Vanhempani saapuivat eilen muutaman päivän vierailulle luoksemme ja he eivät suinkaan tulleet tyhjin käsin, vaan toivat mukanaan monta ihanaa tuliaista. Yksi saamistamme lahjoista oli talo. Suloinen ja lämpöä hehkuva Valotalo, joka tuo nyt hyllyn päältä tunnelmaa ja valoa olohuoneeseemme.

Kuvankaappaus 2014-3-30 kello 22.43.57

Ohuesta koivuviiluvanerista valmistettu Valotalo on muotoilija ja taiteilija Jouko Kärkkäisen käsialaa ja sen mallina toimii perinteinen rintamamiestalo. Juuri tuon mallinsa vuoksi se muistuttaakin minua ihanasti omasta kotikodistani, jossa asuin kolmevuotiaasta aina siihen saakka, että muutin opiskelemaan. Rakastan edelleenkin lapsuuden kotini rappusten narahduksia ja haaveilen vielä joskus asuvani vanhassa kaksikerroksisessa puutalossa. Sellainen on minun mielestäni koti. Vanha, puinen, hieman nariseva ja täynnä lämpöä.

Valotalo ei ole vanha eikä se narise, mutta sitä katsellessa tulee ihana ja lämmin fiilis ja se muistuttaa kodista ja vanhemmista. Todellinen hyvän mielen tuoja siis kyseessä.

Mikäli tuo kaunis valaisin kiinnostaa, niin sitä on saatavilla ainakin Pilke-verkkokaupasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat