Madonna-arvontaan tuli melkoinen läjä vastauksia ja täytyy sanoa, että olisi mahtavaa, jos riittäisi lippuja jaettavaksi kaikille, niin ihanasti kaikkia vastaajat ajattelivat ystäviään ja rakkaitaan ja miten kovasti heidän keikkaseuraksi valitsemansa henkilö ilahtuisi mikäli liput kohdalle osuisivat.

Mutta random.orgin avulla sieltä oli kuitenkin vaan yksi onnellinen löydettävä ja onni potkaisi tällä kertaa nimimerkkiä Lilian, jonka vastaus kuului seuraavanlaisesti:

oi että! Madonna on sellainen artisti, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä livenä vielä jossain vaiheessa! liput on vaan sen verran suolaset, että menee mun kipurajan yli. mukaan ottaisin isosiskon, joka kolmen lapsen äitinä, juuri yli vuoden kestäneen talonrakennusprosessin ja siihen päälle vielä opiskelun ja työn yhdistäneenä kaipaisi varmasti jotain spesiaalia :) taisin myös e_h_k_ä pölliä siskon kasettilaatikosta ne madonnat, joten tässä olis hyvitystä kerrakseen :)lempparibiisit on frozen, secret ja no kaikki vanhat biisit (siis 80-luvun) :))

Toivotan onnea ja mitä parhainta keikkareissua kesällä! Toivottavasti isosisko ilahtuu!!

Voittajalle on laitettu asiasta myös sähköpostiviesti. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

Kommentit (1)

Lilian
2/1 | 

EIKÄ!!!

olen ihan sekaisin onnesta! <3

kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram