Ai että, nyt päästään ihan mun lempiaiheeseen, nimittäin alusvaatteisiin! Olen kerta toisensa jälkeen puhunut blogissa ns. mummopöksyjen puolesta ja esitellyt mm. kesäisin mekkojen alla käyttämäni superkorkeat lahkeelliset alkkarit, jotka tekevät elämästä yksinkertaisesti mukavampaa. Nyt ajattelin sitten ladata ihan vertailukuvat tiskiin, että miksi mä niin innolla suosittelen mummopantseja kaltaisilleni pylleröille ja myös muun kokoisille jotka kokevat alkkareiden kanssa samanmoisia epäkohtia joita seuraavissa kuvissa esitän.

Pukeuduin kaikki vartalon poimut paljastavaan trikoiseen Marimekko-kolttuuni ja kaivelin aluspöksylaattikoni kätköistä kaikkien korkeavyötäröisten pikkareiden seasta parit unohdetut yksilöt. 

Stringit! Nuo 2000-luvun alussa lantiofarkkujen alta joka toiselta naikkoselta vilkkuneet seksipöksyt, jotka saavat minut ihmettelemään, että miksi ihmeessä olen joskus halunnut kulkea naru perseessäni. En edes tiedä miksi kaapistani vieläkin löytyy yhdet stringit, tai siis tiedän että olen säästänyt ne nimenomaan tätä demonstraatiota varten, mutta mietin miksi kummassa olen ne edes hankkinut. Puin pikkarit jalkaani ja ihan hetken aikaa, kun seisoin paikallani hengittämättä ja liikkumatta, saatoin katsoa kuvajaistani peilistä, mutta välittömästi kun lopetin jäkityksen, rullautuivat pitsi-ihanuudet pikku hiljaa vatsamakkaroideni alle. Alarivissä näkyykin sitten tilanne sen jälkeen kun olin hetken aikaa istunut ja nousin ylös. 

No entä jos lisätään kangasta sekä persauksen peitoksi että lanteille ja kiskaistaan koltun alle hipsterit. (se on kuulkaa ihan toisenlainen hipsteri jonka mä kolttuni alle tahtoisin... :D)

No ei nekään perkele pysy asennossaan tällaisen omenamallisen ämmän päällä. Alaoikealla jälleen kuva tilanteesta istumisen jälkeen, siellähän ne on pikkarit somasti rullalla tynnyrin alla. Olo on epämukava, alkkareita tekee mieli koko ajan korjailla ja keskivartalo näyttää muhkuraisemmalta kuin ihan nakupellenä ollessa. Ei jatkoon.

Nostetaan siis vielä rimaa, tai siis vyötäröä. Nämä Wolfordin kevyesti muotoilevat ja saumattomat alushousut (alkkarit saatu) yltävät rintsikoiden tienoille saakka ja niiden vyötärönauhassa on sisäpuolella ohut silikoninauha, joka auttaa pöksyjen paikallaanpysymisessä. 

Ja kyllä, mä tiedän, että nämäkään alushousut eivät taio minusta hoikkaa eivätkä ne piilota sitä tosiasiaa, että keskivartalossa on tavaraa, mutta ne eivät myöskään pureudu lihaan väärissä paikoiisa ja luo ikäviä vekkejä ja ylimääräisiä makkaroita lanteille. Silhuetti on sileä, mekko laskeutuu kauniisti eikä alushousuja tarvitse korjailla vaan ne pysyvät paikoillaan ja pehmeä materiaali hyväilee pelastusrenkaita miellyttävästi.

Itselleni ei siis mummopöksyjen ja muotoilevien alusvaatteiden käytössä ole pontimena se, että kuvittelisin niiden mitenkään tekevän vartalostani merkittävästi paremman näköisen kuin se on, vaan se, että en halua käyttää alusvaatteita jotka tekevät siitä alastonta totuutta huonomman näköisen. 

Wolford Velvet Control Panty High Waist (tuote saatu)

En mä nyt näitä ehkä enää pikkuhousuiksi kutsuisi, mutta pesee siis kaikenmaailman pikkunöpsypitsikikkareet ihan mennen tullen. Muistatte varmaan sen kohtauksen Bridget Jonesista, kun neiti miettii että laittaako stringit vai mummopöksyt, että kummilla mahtais lohjeta paremmin. Itse sanoisin, että alusvaatteiden ensisijainen tarkoitus on saada muut vaatekerrokset näyttämään mahdollisimman hyvältä, joten valitsen Bridgetin tapaan ehdottomasti siis megalomaaniset pökät pikkunarujen sijaan. Ja jos sitten flaksi käy, mutta mekon alta paljastuvat megapantsit nolottaa, niin ainahan ne voi käydä nopsaan riisumassa mekon alta pois ennen kuin päästää sen partnerin helmojensa alle. Ihan näin niinku käytännön vinkkinä pikkujoulukautta silmällä pitäen. :D

PS. Haluutteko samanlaisen havainnollistuksen muotoilevasta alustopista?

 

 

 

Kommentit (29)

Minna -ku ite tekee
30/29 | 

Sun jut on aina yhtä hulvattomia, vaikka eihän tässä mitään nauramista olekaan. Diggaan sun tyylistä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/29 | 

No kyllä tää nyt vähän naurattaakin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Emmi Nuorgam
32/29 | 

Joo kyllä! Hyvät mummokalsarit (tai siis -kalsareita) mä olen jo löytänyt, mutta tuo toppiasia kiinnostaa. Mulla oli kans yksi päivä ihan testimielessä stringit jalassa (pyykinpesu, mitä se on?) ja ai luoja kun teki kipeetä. Siis miksi, MIKSI, sellaiset on keksitty?

Emmi / emminuorgam.com

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/29 | 

Joo, hirvee se tunne persvaossa stringien kanssa. Ei pysty. :D

Toppiasiaa tulossa jossain vaiheessa! Mut nyt jo vinkkinä, että hyviä muotoilevia alustoppeja on ainakin Triumphilla ja Maidenformilla!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Emma
34/29 | 

Ehdottomasti kiinnostaa alustoppi! Arjessa on jaksa yleensä noita ihan megamegamummopöksyjä, koska oon pyrkinyt arkivaatteissa siihen, et vaatteet on sopivasti väljiä mutta kuitenkin istuvia (ero on muuten aika hiuksenhieno :D), mut juhlavaatteiden alla tommoset kevyesti muotoilevat pantsit on aivan ehdoton, enkä edes miettis et lähtisin enää mihinkään ilman noita. Ihanaa, että sanot just ton, ettei noilla ole tarkoitus piilottaa mitään (kai nyt kaikki tajuaa että lihava on lihava oli pikkuhousut mitkä tahansa :D), vaan ihan oikeasti vaan siloittaa niitä vartalon muhkuja, jolloin kroppa näyttää tiettyjen vaatteiden kanssa vaan paremmalta, ei pienemmältä :D

Ja jos joku pelkää, että kun mummopöksyt paljastuu hameen alta, mies lähtis karkuun, niin ei kyllä oo pelkoa. Kukaan ei oo mun juhlapöksyjä vielä kammoksunut, koska siinä kohtaa kun suunta on sinne hameen alle muutenkin, se on kyllä aivan sama, mitä siinä välissä on. Eihän Hugh Grantkaan niitä kavahtanut ;) Siis go mukavat ja tukevat alusvaatteet!!

Veera
Liittynyt2.9.2015
35/29 | 

ei mullakaan koko aika oo noin korkeet pöksyt käytössä, vaan vähän maltillisemmat, mutta korkeavyötäröiset kuitenkin. Mutta tällaisten mekkojen alle valkkaan usein tollaset megamummikset. Ja sama juttu, että jos sinne hameen alle on joku kovasti ollut matkalla, niin ei sitä oo ne yhet mummikset karkottanut. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

jukkamela
36/29 | 

Ei stringit olekkaan tarkoitettu kauaa päällä pidettäväksi, stringit on tarkoitettu miesten halujen herättäjäksi, hetken aikaa pyörittelet pyllyä miehen edessä niin ei tarvii kauaa pitää niitä päällä mutta jos mummokalsareissa sitä pyllyä pyörittää niin melko varmasti saat pitää ne koko yön päällä?

Veera
Liittynyt2.9.2015
37/29 | 

no.. onhan tuota saanut usein nuo mummokalsaritkin nurkkaan viskata.. 

+ mieheni kommentti oli, että asialla voi olla ehkä merkitystä sänkyseuraa etsiville sinkuille, parisuhteessa ei kuulema ole mitään väliä. Hän tietää kyllä mitä sieltä mummopöksyjen altaa löytyy. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
38/29 | 

Hei, täähän on hyvä juttu. Nimittäin minä olen pohtinut noiden mummopöksyjen ostoa eli millaiset olisivat parhaimmat mekon alla siis litistävä ja latistavat?

Veera
Liittynyt2.9.2015
39/29 | 

mä en itse käytä mitään mega litistäviä ja latistavia, koska jostainhan se kuitenkin sit tursuaa ulos, mut itselle on tärkeää se, että housut ovat oikean korkuiset, joko juuri sille uuman kapeimmalle kohdalle tai sitten rintsikoihin saakka. Itsellä on hyviä kevyesti muotoilevia mummiksia tuolta Wolfordilta ja Triumphilta ja sitten  kaikenlaisia merkittömiä Italiasta hankittuja parhauksia. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tarja
40/29 | 

"pikkunöpsypitsikikkareet" :D :D Niinpä juuri: en ole ikinä stringejä käyttänyt, koska en edes nuorempana ja laihempana ymmärtänyt, miksi joku haluaa olla naru pyllyssä. Ja sanonpa vaan, että jos suhde kaatuu pöksyjen kokoon, niin sitten saapi kaatua. Ilman stringejäkin on tuo mies tuossa 18 vuotta ollut matkassa :D

Ja on kyllä sillä tavalla, että kirjoitat aina ja yleensä asiaa ja mukavalla tyylillä. Blogissasi on mukava vierailla! <3

Veera
Liittynyt2.9.2015
41/29 | 

jep... niinku oma mies sano, että kyllä hän jo tietää mitä sieltä pöksyistä löytyy, joten ei oo väliä onko päällä stringit vai mummot :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aba
42/29 | 

Tän asian luulis olevan kaikille naisille itsestään selvyys,mutta voi luoja mitä virityksiä sitä näkee,hoikillakin ne pöksyt tai narut pureutuneet nahkaan ja juu ei,ei kaunis näky,meillä kellään.Mutta oikeanlaisilla alusvaatteilla olisi.

Hyvä postaus tosiaan näin juhlakauden taas pikkuhiljaa lähestyessä =)

.

Veera
Liittynyt2.9.2015
43/29 | 

juu, ei oo alsuvaateasiat lainkaan itsestäänselviä, niin paljon näkee ihmisillä alusvermeitä jotka on huonosti ja joita joutuu koko ajan korjailemaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pipsa
44/29 | 

Oot kyllä ihan super:)

Mutta mun täytyy nyt kyllä vähän puolustaa stringejä. Nimittäin kun oon vartalotyypiltäni persevä, ja jotenkin sen mallinen että kaikki kalsarit tuntuu menevän väliin. On siis aika paljon kivempaa et siellä välissä on naru (mukava puuvillainen;)), kun vaikka hipsterien tai minkä tahansa mallin puoli takalistoa, eli tosi paljon kangasta. Ja sit tuo sun tässä esittelemä hyvä tuote jättää muille tuollaisessa mekossa karseet ojat pakaroihin, ja nehän ne vasta rumat on.

Ja vielä se, että mun ja mua vaimonaan 21 vuotta katselleen miehen mielestä ne stringit ei vaikuta muuhun kun mun peffan tuntemuksiin:)

Hyvä me erilaiset naiset;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
45/29 | 

Juu, onhan toki sellaisia vartaloita joille ne stringitkin passaa. Kyllä niitä itsekin tuli jonkin verran käytettyä nuorempana ja hoikempana (mut en kyllä sillonkaan innostunut siitä persenarusta). Itse vältän niitä perserajoja (jos on siis päällä niin piukea mekko) käyttämällä lahkeellisia pöksyjä. Sillon poistuu itsellä oleva sisäreisien hinkkaus -ongelmakin. Mut mulla on kyllä jotenkin sit taas sellanen perse, et mulla kyllä harvoin menee pöksyt persvakoon. Meitä on tosiaaan monen mallisia! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiltu
46/29 | 

Minusta ja näistä muotoilevista alusvaatteista ei ole tullut kavereita, yritystä on kyllä ollut: Kävin tuossa just läpi vaatekaappiani ja pistin kiertoon kolme muotoilevaa alustoppia/-hametta ja kahdet pöksyt. Vartaloni on mallia tiimalasi, joten pöksyt joko ahdistivat tai eivät pysyneet ylhäällä ja hameet/topit hilautuivat vyötärölle silikoninauhasta huolimatta. 

Vihree
47/29 | 

Samalla vartalomallilla varustettuna sanoisin, että mulla toimii sellaiset sukkahousumateriaalista tehdyt housut. Paksummat karkaavat vyötärölle. Toki sislikonikin lakkaa pitämästä jossain vaiheessa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
48/29 | 

tää taitaa olla aika paljon vartalomallista riippuvainen homma, että mitkä vermeet toimii ja mitkä ei. Ja niinhän se tuppaa olemaan, että tollaset kiristävät topit ja alkkarit pyrkii usein hakeutumaan sinne kapeimmalle kohdalle, eli vyötärölle. Mulla on kai sitten se etu, että ei oo mitään merkittävästi kapeampaa kohtaa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiltu
49/29 | 

Millä merkeillä on niitä sukkahousumatskusta tehtyjä kalsonkeja? (:

Johanna
50/29 | 

Ja hei, onko sulla sellasista alusmekoista kokemusta? Mulla on yks semmonen käytössä, mutta se on vähän kinttana ja rullautuu sit reittä pitkin YLÖSpäin mahamakkaran alle. Nghhhh....

Veera
Liittynyt2.9.2015
51/29 | 

juu, on mulla pari alusmekkoakin. Ainakin tämä Changen mekko on ollut tosi hyvä: http://change.com/fi/control-shape.html

Ja joku Seppälän halpismekkokin ihan ajanut asiansa. Jos on liian kittana, niin tokihan se sillon helposti rullaantuu. Asiaan vaikuttaa myös että onko millaista matskua esim sukkahousut ja alushousut, jos on kaksi liukasta matskua vastakkain niin ei pysy kyllä paikoillaan

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

mitähähh
52/29 | 

Eikö alushousujen tarkoitus ole piilottaa sukukalleudet eikä vatsaa?

Veera
Liittynyt2.9.2015
53/29 | 

Aika rajoittunut toi sun aluspukeutumisen näkemys. :D Toki ensisijainen tarkoitus on mainitsemasi, mutta alusvaatteilla on muitakin funktioita, kuten vaikka saada ne päällemmät vaatekerrokset istumaan ja laskeutumaan hyvin. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kati
54/29 | 

No nyt tuli asiaa! :D Kertakaikkisen hulvatonta :'D Olen kyllä käyttänyt mummopöksyjä jo vuosia, mutta lähinnä mekkojen kanssa. Ja olen ajoittain hävennyt niitä. Tämän jälkeen ei kyllä enää tarvitse. Kunnia mummopöksyille! :D :D

Niilo
55/29 | 

Stringit farkkujen alla, puvun alla, kompressiotrikoiden alla, stringit nukkuessa. Olen paljon urheileva ja hikoileva mies, tykkään stringeistä. Ainut ongelmani on etten omasta mielestäni näytä niissä hyvältä, mutta muuten kivat. Käytän välillä myös boksereita tai vain silloin kun pelkään että joku muu näkee minut stringeissä. Sinkkuna pelotan stringeillä väärät naiset pois. =)

Vierailija
56/29 | 

mähaluaisin tollaset kuin sulla on viimisessä huvassa

Keski-ikäinen
57/29 | 

Itse vannon bodyjen nimeen: ei jää paljasta ja pursuavaa sektoria alkkareiden ja rintsikoiden väliin. Osaan laittaa hakaset kiinni vaikka pimeässä! Nopeampi pukea kuin 2 erillistä alusasua. Bodyja on tosi nättejäkin, kaikki eivät ole niitä beigejä..
Mitkä sun kokemukset on bodyista?

Veera
Liittynyt2.9.2015
58/29 | 

On mulla bodyjakin käytössä ja tykkään kyllä tiettyjen vaatteiden alla. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat