-sisältöyhteistyö-

Jota kuinkin heti, kun rakas Iina aloitti työt  Jumpin-liikkeessä, ilmoitti hän minulle päättäiväisesti jotain sen suuntaista, että "vielä mä saan sut Veera houkuteltua haalareihin vaikka kuinka niille nauratkin". Ja tässä sitä nyt ollaan, tuoreen viininpunaisen teletappiasun omistaja ja menossa  Kluuvin Jumpin Storen Chill Out -blogikekkereihin perjantaina (jonne muutamalla teilläkin olisi mahdollisuus tulla!). Minä, joka onnistui välttelemään opiskelijahaalareitakin koko seitsemän vuotisten opiskelujeni ajan.

 

Mutta en minä kyllä pysty väittämään etteikö tuo sisältä unelmanpehmoinen yli iso "unipussi" olisi todella naurettavasta ulkonäöstään huolimatta juurikin sopiva kotiasu viileisiin iltoihin, kun tekee vaan mieli käpertyä sohvannurkkaan piiloon pahaa maailmaa. Ja sellaisia koti-iltoja on kuulkaa luvassa taas syksyn ja talven myötä paljon.

Ja ehkäpä se naurettava ulkonäkökin on vaan plussaa, en nimittäin itsekään pysty olemaan nauramatta kun katson peiliin haalarissani. Jo väistyy surumieli, kun pelleilee pöhkön näköisessä puvussa. :D

Mutta niin, ne postauksen alussa manitsemani CHILL OUT -blogibileet tänä perjantaina (21.9.). Meitä olisi paikalle tulossa minä, Iina, Jonna ja Aino ja me kaikki saimme luvan kutsua muutaman haalarihommista ja perjantai-illan hyväntuulisesta hengailusta kiinnostuneen lukijamme mukaan.

CHILL OUT -meiningit alkavat perjantaina 21.9. klo 18 Kluuvin Jumpin Storessa ja kestävät klo 21 saakka.  Luvassa on rentoa hengailua, huonoa loistavaa läppää ja kuplajuomaa ja pientä naposteltavaa. Illan aikana tehdyistä ostoksista saa -20% alennuksen. Kaikkien kutsuttujen kesken myöskin arvotaan Jumpin haalari.

Minulla olisi siis jaossa 6 kpl avec-kutsuja ja jaan ne kuudelle ensimmäiselle halukkaalle, jotka ilmoittautuvat sähköpostilla osoitteeseen: veera@indiedays.com  Huom, kekkerit ovat K18!

Eli jos sijaitset perjantaina pääkaupungissa ja haalarihommat kiinnostaa, niin pistäpäs minulle meiliä. Olis kiva nähdä!

Loppuun vielä viime viikolla Iltalehdestä bongaamani sarjakuva, joka olisi yhtä hyvin voinut olla kohtaus tänään minun työpaikallani, kun näytin kollegoille mitä postipaketista paljastui. Mä olen Pai. :)

Kommentit (5)

arjamaaria
6/5 | 

Mulla on tällainen pinkki halpisversio mut ni pehmonen. Nytkin pistin heti päälle kun fillaroin kotiin sateessa ja väsy ja vähän vilu.

Niina
7/5 | 

Aivan upea värisävy tuossa sinun haalarissa, vautsi! Ja hei, mikäpä se oiskaan parempaa kuin omatoimisesti itseään peilistä tapittaen hankkia itselleen hyvä ja hauska fiilis, aika positiivista minusta :) Ylikiva haalari ja sopii taatusti syksyn ja talven viimoissa viilentyneitä jäseniä lämmittämään <3

Sanna
8/5 | 

Oi miksi oi miksi olen töissä yövuorossa ja en pääse moikkaamaan. Olis niin kiva ollu nähdä livenä ja jutskailla :) Sen verran tätä blogia tullu seurailtua. Mutta teille kivaa iltaa.

10/5 | 

Moii!! juu, sellainenkin on olemassa, ja oli tarkoitus tehdä asiasta perjantaina postaus. Mutta koodihan on jo tiedossa: eli perjantaista sunnuntaihin saa jumpinshop.com osoitteessa -20% alen koodilla: BLOGIBILEET

Mutta huom, toimii tosiaan vain viikonloppuna!

Mä muistutan tästä sitten vielä perjantaina ihan postauksellakin, jotta muutkin huomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram