En onnistunut alkuviikon Helsinki-pyrähdyksellä ihan kokonaan säästämään itseäni shoppailuhommilta vaikka mitään hinkua kauppojen koluamiseen ei ollutkaan. Iinan tai Jonnan luona ei kuitenkaan voi vierailla pyörähtämättä samalla reissulla myös läheisellä Kaivarin Kanuuna -kirpparilla. Niinpä tiistai-iltapäivän ajankuluksi suunnattiin yhdessä Jonnan kanssa tarkastamaan Kanuunan tarjonta eikä reissu ollut suinkaan turha.

Vaikka pääpiirteittäin Kaivarin Kanuunassa tuleekin korkeiden hintojen vuoksi sellainen olo, että ihmiset ovat täysin menettäneet suhteellisuudentajunsa, niin vastapainona sieltä saattaa tehdä toisinaan huimia löytöjä. Esimerkiksi Jonnan lukemattomat vintagemekot ja nahkatakit ovat ihan käsittämättömän hyvää kirppisonnea ja niistä aika monet ovat muuttaneet Jonnin kotiin nimenomaan Kanuunasta. Vilkaiskaa nyt esimerkiksi tätä upeaa papukaijamekkoa!

Ja mitäkö minä sitten löysin?

20121026-205318.jpg

Hillittömän hienon mustan salkkumallisen olkalaukun, joka on kuunnoltaan enemmän kuin täydellinen! Laukku on entisen omistajansa käytössä suloiseksi pehmittämä, mutta samalla edelleen riemastuttavan ryhdikäs.

20121026-205328.jpg

Kuten kuvatekstistä voi lukea, niin tuo käytännöllisen kokoinen upeus kustansi tasan kymmenen euroa. Saman oloisia nahkasalkkuja on näkynyt viimeisen parin vuoden aikana merkillä jos toisellakin ja hinnat eivät todellakaan ole kaksinumeroisia. Tämä eteeni pudotettu laukku on yhtä aikaa ajankohtainen ja klassikko ja sen olematon hinta kohottaa löytöpisteet kympistä sataan.

En tajunnut laukun upeutta ihan täysin ennen kuin vasta ihaillessani sitä kotimatkalla bussissa. Kirpparilla ajattelin sen olevan "melko siisti", mutta Poriin päästyäni olin jo päätä pahkaa rakastunut ja ymmärsin tehneeni yhden koko vuoden parhaista löydöistä.

20121026-205346.jpg

Laukku on edesmenneen kotimaisen Three Bagsin tekosia ja sen faktan valossa on varmaa, että veska on vähintään viisi vuotta vanha. Three bags -laukkuja valmistanut EJ-laukku nimittäin hakeutui konkurssiin vuonna 2007.

Mä olen löydöstäni ihan fiiliksissä ja silittelen onnellisena sen pehmoista pintaa. Huomenna me lähdetään uuden salkkurakkaan kanssa taas vähän reissuun. Tällä kertaa vuorossa reitti Pori-Tampere-Kuopio-Helsinki-Pori. Ja se alkaiskin sitten pikku hiljaa olla laukkujen pakkaamisen aika. Yäh, aina yhtä tympeetä puuhaa. Mutta tuon uuden laukun mä kyllä pakkaan innolla!

Kenen muun mielestä on kyseessä huippulöytö?

Kommentit (8)

9/8 | 

Milloin ja miksi ihmeessä tulet Kuopioon? :))

P.S. Todellakin upea laukku!!

10/8 | 

Huomisesta maanantaihin hengailen Kuopiossa ammattivalokuvaajien syyspäivillä. :)

Fantti
12/8 | 

Jumantsuikka, mikä löytö! Three bagsit on hyvälaatuisia veskoja, itse löysin kolmella eurolla kirpparilta käytännössä uudenveroisen three bags-olkalaukun.

Malla
14/8 | 

Ihanaa, että juuri sinä löysit sen! Että se sai arvoisensa kodin sellaisen ihmisen luota, joka osaa sitä arvostaa. On nimittäin minun pöydästäni ja oli mulle kamalan rakas. Oli vaikea luopua siitä, mutta kun noita laukkuja on kertynyt niin, että se raukka nökötti ja suri kaapissa ilman käyttöä. Se on itseasiassa n. 20 vuotta vanha, oli mun eka omilla rahoillani ostama vähän kalliimpi käsi/opiskelulaukku. Kuriositeettina vielä, ostin sen samoihin aikoihin kun tapasin aviomieheni. Ja hänet kyllä ajattelin pitää, enkä laittaa kiertoon ;)

15/8 | 

eikä! ihan mahtavaa, että satuit nyt sitten vielä bongaamaan vanhan ystäväsi täältä. :D

Ja todellakin laukku sai arvostavan kodin. Se on ahkerasti mun kanssa jo reissanut ees taas suomen maata ja työpaikan ja kodin väliä. Rakastun siihen päivä päivältä enemmän. Eli täällä sillä on ihan uusi elämä! :)

16/8 | 

Veera, mä oon seurannut sun blogia jo kauan, ei ollut sattumabongaus.Just siksi on mahtavaa, että tiedän laukun löytäneen hyvän kodin, oikean ihmisen. Ja hei, sehän ei ole enää mun vaan sun!Ja sä löysit sen... Nautinnollista viikonloppua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat