Kävelin tuossa yksi päivä Lindroosin kultakaupan näyteikkunoiden ohi ja minun oli ihan pakko kipaista sisään ihailemaan lähempää näitä Lapponian 50-vuotisjuhlavuoden mallistoon kuuluvia upeita koruja.

Lapponialle ominaiseen tapaan näihinkin luomuksiin on haettu inspiraatiota suomalaisesta luonnosta ja taulumaisessa riipuksessa kerrotaankin olevan vangittuna "Lapin tunturipurojen tyrskyt,karun tunturin rinteillä kasvavat jäkälät sekä lumisten ja jäisten pintojen hehku". En väitä vastaan, sillä juuri noita tunnelmia koru ehdottomasti minunkin mielestäni kuvastaa.

lapponia

Yllätys ei ollut suuri, kun kävi ilmi, että Lapland Silver Inspiro -korujen suunnitelija on Björn Weckström. Minun kaikkien aikojen suosikkikoruni nimittäin ovat samaisen suunnittelijan Lapponialle loihtimat avaruushopeat, joiden ajatonta kauneutta en koskaan väsy  ihastelemaan. Onnekseni upeudet löytyvät omasta korulippaastani saatuani ne aikoinaan äidiltä ylioppilaslahjaksi.

Ajattomia, kauniita ja monikäyttöisiä koruja ei kuitenkaan koskaan voi olla liikaa, joten kelpuuttaisin koska tahansa itselleni nuo kuvassa näkyvät taideteokset. Rannekorun hintaa en hoksannut tarkastaa, mutta nahkanauhassa roikkuvan riipuksen hinta oli melko maltilliset 210 €. Pitäisiköhän sijoittaa veronpalautukset kotimaiseen designiin?

Kommentit (3)

4/3 | 

Lapponialla on kyllä valtavasti kauniita koruja. Mie rakastuin Weckströmin suunnittelemiin koruihin etsiessäni vihkisormusta ja omani löysinkin antiikkimessuilta "turmaliinipätkä" on melkoisen massiivinen 70-luvun koru, mutta niin rakas.

5/3 | 

Björn Weckströmin korut ovat aivan mielettömiä! Niihin on mielestäni ihan oikeasti vangittu suomalainen luonto, joka on osasyy siihen, että Weckström on ehdottomasti suosikkikorusuunnittelijani. Jos en muuten aivan väärin nähnyt, niin Linnan juhlissa oli peräti 6kpl Weckströmin Planetaariset Laaksot -kaulakorua!

Btw, bongasin kirjoituspalstasi Puuvillasta. :) Mahtavaa!

Veera
6/3 | 

mä bongailin kans niitä kaulakoruja linnan juhlista. Aika hienosti tosiaan kesänyt aikaa sekin koru, un suunniteltu kuitenkin jo muutama vuosikymmen sitten ja edelleen näkyvillä niin vahvasti.

kääk!,Mä en ole itse vielä nähnyt koko Puuvillaa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat