No niin, nyt on sitten yksi uusi liikuntamuoto testattu. Raahasin nimittäin itseni tänä aamuna spinningiin!

Hieman siihen kyllä  tarvittiinTarun (henk.koht. valmentaja) rohkaisua ja kannustusta. Mutta menin. Enkä kuollut tai edes vihannut.

Mua mennessä ihan oikeasti jännitti, että miten kunto kestää, mutta tein välillä hieman rauhallisemmin ja vinkuvaa hengitystäni kuunnellen. Nyt kun tiedän meiningin, niin ensi kerralla uskallan rutistaa itsestäni vähän enemmän tehoja.

Kokonaisuutenahan se homma tuntui kyllä melko hoopolta. Ruotsinlaivan yökerhon tyyliin valaistu sali jossa yksi joikaa lavalla mikrofoniin. Hiki haisee, poppi soi ja viimeisenä hitaana Hotel California.

Ainoat erot siihen Viking Linen discoon on se, että tyypit polkee pyörällä eikä joraa tanssilattialla, hörpyt otetaan vedestä eikä kossusta eikä kukaan vonkaa sua hyttiinsä.

Mutta kuten sanoin, niin tää ei varmaan jäänyt viimeiseksi kerraksi. Aina siellä laivalla kuitenkin on ihan hauskaa! :D

Posted from WordPress for Windows Phone

Kommentit (3)

Henna
5/3 | 

Oi jee, nyt alkoi tehdä mieli spinningiin :D Se on niin rakkautta, että jaksaa välillä käydä monta kertaa viikossakin. Vaikka nyt voisi jo tosin pyöräillä tuolla ulkonakin... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram