Ja kas, sinä lauantaina, elokuun 12. päivänä, hän vihdoin otti ja pukeutui johonkin muuhun kuin farkkuihin ja t-paitaan. 

Mietin, että pitkästä aikaa päällä jotain muuta kuin tylsiä työvaatteita, mutta tätä mustavalkoista "housupukua" kun katsoo, niin täähän vois hyvin olla jollekin toiselle just se "tylsä työasu". 

housut-H&M/pitsipusero-Junarose (saatu)/trikoobleiseri-Lindex/kengät-Tamaris/laukku-Zara/korvikset-Aarikka (saatu)

Bongasin nämä kuviopintaiset housut pari päivää sitten H&M:sta ja tulin tuumanneeksi, että mulla ei taidakaan olla tällä hetkellä mitään muita mustia housuja kuin pillifarkut, joten nämä olivat hyvä lisä syysgarderobiin. Housujen malli on just mun suosikki, rento, mutta ei liian löysä ja lahje kapenee juuri sopivasti jättäen tilaa kengille. Ja kengiksi näiden kanssa passaa niin tennarit kuin korkkaritkin, pöksyt muuttavat ilmettään olohousuista siistimmiksi sen mukaan mitä niiden kaveriksi pukee. Tänään oli tällainen asiallisempi kokonaisuus pitsipaidalla ja beliserillä.

Mutta miten se onkin, että mä en osaa mustaan ja valkoiseen lisätä väripilkuksi oikein mitän muuta kuin punaista. Vaikka olenkin jo sen sinisenkin makuun päässyt, olis mulle ihan mahdoton ajatus, että esim näiden vaatteiden kanssa olisikin vaikka siniset kengät. Ei vaan pystyis. Se olisi aivan väärin mun päässäni. :D

Tänään koko päivä on mennyt kaikenmoisissa tavaranlajittelupuuhissa. Varasin kirppispaikan huomisesta alkaen, joten olen hinnoitellut tavaraa sinne, kuvannut toisia kamoja FB:n vaihtorinkiin ja pakannut pari laatikkoa SPR:n Konttiin lähteviä juttuja. Pikku hiljaa tavarat löytävät uusia omistajia, mutta kyllä tässä vaan edelleen työnsarkaa riittää.

Mutta Porissa liikkuville vinkkinä, että huomisesta alkaen Kirpputori Hyllymeressä mulla paikka 135! Myynnissä vaatteita kokoskaalalla 42-48, avaamatonta kosmetiikkaa, kodintavaroita ym. 

Kommentit (11)

Salla / Happy Heels
12/11 | 

Onpas kyllä näpsäkät pöksyt. Ja hurraa-huuto punaisille kengille. Ainut tehosteväri jota minäkin osaan käyttää jos kaikki muu on mustaa. Sävy vaan vaihtelee vuodenajasta toiseen. Kohta se burgundyn krääsän kaiveleminen varastosta taas alkaa...

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/11 | 

Ah joo, jotain viininpunaista löytynee syksyn tullen minunkin garderobista. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
14/11 | 

:) Myös keltainen toimii, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa. Siis tehostevärinä. Mites nuo housut, tuleeko kovasti polvipussia? Mua myös kiehtoi noi,
oon henkassa niitä hiplaillut, mutta olen jättänyt hankkimatta kun olen epäillyt, että venahtavat hetkessä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/11 | 

Housut on vasta ekaa kertaa päällä, joten ei vielä tietoa alkaako pussittamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

miss.kitty.cat
16/11 | 

Asusi on ihanan raikas ja toisaalta pirteäkin! Pakko olla vähän utelias ja kysyä, oletko hankkinut tatuoinin?

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/11 | 

Oh god, en ole! Toi on vaan olutfestareilla käteen läntätty siirtokuva. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sariska
18/11 | 

Olis hauska nähdä vielä viimeiset ullakko asukuvat ennen muuttoanne :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/11 | 

oo! Hyvä kun muistutit! Täytyy kyllä vielä joku photoshoot siellä järjestää. Ja nyt mä sit tajusin, että vähänkö mulla tulee sitä ullakkoa ikävä. Missä mä sit talvella kuvaan???

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mera
20/11 | 

Etsunka Sä vaan ala laihtuun, vai toi asuko tekee niin sutjakaksi? Ketä määrä sit seuraan, jos muutut samanlaiseksi ruikuksi kuin muutkin.

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/11 | 

Tää kommentti ei nyt oikein tunnu sopivalta, kun olen mielestäni aina koittanut puhua sen puolesta, että koolla ei ole väliä. Että mitä väliä olenko laihtunut tai lihonut? Eikä ruikku ole mun mielestä kovinkaan mukava ilmaisu hoikemmista.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
22/11 | 

Tämä ainainen laihojen ja lihavien vastakkain asettelu alkaa käydä jo vanhaksi. Jokainen painaa sen verran kuin painaa ja muut pitää turpansa kiinni muiden painosta. Heleppoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat