Otsikon oppi on peräisin äidiltäni ja voin sanoa, että ainakin tässä kohtaa on mamma saanut siirrettyä opetuksensa menestyksekkäästi tyttärelle.

Esittelin jokin aika sitten Zalandolta tilaamani Benettonin villamekon, joka osoittautui heti niin potentiaaliseksi lempivaatteeksi, että en juurikaan empinyt, kun äiti soitti ja kertoi, että Sotkamon Benetonilla olisi sama leninki oranssina.

"whaat?? Oranssi! Pakko saada! Käy mamma ostaa se mulle!"

Uudet korviksetkin on muuten Benettonin. Löytyvät TÄÄLTÄ. Kaulakoru puolestaan on parin vuoden takainen second hand -löytö.

Mutsi siis innostui neulemekkopostauksestani ja syöksyi hankkimaan itselleen samaa kolttua. Ostosreissulla vastaan tuli myös tämä aurinkoinen oranssin sävy ja äiti luonnollisestikin otti heti raporttipuhelun rättihullulle lapselleen. Lopputulos oli, että nyt meillä on äidin kanssa molemmilla sekä oranssit että ne viininpunaiset (en oikein tiedä mikä sen toisen mekon väri ois..) neulemekot. Ja bonarina mulla vielä mustakin. :D

Pikkasen on nyt ehkä näissä kuvissa omaan makuun turhan vähän deniereitä noin lyhyelle mekolle, mut muita ei nyt sattunut räpylään kun laukkua pakkasin. Selkeesti pienen sukkispäivityksen paikka syksyn kunniaksi. Pitänee siis suunnata taas henkkamaukan äitiysvaateosastolle hakemaan nippu lemppari sukkahousuja!

Musta mekkokin tuli kuvattua laivalla, joten sekin näkynee täällä pian. Kuten jo FB:ssä jokin aika sitten sanoin, niin jos nää ainaiset neulemekot kyllästyttää, niin kannattaa palata blogin pariin ehkä vasta joskus huhtikuussa. :D

mekko-Benetton/rotsi-Junarose (saatu)/kengät-Calvin Klein Jeans/laukku-Tiger of Sweden/korvikset-Benetton/kaulakoru-2nd hand

Käytiin siis tosiaan pyörähtämässä Junarosen kutsumima pikku risteilyllä. Reissustakin jonkunnäköistä raporttia varmaan tulossa lähiaikoina. Tänään vuorossa yksi työpäivä ihan täällä Porissa ja huomenna otan suunnaksi Seinäjoen ja lähden pariksi päiväksi valistamaan Olympus-kameroiden käyttäjiä. Mut enköhän mä ehdi vähän reissun päältäkin bloggaamaan!

Onko siellä muita hamstereita joilta löytyy suosikkivaatteet useissa väreissä?

Kuvista kiitos reissukaverilleni Joannalle!

Kommentit (13)

Emmi Nuorgam
14/13 | 

Pitääkö tuo Benettonin mekko hyvin mallinsa? Rakastan neulemekkoja myös ja kun löydän hyvän, niin käytän sen puhki. Harmillisen usein neulemekot kuitenkin lörpsähtää käytössä ja sitten ne lörpykät jää kaapin perukoille käyttämättä. Eli siis, olisko sellainen "Neulemekkojen top 5 -muotonsa pitävät" -postaus mahdollinen - usein se nätein ei ole kuitenkaan se paras. :)

Emmi / http://emminuorgam.com

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/13 | 

No näitähän mä en nyt toki ole pitänyt vielä kuin hetken aikaa, joten en osaa ennustaa, mutta jo aiemmin omistamani Benettonin merinovillaiset mekot on pysyneet oikein hyviä, kun olen pessyt niitä harvakseltaan käsin ja muotoillut aina kosteana. Myös Espritin neulekoltut ovat osoittautuneet itsellä hyvin kestäviksi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/13 | 

Luoti äidin sanaan, kun se soitti ja sanoi, että "täällä olis sellanen tosi hyvä oranssin sävy". Ja oikeessahan se oli. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/13 | 

Juu, tää väri on kyllä jotenkin erityisen passeli!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pisamiina
22/13 | 

Hei, mä haluun kans :) Saako kysyä, mikä koko sulla on tuosta mekosta? Kauheen vaikeeta arvioida omaa, L vai XL... ?

Pisamiina
24/13 | 

Ok! Kiitos tiedosta. Taidan kuitenkin tilata molemmat sovitukseen. :) P.s. Näytät hyvältä!

Haituva
25/13 | 

Mä alan lämmetä tolle mekolle kans. Pitäiskö tässä vähän... Onhan mulla kyllä mekkoja mutta... Toi on sopivan simppeli malli. Pitäisi vaan testata miten mini se on mun pituudella. Ja se viininpunainen näyttää mun silmin kuvissa ihan luumulta :)

R
26/13 | 

Mekko on suhteellisen pitkä verrattuna moniin muihin. Olen itse 175 cm, ja s-koko ylettyy ehkä 5-10 cm polvien yläpuolelle, kun usein mekot jää ostamatta lliian lyhyen helman takia. Olen kyllä myös rintoja lukuun ottamatta aika kurviton, joten mekko saa aikalailla vapaasti laskeutua. Olikohan tästä apua...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010