Minttu pyysi vinkkailemaan muissakin blogeissa, että hänen tontillaan on meneillään äänestys, jossa lukijat voivat äänestää kenen bloggareista haluaisi raportoimaan Tukholman muotiviikoilta.

Tukholman muotiviikot pidetään tami-helmikuun vaihteessa ja luvassa on tukuittain mielenkiintoisten merkkien ja suunniteelijoiden näytöksiä kolmen päivän ajan. VisitSweden tarjoaa äänestyksen voittajalle ja yhdelle hänen ggaaja-seuralaiselle osallistumisen muotiviikon ohjelmaan!

Nyt siis kaikilla teillä on mahdollisuus äänestää kuka on se bloggaaja, jonka haluaisit paikan päälle kertomaan tunnelmista. Kuka ottaisi parhaat kuvat, poimisi mielenkiintoisimmat yksityiskohdat ja kertoisi parhaat jutut?

Tässä vielä Mintun ohjeet äänestämiseen:

Lähetä äänestysvastauksesi, josta tulee selvitä äänestämäsi blogin nimi ja verkko-osoite osoitteeseen: muotiviikko@gmail.com viimeistään perjantaina 21. tammikuuta 2011 klo 21.00 mennessä.

HUOM!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Viking Linen A-luokan risteilylahjakortti, joka on voimassa 30.4. saakka.

berns

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram