Minulla on jokin pakkomielle yhdistää raidallisiin vaatteisiin aina punaiset kengät tai laukku. Ja niin tapahtui myös tänään.

Olin asiallinen toimistotäti seitsemän ja puolen euron H&M trikoomekossani, Peter Hahnin kashmirneuletakissani ja Tamariksen mokkanahkaisissa paksupohjaisissa ballerinoissa.

Tuo mekon hihojen pilkottaminen neuletakin hihojen alta on mielestäni kiva yksityiskohta. Kerrankin natsasi kahden vaatteen hihojen pituudet noin hyvin yhteen.

Joku teistä saattaakin muistaa miten olen joskus aikoinaan julistanut, etten tajua raitavaatteita, että ne ei vaan oo minun juttu. Mutta näin tässä nyt on päässyt käymään. Kaapissa on jo ainakin kaksi raidallista mekkoa ja viisi raitapaitaa.

Mulle raitavaatteet ovat sellaisia iloisten päivien vaatteita. Raitapaidassa tai mekossa on oltava energinen ja positiivinen. Murjottajat ei pukeudu reippaaseen raitaan. Ei ainakaan minun vaatehuoneessani. Onneksi tällä viikolla on ollut raidallinen olo. Paljon kaikkea kivaa on tapahtumassa ja olo on sen vuoksi odottava, iloinen ja kupliva.

Voi juku, kun jo voisin kertoa teille millainen ensi viikolla tapahtuva juttu varmistui tänään. Mutta jos nyt hoitais sen työn ensin ennen kuin siitä hehkuttelee. Sen verran on kuitenkin sanottava, että asia liittyy yhtä aikaa työhöni ja blogimaailman kontakteihin ja on jotakin mitä en olisi uskaltanut villeimmissäkään kuvitelmissani toivoa. Saatan pyörtyä tai tukehtua omaan kuolaani. ;)

Mulla on todellakin iloisen raidallinen fiilis! Ja mikä sopisikaan sellaisen päivän iltapuhteiksi kuin PMMP:n keikka. Eli sinne siis!

Kommentit (3)

4/3 | 

voi veera oot taas niin ihana ja pirtsakka ja itsevarman näkönen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat