Esittelin pari päivää sitten ensimmäiset Nikonin ja Indiedaysin katumuotikampanjaan ottamani kuvat ja nyt seuraa jatkoa.

Ihanaisen ja hymyilevän Annan bongasin Sokoksen kosmetiikkaosastolta meikkejä tutkimasta. Ihan tuntemattomasta ihmisestä ei tällä kertaa ollut kyse, sillä tutustuimme, kun tämä mukava neitonen tuli joskus tunnustamaan lukevansa blogiani ja sen jälkeen ollaankin toisiimme silloin tällöin kaupungilla ja yöelämässä törmäilleet.

Anna_pieni

Kuten tiedätte, en itse ole kummoinenkaan kukkakuosien ystävä (joskin on sitäkin joskus päälläni nähty), mutta muiden päällä kesäiset niityt näyttävät usein  todella miellyttäviltä. Annan asu on juurikin hyvä esimerkki itseäni viehättävästä tavasta kukkamekkoilla. Kiiltävät legginssit ja rento takki vievät kokonaisuudesta liian söpöilyn ja tyttömäisyyden, mutta antavat samalla kuvioille ja väreille tilaa loistaa. Melkein alkaa itsellä mieli tehdä kukkamekkoa.. Mutta täytyy pitää pääkylmänä,  sillä mä veikkaan, että ruusut sun muut eivät edelleenkään ole minua varten. :D

Anna kuvaili itse tyyliään yhtäaikaa tyttömäiseksi, rennoksi ja värikkääksi. Kevään tärkeäksi "asusteeksi" hän nosti kirkkaat huulipunat. Allekirjoittanut toivookin nyt myös itselleen lisää rohkeutta huulipunien käyttöön.

Kaikki bloggajien ottamat katumuotikuvat tippuvat kampanjan aikana pikku hiljaa esille Showroon-sivulle, missä siis voi äänestää omaa suosikkikuvaansa ja olla näin mukana kolmen Coolpix-kameran arvonnassa.

Kommentit (1)

Maddaleena

Kuinka kauan olen urputtanut sinulle huulipunasta? Jospa se tästä lähtee =;o

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram