Koska tämän hetkinen tilanne on se, että makaan räkätaudin kourissa nakupellenä peiton alla, on varmasti parempi, että julkaisen jotain muuta kuin ihan tuoretta kuvamateriaalia. Siispä onkin hyvä sauma esitellä tämä yksi kiva kuvauslainassa ollut mekko. Olin siis tosiaan viime viikolla Helsingissä ja ohjelmassa oli studiokuvaukset blogin banneria ja profiilikuvia varten. Varmuuden vuoksi kuvattiin useampi erilainen tyyli ja kävin niitä varten hakemassa hieman vaatteita kuvauslainaan Junaroselta ja Lindexiltä. Tämä kuvissa näkyvä Lindex Generousin mekko ei loppujen lopuksi päätynyt päälle studiolla, mutta kuvailin sen sitten ihan muuten vaan, koska oli niin kiva.

Yksi syy tämän mekon esille nostamiseen oli se, että moni on kysellyt keväällä ostamani Soyaconceptin mustavalkoisen mekon perään, että onko sitä kenties vielä jostain saatavilla, joten ajattelin, että tämä voisi kiinnostaa siitäkin koltusta tykänneitä. Sen verran ovat samanhenkiset. Mutta siitä huolimatta, että kaapista löytyy jo tuo edellä linkkaamani mustavalkoinen mekko, niin tunnustan silti himottelevani myös tätä kuvien astetta naisellisempaa ja ehkä jopa aikuismaisemman oloista vaatetta. Soyaconceptin mekko tuntuu jotenkin enemmän sellaiselta tennareiden kanssa käytettävltä rentoiluvaattelta, kun taas tässä Lindexin leningissä olo on naisellisempi ja skarpimpi. 

Oisko siis liian samanlainen vai voisiko sitä naisihminen perustella jotenkin itselleen tämänkin hankinnan? Ainakaan hinta ei oo hirveesti esteenä, sillä kukonaskeleet sais ylleen neljällä kympillä. 

mekko-Lindex Generous (kuvauslaina)/kengät-Morgan/korvikset-Aarikka (kuvauslaina)

Kommentit (9)

Maddaleena
10/9 | 

Katsoin tuota mekkoa Kuopiossa ja melkein sovitin ?

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/9 | 

:D No onko tuo nyt mikään yllätys, että samoja kamppeita taas katottu. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Hip
12/9 | 

Osta, on ihan eri näköinen ko se toinen.

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/9 | 

Menin tänään kauppaan silä mielellä, että voisin koltun ostaa. Oma koko oli loppu, joten nostin mekon hinnan automaatista ja kiikutin nälkäpäivälippaaseen. Kiskon siisn päälleni sen jo omistamani mustavalkoisen mekon. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Hip
14/9 | 

Osta, on ihan eri näköinen ko se toinen.

Nos
15/9 | 

Hei!

Näyttää todella hyvältä!

Osta ihmeessä, sopii hyvin sinulle ?

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/9 | 

Oma koko oli lähimmästä Lindexistä loppu, joten päättelin sen olevan merkki universumilta, että pärjään ilman mekkoa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Maddaleena
17/9 | 

Tai ehkä se oli merkki, että voin ostaa tuon, jos on täällä meidän Lindexissä ?

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/9 | 

Hyvin paljon mahdollista, että tämä merkitsi juuri sitä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat