Muistan, kun lähdin jokunen vuosi sitten Porissa tekemään kadulle juttua talvipukeutumisesta ja laskin torilta yhdellä silmäyksellä 17 ihmistä, joista kaikilla paitsi yhdellä oli musta talvitakki. Se yksi poikkeva tapaus taapersi vaaleanharmaassa. 

Omassa naulakossa on näky talvella ihan yhtä lohduton, pitkä musta villakangastakki, lyhyempi ihan tummansininen hupputakki ja musta villakankainen biker rotsi. En mä mitään väri-iloittelua talvitakkirintamalle omalla kohdalla kaipaa, mutta hieman vaaleampaa ja valoisampaa vaihtoehtoa kuitenkin. Päädyinkin sitten tuhlaamaan yhden lipaston pohjalla pyörineen Cubuksen lahjakortin jämät tähän kylpytakilta näyttävään takkiin, Jos kieriskelisin enemmänkin rahassa, niin toki mielellään olisin metsästänyt jostakin takin pikkuisen suuremmalla villa-prosentilla kuin tämä edullisen ketjulikkeen 40% villaa 60% polyester -sekoitus, mutta tässä kohtaa kun ei nyt ole talven ainoasta takista kyse ja lahjakortin jälkeen maksettavaa jäi alle 15 €, päätin hieman löysätä polyesterkammoani, kun kerran mallista kovasti tykkäsin.

Nappasin Porin keskustan myymälästä löytyneen suurimman koon, eli L:n, mutta Cubuksen nettisivuillta näkyy, että olemassa on myös koko XL. Värejä takista löytyy tämä harmaa ja vaalea turkoosinvihreä. 

housut ja pusero-Junarose (saatu)/huivi-Aleksi 13/takki-Cubus/laukku-Marc O'Polo/kengät-Calvin Klein Jeans

Takki pääsi tänään ensi kertaa päälle suunnatessani päiväksi Helsinkiin uuden työprojektin merkeissä. Pientä vinkkiä tästä ensi viikolla päivän valon näkevästä duunista saa kurkkaamalla mun Instagramiin @vieruska. Aamubussilla isolle kirkolle körötellessä tuli testattua myös takin peitto-ominaisuudet, ja oikein hyvin kylpytakin alla nukutti Porista Karkkilaan saakka.

Nyt olen jo matkalla takaisin kotiin, sillä seuraavaksi on edessä kolme päivää lehtikuvausduunia Porissa ja alkuviikosta sitten taas takaisin töihin Helsinkiin. Ja ensi viikolla on luvassa reissu Tampereellekin, kun suuntaan TAMKin valintakoehaastatteluun. Jännää! Bussissa ja junassa istumista (ja nukkumista) siis riittää, onneksi uusi "kylpytakki" lämmittää.

 

Kommentit (2)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, tässä on kaksi nepparia tuossa vyötärön korkeudella. 

Tosta hm:n takista on hankala sanoo yhtään mitään muuta kuin sovittamalla. Jonkun mallisen vartalon päälle se on suunniteltu, mut tiiä sit että passaako rintavalle, vai persevälle vai tasapaksulle. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram