Häiriköin teitä vielä yhdellä Porispere keikkakuvasetillä. Tiedän nimittäin, että teissä blogini lukijoissa on ainakin muutama joka katselee Amorphis-kuvia ihan mielellään. ;D

Olin tosiaan lauantaina iltaan asti hääkeikalla, joten kiiruhdin festaroimaan lähes suoraan töistä. Kävin vaan pikaisesti vaihtamassa työkoltun Amo-paitaan ja niittihameeseen ja hyppäsin kamera kassissani pyörän selkään. Siellä minä sitten onnellisenä fiilistelin keikkaa ja räpsin siinä sivussa lisämateriaalia Tomi Joutsen -kuvakokoelmaani. :D

Kiinnittäkääs muuten huomiota tuohon Tomin päällä olevaan nahkaliiviin. Se on nääs gTien Jennin taidolla ja rakkaudella tuunaama. Liiviä on maalattu ja ruostutettu, siihen on piirretty kuvioita ja ruuvattupaljon niittejä. Ja Tomin vaatimuksesta sitten vielä hemmetisti lisää. Ei ole tämä liivi kuulema siis painonsa puolesta keikka-asu ihan keveimmästä päästä. Mutta hemmetin hyvältä se kyllä näyttää ja passaa kantajalleen loistavasti. Tykkään.

Liivin upeasta selkämyksestä ei nyt näistä kuvista näe vilaustakaan, joten käykää ihmeessä tykkäilemässä gTiesta Facebookissa, sieltä löytyy tarkempia kuvia tuosta tuunaustaikuri-Jennin taidonnäytteestä.

 

 

Semmosta tukanheilutusta tällä kertaa. Oijoi sanon minä.

Kommentit (4)

Vim
5/4 | 

Hienoja kuvia, olisin voinut katsella kitaristia ja basistia enemmänkin. Kuumia miehiä nam.

Heini
8/4 | 

Tjuuuh... tjuuuh... kyllähän noita kattelee. Olin viimeksi Amorphiksen konserttisalikeikalla, ja melkein meinas mennä musiikki ohi kun toljottelin Joutsenta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram