Viikko sitten lauantaina tapahtui jotain itselleni todella ihmeellistä ja uutta. Minä nimittäin menetin sydämeni kissalle, ja vielä ihan aikuiselle sellaiselle.

En ole koskaan ollut oikein kissojen ystävä vaikka muuten kaikenlaisille karvapalleroille yleensä lämpenenkin. Yhtenä syynä tähän "negailuun" on varmasti ollut se, että juuri kissat ovat olleet mulle aina yksi pahimpia allergianoireiden aiheuttajia, mutta mä olen myöskin aina pitänyt kissoja jotenkin liian vaikeasti lähestyttävinä. Ne on sellaisia viekkaita kyräilijöitä ja mä taas tykkään sellaisista seurallisista ja avoimista söpöistä eläimistä. :D

Mutta kuten jo sanoin, niin viikko sitten mä tapasin kisun joka tassutteli suoraan mun sydämeen. Ja mikä parasta, vaikka olin tuon kissaeläimen seurassa useamman tunnin ja silittelinkin sitä, niin en saanut minkäänlaisia allergiaoireita. Haluatteko nähdä millainen ihana kissi sai mut puolelleen?

Hän on Fiona!

Tapasin Fionan siis Jussin luona, kun menimme kangaskauppavierailun jälkeen hänen luokseen ottamaan minusta mittoja.

Olin nähnyt Fionan kuvia jo aiemmin facebookissa ja miettinyt, että siinäpä on oudon näköinen kissa. Tuollainen karvaton ruttunahka kun on. Mutta luonnossa se oli aivan ihana ilmestys. OIkein seurallinen ja hellyydenkipeä tapaus. Jussi kutsuikin Fionaa lempeästi omaksi rakkauspakkauksekseen.

 Fiona oli heti ihan minunkin kaveri otti kovasti kontaktia. Erityisesti minun villasukat tuntuivat kovasti kiinnostavan. Siitä piti kuitenkin hieman pikkuista torua, kun hän olisi kovasti halunnut tarrata sukkahousuihini sillä välin kun Jussi yritti ottaa minusta mittoja.

Laitettiin hänet sitten ehkä kolmeksi minuutiksi oven taakse eteiseen odottamaan, että saadaan tehdä mittailut rauhassa, niin Fiona oli takaisin tullessaan jo surkeana ihan kuin hänet olisi hylätty pidemmäksin aikaa. Oikea drama queen. :D

Yritin kovasti miettiä fionaa silitellessäni, että miltä se ihanan pehmoinen nahka oikein tuntuu ja Jussi sen osasi sitten pukea sanoiksi. Fiona on ihan kuin lämmin persikka! Ihana, ihana, lämmin persikka! Ja mä olen nyt sitten Fiona nimisen lämpimän persikan kummitäti. :D

 Ja ettei tyyliasiat nyt ihan unohtuis, niin huomiokaa myös tuo Fionan upea toppi. Se on kotoisin American Apparelilta ja rakkauspakkauksella oli niitä oikein kolmessa värissä. Mikäli jonkun teidän pikku kisu tai hauva olis vailla trendikkäitä ja värikkäitä puseroita, niin nuo fleecea sisäpuolelta olevat topit  maksavat  tällä hetkellä AA:ssa vain vaivaiset 2 € kipale! Ja värejä on tarjolla vaikka kuinka. Fiona ainakin kuulema viihtyy omissa paidoissaan oikein mainiosti.

Kommentit (3)

Marita
5/3 | 

Olen kerran törmännyt tuollaiseen kisuliin, ja samoin kävi! Ihana, ja koska ei ole karvoja, ei ole hilsettä eikä allergiaa...ottakee te tuollainen, lupaan ottaa hoitoon koska tahansa!

jessi
6/3 | 

Voih, mä oon aina ihaillut noita ruttunaamoja, mutta en ole tavannut yhtä ihmistä lukuunottamatta muita, joka sydämensä olisi noille menettänyt!

Yleisestihän noita pidetään rumina kissoina, mutta mielestäni ne ovat normaalia söpömpiä, sillä saahan tuosta karvattomuudesta säälipisteitä :D

Tosin, itse päädyin yksin muuttaessani maatiaiskissoihin, sillä budjetti ei kestänyt rotukissan ottamista. Ehkä sitten joskus aikuisempana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram