Terkkuja Linzistä! Tänään on ehditty jo avata peli tärkeimpien aktiviteettien osalta, eli on syöty Wienerschnitzelit, sacherkakkua, juotu viiniä sekä soviteltu itävaltalaisia perinneasuja. Nyt  hengataan Jonnan hurmaavassa asuntolahuoneessa kera kolmen euron viinipullon. Te muuten voisitte kätevästi pelata loppuviikon ajan juomapeliä mun blogia lukiessa. Eli joka kerta kun mainitsen joko sanan viini tai sacher, niin voitte ottaa huikkaa. Että kun nyt kerran deekuillaan, niin tehdään se sitten porukalla! :D

Mä jouduin yöllä lähtemään Porista sellaisella bussilla, että olin lentokentällä kolme ja puoli tuntia ennen koneen lähtöä ja ylimääräinen aikahan ei tunnetusti voi koitua muuta kuin lompakon kohtaloksi. Kosmetiikkaosastolta tarttui siis matkaan jotain tarpeellista, mutta myös yksi totaalinen heräteostos.

Diorin rajauskynä ja Diorshow Black Out -ripsari olivat ne tarpeellista-listan mukaiset ostokset. Edellinen Diorin rajauskynä kesti varmaan kolme vuotta eikä edes ehtinyt loppua ennen kuin katosi. Eli on melkolailla maksamani n. 16 € arvoinen. Kyseessä on siis ehdottomasti mun lemppari rajauskynä. Se on juuri sopivan pehmeä, väri on intensiivinen ja pysyy loistavasti.

Olen käyttänyt noita erilaisia Diorshow-ripsivärejäkin jo useamman vuoden ajan aina kun vain olen raskinut niihin sijoittaa (tai silloin, kun mamma on ostanut lapselleen räpsyvärejä lahjaksi :D), mutta tämä Black Out on uusi tuttavuus. Mutta en ainakaan jaksa uskoa, että mitään kauheaa pettymystä tuokaan versio tuottaisi, kun muutkaan eivät sitä ole tehneet.

Se ylläripylläri heräteostos oli sitten tuo kuvassa oleva törppö joka on täynnä ihanan näköisiä "kuulia". Kyseessä on Guerlainin hieman hehkua antava meikinalusvoide Météorites Perles. Myyjän kehut ja se kuinka vaivattomasti meikkivoide levittyi tuon voiteen päälle, yhdistettynä sen antamaan sopivaan hehkuun sekä tuotteen kauniiseen ulkonäköön olivat niin pettämättömän tuntuinen yhdistelmä, etten pienessä lomahuumassani pystynyt vastustelemaan.

Köyhdyin 44 euroa, mutta ensi kokeilujen perusteella tuo 30 ml pumppupullo tulee kestämään lähes ikuisuuden. Voin koittaa muistaa kertoilla tarkempia käyttökokemuksia jahka niitä ehtii kertyä.

Sellaisialankeamuksia siis lentokentän kosmetiikka-ansoista! Näiden lisäksi tein koruliikkeestä yhden melko odottamattoman ostoksen. Ostin nimittäin itselleni  yhden ihanan Lapponia-korun myöhäisenä 30 v -lahjana. Mutta siitä lisää ihan omassa postauksessaan, kun ehdin kaunottaren kuvata.

Eli loma on lähtenyt käyntiin ihan perusmeiningillä ja olen unohtanut finanssistressit muutamaksi päiväksi kotiin. Reissussa ollessa sitä jotenkinkummasti raskii hankkia aina sellaisiakin asioita jotka normaalisti edellyttäisivät ainakin tarkempaa harkintaa. Pankkitilini taitaa kuitenkin olla todella kiitollinen siitä, ettei tämä reissu kestä kuin muutaman päivän. :D

Mitenkäs teillä muuten on, muuttuuko rahankäyttönne huolettomammaksi lomareissuilla vai pidättekö samanlaista kulutuslinjaa niin arkena kuin lomillakin?

Kommentit (7)

1/7 | 

Ehdottomasti muuttuu huolettomammaksi! Suorastaan höveliksi :D Ei mun tarvi lähteä kuin Helsingistä pois niin heti tuntuu siltä kuin ois enemmän rahaa kuin onkaan :P

En tykkää yhtään reissata siten että koko ajan miettisi rahajuttuja. Silloin kun ollaan lomalla niin ollaan lomalla myös kaikista huolista ja stressistä :) Toki kohtuuden rajoissa, ei mitään konkurssia ole syytä hankkia.

Chenille
3/7 | 

Aina kun lähden kotoä pisemmälle, ihan vaan Raumakin riittää tähän, alka tuhlailu ilman sen suurempaa mietiskelyä. Kun silloin ei voi palata ostamaan jotain vaan se on ostettava heti jos sen haluaa.

Marjukka
4/7 | 

Mun työkaverini motto on:

"Koskaan en ole katunut mitään mitä olen matkoilta ostanut, sen sijaan useamman kerran olen katunut kun olen jättänyt ostamatta."

Tää liittyy just tohon kun ei voi palata hakemaan.

Ja ylimääräinen aika lentokentillä on useamman kerran todettu vaaralliseksi. Mieti vaan kun kerran juutuin Rooman lentokentälle 11 tunniksi. (Siinä ajassa olis kyllä ehtinyt jo itse Roomaankin - mikä olis sitten ollut vielä vaarallisempaa.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram