ostat ihan kaikki ostoksesi ihan vaan puhtaasta tarpeesta? epäilisin sinunkin olevan "nykyajan länsimainen ihminen". Eiköhän kaikkien meidän ostokset ole ihan jokaisen omassa harkinnassa. Minä olin huomannut itselläni tällaisen tarpeen ja ostin mieluummin aitonahkaisen laukun kuin 15 € henkkamaukka muovia. Olen sellaisia kuluttanut puhki jo ihan riittävästi.vuosien varrella. Ei tämä tosiaan varmasti ole elämäni viimeinen laukku, mutta hyvin todennäköisesti viimeinen musta arkilaukku hyvin pitkään aikaan. Ja se tuskin todellakaan kuluu minun käytössäni puhki saakka, mutta kenties joku muu käyttää sitä vielä jälkeeni. En käsitä mikä tässä on sitä mainitsemaasi kerskakulutusta.

17/39 | 

Hyvä Noora,

Minulla olisi kysymys. Mitä voinlaittaa päälleni 30vuotis juhliini? Olen vartalomalliltani hoikka, pitkäjalkainen, ja minun mielestä lyhyet mekot näyttävät kamalilta koska näytää kuin kaksi tulitikkua tulisi ulos mekosta. Mitä ihmettä sellaisiin juhliin voi laittaa? Kiitos jos voit ehdottaa jotain, en tiedä mitä lähtisin etsimäänkään.

Kiitos jos voit jotain kommenttia edes.

Veera

A) Mun nimi ei ole Noora, vaan olen Veera. :)

B) olen melkoisen huono neuvomaan muita pukeutumisasioissa, kun tiedän tasan oman tyylini. ja etenkin kun ei ole hajuakaan minkä tyyliset juhlat on luvassa. Fiinit dinnerpartyt vai vapaamuotoisemmat bileet?

Mutta olipa juhlat millaiset hyvänsä ja päällä mekko taikka housut, niin itse panostan yleensä kenkiin. Näyttävät korut ja kengät juhlistaa lähes asun kuin asun.

Mutta "hoikka ja pitkäjalkainen kuulostaa" juurikin siltä, että kannustaisin rohkeasti vaan kokeilemaan eri pituisia hameita ja mekkoja. Kyllä se omalle kropalle sopiva pituus sieltä löytyy.

18/39 | 

Jee, farkut!! Sopii sulle tosi hyvin! Hieno laukku, kirpaiseva hinta... mutta olisin valmis maksamaan saman omasta täydellisyyslaukustani. Ei ole löytynyt.

19/39 | 

Apua, ihana laukku! :) Juuri sellainen täydellisyys minkä minäkin huolisin olalleni. Onnea teidän yhteiselle taipaleelle :)

21/39 | 

Ihana laukku, kelpais. Ja mun käytössä se ainakin kestäis loppuelämäni. Tosin niin olen sanonut muistakin nahkalaukuistani, mutta lemmikit ovat olleet hitusen eri mieltä.. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram