Iinan ansiosta mulla on ennen näkemätön asukuvaputki meneillään. Eilen hengasin päivällä pilkkumekossa kuten jo edellisestä postauksesta kävi ilmi. Illan rientoja varten kävin kuitenkin vaihtamassa mekon toiseen.

Ehdin vilauttaa tämän Asos Curve -printtimekon helmaa jo heinäkuussa heti sen saavuttua, mutta yläosan kirjavuudet jäivät tuolloin vielä näkemättä. Eilen parista tapahtumasta kotiin palatessamme saatiin kuitenkin Iinan kanssa tämäkin ihana kolttu ikuistettua kokonaan.

kirjavakolttu2-700x717

Tällainen riemunkirjavuus on kyllä melkoinen harppaus kaltaiseni entisen mustiin pukeutujan kaapissa. Mutta ajattelin, että kyllä minäkin tarvitsen edes yhden vähän räväyttävämmän mekon ja täytyy sanoa, että tämä oli kyllä loisto ostos. Kolttu on villissä printtisekamelskassaan todellinen huomionherättäjä. Toinen loisto juttu on se, että kuviointi onnistuu vielä jollain hämmentävällä tavalla imartelemaan tynnyrivartaloani mieltäylentävästi.

kirjavakolttu1-700x1051

mekko-Asos Curve/kengät-Crocs (saatu)/laukku-Diesel (saatu)

En ole mitenkään suuri printtien ystävä, mutta kai se on tässäkin niin, että överi sekamelska muuttuukin mielenkiintoiseksi ja kauniiksi ylittäessään tietyn rajan. Hämmästyin itsekin miten päättömästi rakastuin tuohon timantteja, ristipistokuvioita, geometrisia muotoja ja vaikka mitä muuta yhdistelevään kuviointiin. Tykkään. Valtavasti.

  kirjavakolttu3-700x501

Mikäli Asos Curven kokoasiat kiinnostavat, niin tuo minun mekkoni on kokoa UK 20, eli vastaa EU kokoa 48. Mekko on tällaiselle normaalistikin 46-48 kokoja käyttävälle muuten varsin passeli, mutta 167 senttiselle varrelleni mekko voisi olla muutaman sentin lyhyempikin. Mutta koska kyse on vain muutamasta sentistä, pituusasia korjaantuu nostamalla mekkoa kevyesti ruttuun vyötärön kohdalta.

Jos joku innostui tuosta kuvio-oksennuksesta, niin mekkoa löytyy edelleen alehinnalla TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat