Ihan tuollaviisiin kaikki lihat tiskissä sitä eilen tuli kipiteltyä Raumalla pidetyssä Roosa nauha -päivän muotinäytöksessä. Meitä oli yhteensä kahdeksan mimmiä esittelemässä Alusasuliike Helmin hepeneitä. Itse kävin lavalla kolme kierrosta: yöpaidassa ja siniharmaassa ja mustassa Prima Donnan setissä. 

Mua on tässä viime päivinä mietityttänyt kovasti tämän homman tiimoilta sana rohkeus. Etenkin minä ja näytöksessä toisena pluskokosena mukana ollut kaverini olemme saaneet kuulla joka suunnasta kuinka rohkeita me olemme, kun uskaltaudumme alusvaatteissa lavalle. Ymmärrän, että moni sanoo sen siltä taustalta, että kokevat etteivät itse uskaltaisi niin tehdä ja kokevat sen siksi rohkeaksi teoksi. Mutta mukana on selkeästi myös sitä, että alusvaatemallina esiintyminen koetaan rohkeaksi teoksi nimenomaan meiltä lihavilta mimmeiltä. Internen on pullollaan kuvia missä hyväkroppaiset nuoret mimmit poseeraavat alusvaatteissa tai bikineissä pakarat näkyyen, mutta harva heille sanoo, että "oletpa rohkea", mutta kun kaltaiseni ylipainoinen mimmi kävelee rintsikoissa ja alkkareissa pikkukaupungin muotinäytöksessä, koetaan se rohkeana esiintymisenä. "Aatella, tollasella kropalla se kehtaa". 

Itse en kokenut tätä mitenkään erityistä rohkeutta vaativaksi asiaksi, eikä mua jännittänyt mikään muu kuin kompatuminen. Mä en mieti, että mitä yleisö mahtoi miettiä selluliiteistäni ja makkaroistani. Saavat miettiä ihan mitä tykkäävät. Omiin silmiini olin ihan kohtalaisen näköinen pyllerökissa pitseissäni. Mä käyn bikineissä rannalla, uimapuvussa uimahallissa ja voin siis ihan yhtä lailla näyttäytyä alusvaatteissa. Kuten olen aiemminkin todennut, niin mun ulkomuodosta näkee kyllä vaattet päälläkin minkä kokoinen olen, joten vaatteiden pois heittäminen tuo esiin mitään suuria ylläreitä.

Ihan tosi kivaa kyllä oli kaikin puolin ja naurettiin tyttöjen kanssa todella paljon. Oltiin todellise Helmin enkelit.

Koska tahansa uudelleen! 

Minun päällä näkyvät alusvaatteet kaikki siis lempimerkkiäni Prima Donnaa. Ja kaikkien mimmien asut siis saatavilla Rauman torin reunalla sijaitsevasta Alusasuliike Helmistä.

Kommentit (30)

bikiniplus
4/30 | 

Upeat pitsikissat siellä! Wou! Ja ihana tukka sulla noissa kuvissa!
Mulla kans särähtää korvaan tuo "rohkeus", itsekin koen että saan liikkua kaupungilla, rannalla, jumpassa, baarissa jne ihan missä vaatteissa tunnen itseni hyväksi ja jos jonkun silmiä särkee, niin katsokoot muualle! En tosin pidä blogia ja somessa itsestäni jakamat kuvat on rajattu yleensä kasvoihin, tai esim rannalla varpaisiin, ja oikeasti hirvittää esiintyä omana pyllerönä itsenäni julkisesti. Juuri siksi, kun on syöpynyt aivoihin jonkun kaverin kommentti vuosien takaa "sun kanssa on kiva mennä rannalle kun kehtaat olla oma itsesi". Ja muuta vastaavaa. Jokainen on erilainen ja erinäköinen, ja sitä kunnioitettakoon!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo mulla on just sama ajatus, että se ken ei tykkää, voi kääntää päänsä. Niin mä itsekin teen jos ei jokin näkemäni miellytä. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Yksi läski lisää 49vee
6/30 | 

Kyllä minä ajattelen, että olet rohkea ja juuri siksi, että ylipainoisena olet tämän tehnyt. Meille kaikille läskeille ei ole itsetuntoa kasvanut, vain makkaroita. Olen kateellinen sinulle asenteestasi ja kyvystäsi nähdä, miten kaunis olet. Kumpaa sitä myytäisiin kaupassa. Tarvetta olisi täälläkin.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mutta täytyy muistaa, että ei ne hoikatkaan ihmiset ole automaattisesti hyvällä itsetunnolla varustettuja. Siksi on hölmöä sanoa, että tällainen on rohkeaa nimenomaan ylipainoiselta. Se itsetunto ei tosiaan ole kiloista kiinni kumpaankaan suuntaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Helen
7/30 | 

Oot kyllä upee alusvaatemallinakin! Kait ne rohkeuskommentoijat haluavat vaan tsempata, mutta eivät oikein osaa. Tai sitten he itse eivät olisi niin rohkeita, että uskaltaisivat esiintyä alusvaatteisillaan julkisesti.

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu, kyllä mäkin usko, että suuren osan tarkoitus on tsempata, mutta sekin on vähän hölmöä, että moni kokee, että just me pylleröt kaivattais jotenkin erityisesti tsemppausta. Mut ehkä toi "en itse uskaltaisi", on se yleisin syy.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
8/30 | 

Minusta sitä sinun rohkeuttasi on juuri tuo asenteesi olla juuri sellainen kuin olet. Se on ikävää, että yhteiskunta yrittää luoda muotin siitä, minkä kokoinen ja näköinen ihmisen "tulisi" olla. On hienoa, että kaltaisesi henkilöt osoittavat, että aivan sama minkä kokoinen on, mutta jos on sinut itsensä kanssa niin vetovoimaa ja charmia todellakin on kaikilla.

Toisaalta kaikissa kokoluokissa pitäisi olla tarjolla myös tyylikkäitä ja istuvia vaatteita ja asusteita. Olen samassa kokoluokassa kanssasi. Omissa alusvaatteissani viihdyn ja voisin esiintyäkin, mutta en vielä esimerkiksi ole löytänyt kivaa istuvaa uimapukua, joten uimahalleissa en tykkää käydä. Pidän kokouimapuvuista, mutta pitkällä selälläni en ole löytänyt yhtään mallia, joka pelittäisi kokoni ja G ryntäideni kanssa. Osaltaan istuvat ja oikean kokoiset vaatteet (varsinkin alusvaatteet ja uimapuvut) mielestäni jotenkin boostaavat koko olemusta ja itsetuntoa.

Postauksessani ei ollut oikein mitään kunnon punaista lankaa enkä tiedä osasinko edes selittää ajatuksiani kovinkaan selkeästi näin keskiyöllä, mutta sinä siis kyllä rokkaat näissä kuvissa!

Veera
Liittynyt2.9.2015

en mäkään ole löytänyt vielä yhtään täydellistä uimapukua, aina on istuvuudessa jotain vikaa, mutta en mä ole sen antanut estää uimahalliin menoa. Uimahalli on nimittäin mielestäni ehkä maailman lohdullisin paikka kroppakriisien suhteen, siellä kun näkee vaikka minkälaisia mummoja roikkutisseineen ja selluliitteineen. Uimahallin saunassa, jos missä näkee että ne huippumallivartalot on aika harvassa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina

Tämä kommenttisi antoi kyllä ihan uuden ulottuvuuden uimahallivierailuille. Pitää ehkä itsekin kaivella se rinnat tursuttava uikkari jostain ja vain mennä vesijuoksentelemaan. En saunomisesta niin paljoa pidä, joten on ilmeisesti jääneet nämä saunavalaistumiset välistä. Kiitos siis tästä. :D

Vierailija

Juuri näin! Uimahallissa näkee todellisuuden meistä naisista ja meidän vartaloista❤️Ennakkoluuloni oli valtavat, mutta kun syksyllä aloitin säännölliset 3 x vko käynnit, jouduin todellakin myöntämään etten olekaan sen pahempi kuin muutkaan. Sinne siis juustoa hakemaan kaikki itsensä hyväksymiseen👍

Vierailija
9/30 | 

Voi vitsit miten kivat hiukset. Selasin siskon luona MeNaiset lehteä ja PAM, toi tukka iski mun tajuntaan. En saanut pois mielestäni ja piti jo siskolle soittaa ettei hävitä si lehteä. Nythän löysin myös blogisi, xl-kokoisena kiitän myös siitä! Täytyy vaas saada mun luottokampaajan kanssa ajat mätsäämään niin taitaa täällä olla vähän samanlaista tukkaa!

Veera
Liittynyt2.9.2015

tää tukka on niiiin käytännöllinen ja moneen taipuva, että voin suositella lämpimästi!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Muppet
11/30 | 

Mulla itsesuojeluvaisto ja häveliäisyys estäisivät esiintymisen julkisesti alusvaatteissa. Olen plösö pullukka, ja paaaaaaaaljon sitä selluliittiä. Jos iho olisi kauniimpi ja sileämpi ja olisin sopusuhtainen, niin kilot eivät olisi merkittäviä. Olen raastavan tietoinen vioistani. Ihailen isokokoisia, sopusuhtaisia sileäihoisia naisia, he ovat todella seksikkäitä kissoja. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

kyllä mäkin voisin varmaan luetella itsestäni läjän asioita jotka on jollain yleisellä mittarilla vikoja, mutta mä olen vaan todennut toimivammaksi strategiaksi miettiä niitä omia hyviä juttuja. Ja loppupeleissä kuitenkin itselleni on tärkeämpiä se, että mitä mä teen ja mitä mä ajattelen, kuin se miltä mä näytän. Ja kyllä se kuule selluliitti itselläkin paistoi näytöksen kaameissa sinisissä valoissa! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

bubbs
12/30 | 

Ihanat nuo rintsikat! Satuitko noteeraamaan niiden hintaa? 

Tukka niinikkään näyttää tosi hyvältä! Ja koko tyttö! 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Prima Donnan liivien hinta pyörii siinä 80-90 eurossa. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
13/30 | 

Kyllä sinun ylipaino on sopivasti jakaantunut, sillä näytät tosi hyvälle. Asenteestasi otan opikseni!

Vierailija
14/30 | 

Kun joku kehuu rohkeuttasi ja tekoasi, hän varmaan tarkoittaa hyvää. Kommenteissa on kuitenkin häivähdys ylentämällä alentamista, jota myös inspiraatiopornoksi sanotaan.

Sitten tässä seuraavassa lauseessa onkin heti todettava, että postauksesi mallikeikastasi ilahdutti kovin. Kävelin eilen alusvaateketju Changen ikkunan ohi ja heillä onkin nyt juhlakampanja käynnissä. Ikkunassa oli isolla kampanjan slogan "Celebrating the diversity of women". Kaikki, AIVAN KAIKKI kuvan naiset olivat valkoisia, perinteisellä tavalla kauniita, vartaloltaan symmetrisiä ja hoikkia. Että siinä oli se diversiteetin määrä, jota Change pitää hyväksyttävänä. Kyllä kenkutti. Eli tätä taustaa vasten sanon: propsit sinulle ja muotinäytöksen järjestäjille.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jep, ylentämällä alentaminen on juurikin se miltä osa kommentoinnista (ei siis juuri täällä blogissa vaan ylipäätään asian ympärillä) tuntuu. Esim se, että näytöksessä läskin tullessa lavalle, annetaan selkeästi kuuluvat aplodit, on mielestäni enemmän noloa kuin "rohkaisevaa". 

Mutta itsekin olen siitä todella iloinen että alusvaateliikkeen yrittäjä halusi mukaan monen kokoisia malleja. Todellista diversiteettiä toisin kuin kuvailusi mukaan Changella. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
16/30 | 

No "ihme" nainen kekkuloi  seksialusvaatteissa niin viestien määrä blogissa moninkertaistuu. Vähän kyllä viisari värähti itsellänikin, mutta heti tulin synnintuntoihin  ja ajattelin ettei ole sopivaa innostua "läskistä" liiaksi ettei synny vaikutelmaa että ylentämällä alentaisin tai liian kovia "aplodeja" antaisin.

Vierailija
17/30 | 

Saisi sinun kokoinen nainen pitää julkisesti vaatteet päällä. Ei kaikkia ole tarkoitettu esiintymään pitsihepenissä.

Lumoutunut.
18/30 | 

Pakko se on myöntää että herkullinen <3. Tuossa vartalossa mitään hävettävää. Tuleeko lisää tälläisiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram