Olin tuossa muutama päivä sitten vielä sitä mieltä, että tilaisin Spartoon lahjakortilla mustat kiilakorkonilkkurit. Kenkien kohdalla totuus on kuitenkin se, että uusia himotuksia niin hurjaa tahtia, että jos ei heti tartu tuumasta toimeen, niin saattaa jäädä hankinta toteutumatta. Mikä on tietysti ihan hyväkin asia. Kaikkea himoitsemaansa kun ei todellakaan tarvitse osta

Koska kiilakoroista yhdetkään ehdokkaat tuntuneet nousevan ylivoimaiseiksi suosikeiksi, niin päädyin sitten selailemaan ihan muita jalkineita. Viime viikolla satanut ensilumi siirsi ajatukseni ihanan lämpöisiin talvikenkiin joiden alla lumi narskuisi pakkasella ihanasti.

;

Tilaukseen lähtikin muutama päivä sitten korkojen sijaan kuvan ruskeat Pastellen nilkkurit joiden lampaanvillavuori on varmasti oikea unelma tulevia pakkasia ajatellen.

Näiden kenkien valintaan saattoi vaikuttaa vahvasti Iinalta bongaamani Bullboxerin kengät, jotka näyttivät ihanan mukavilta ja rennoilta. Kävin kenkäkokoelmani mielessäni läpi ja tulin siihen tulokseen, että ruskeat jalkineet ovat siellä melko huonosti edustettuina. Arkipäivien talvitarpomiseen passeleiden ruskeiden rentojen kavereiden paikka oli siis auki.

Jos kengät vaan ovat kaikin puolin sopivat, niin voisin vahvasti veikata näiden nousevan talven lempikenkien joukkoon mustien bikereiden ja punaisten maihareiden rinnalle.

-tämä postaus sisältää mainoslinkkejä-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram