Sovitin syksyllä Ratsulassa upeaa vaalean khakinvihreä toppia koossa XL ja kaikesta mahdollisesta venkoilusta ja venyttelystä huolimatta se oli minulle auttamattomasti liian pieni. Malli oli mielestäni niin suunnattoman kaunis ja täysin itseni näköinen, että olin ihan murheen murtama, kun tajusin ettei meistä mitenkään tulisi paria.

Mutta arvatkaapa mitä vastaani sattui eilisellä kaupunkikierroksella? Se sama mahtavuus mustana! Katkerista sovituskokemuksista huolimatta päätin uskaltautua vaatteen kanssa pussausk.. ei kun sovituskoppiin ja onneksi uskalsin. Kävi nimittäin ilmi, että siinä syksyllä sovittamassani on kenties ollut väärä kokolappu, sillä tämä kaunotar mahtui päälleni ilman minkäänlaisia ongelmia. Hintaa paidalla oli 59,95 €, eli varsin sopiva hinta vaatteesta joka tuntuu ensi sekunnista lähtien siltä kuin olisimme aina kuuluneet yhteen ja on vielä miellyttävistä materiaaleista valmistettu.

mexx

Mexxin upeassa kaksikerroksisessa puserossa ns. alustoppi on modaalia ja tuo kauniin mallinen päällisosa silkkiä. Sillkiosuus rajoittuu vain etupuolelle ja takaa se näyttää kaulusta lukuunottamatta melko normalilta trikootopilta, jossa on yksityiskohtina muutamia  saumoja. Noissa kuvissa tuo etuosa ei ole asettunut ihan ihan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä unohdin vilkaisa itseäni peiliin ennen kuvien ottoa. Rintsikan olkaimet saa survottua piiloon ja pusero laskeutuu rintojen päältä ja sivultakin oikeasti tuota kuvaa paremmin. Mutta saatte jonkinlaisen ksityksen tuosta epäsymmetrisestä kietaisumallista.

Keksin jo sata ja yksi asiaa minkä kanssa ja missä tilanteissa voin tuota heti lempivaatteiden listalle kivunnutta uutukaista käyttää. Eilen Dress Up!:in Ence sai houkuteltua minut illalla hetkeksi mukaansa baariin (jossa allekirjoittanut tunsi itsensä hyvin vanhaksi, sillä paikalla oli sen ikäistä sakkia, että pahimmassa tapauksessa mulla voi olla vähemmän ikäeroa heidän äitiensä kuin heidän itsensä kanssa. :D ). Päädyin yhdistämään uuden toppini löysiin vajaamittaisiin Vero Modan housuihin jotka ovat ehdottomasti tämän hetkiset suosikkini.

170410B

Yhdistän harvemmin löysää yläosaa ja löysää alaosaa, mutta tässä tapauksessa toppi on mielestäni riittävän istuva tuollaistenkin pöksyjen kaveriksi. Tykkäsin asusta ihan mielettömästi, sillä se oli yhtäaikaa käsittämättömän mukava ja rento, mutta silti melkoisen särmä. Tällä yhdistelmällä uskoisin poistuvani kotoa useamminkin. Kokonaisuus on juuri oikealla tavalla yhtä aikaa sekä feminiinen ja seksikäs, mutta ripauksella rakastamaani maskuliinisuutta. On ihanaa kulkea korkokengissä kädet survottuna  jätkämäisesti syvälle taskuihin.

Testasin yläosaa myös kireiden pillien kanssa ja kuten arvata saattaa sekin toimi upeasti. Mutta eiliseen fiilikseen tuo löysäily sopi vallan mainiosti.

Bronxin nilkkurit ovat edelleen melkoisen vaikeat pukea ja riisua vetoketjun puuttumisen vuoksi, mutta upean ja uljaan ulkomuotonsa vuoksi saavat pienen dysfunktionaaliuutensa anteeksi.

tuuttitukkaB

Koska asukuva oli otettu tänään työpäivän jälkeisellä tukalla, niin tässä vielä kuva eilisestä frisyyristä. Ensimmäistä kertaa ikinä mä sain joten kuten onnistumaan tuollaisen etutötteröviritelmän!

Keskiviikkona olisi vuorossa Maikun tuoliin kiipeäminen ja suunnitelma olisi sanoa Kiprusoff-kiharoille hei hei ja ajella toinen sivu kenties taas ihan sängelle, mutta jättää vielä toistaiseksi etu ja päälliosan pituus entiselleen. Sitten kun kesä paremmin koittaa ja sitä myötä lämpötilat nousevat, on aika raapaista kuontalo kokonaan huolettoman lyhyeksi ja viileäksi. Mutta siihen asti ehtii vielä nauttia itselleni harvinaisen pitkien hiusten tuomista kampausmahdollisuuksista. Tällaista tötteröä pitää nimittäin päästä ulkoiluttamaan toistekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (29)

Täytyy sanoa, etten millään voi uskoa, että käytät kokoa XL. Minusta et näytä lainkaan sellaiselta "isolta tytöltä". Koska ilmeisesti olet kuitenkin kokoluokkaa L-XL, jää jäljelle kaksi vaihtoehtoa a) musta todellakin hoikentaa tai b) sinulla on upea tyylitaju ja osaat peittää sekä korostaa juuri oikeita kohtia. Tekisi mieli vinkata äidilleni tuosta paidasta, ainakin sinun päälläsi se näyttää täydelliseltä.

Veera

no totta se vaan on, että mä olen vaatekooltani 44-46 (ja aina sekään ei riita) sekä XL. Mutta kyllä mä aika paljon keskityn siihen, etät en vedä päälleni sellaisia vaatteita jotka korostavat huonoja kohtiani. Yritän olla välittämättä vaatteiden kokolapuista ja pukeutua aina sopiviin vaatteisiin. Pahin pukeutumismoka kun on liian pieniin vaatteisiin pukutumineen ja sitä tekee moni. :P

Veera

Kiitos. Mä itse asiassa arvasin, että tämä saattais olla sun mieleen. ;D

No niin, pitikö tulla esittelemään toppia tänne: nyt mun on ihan pakko saada samanlainen. Toppi on todellakin täydellinen.

Veera

Mä pidän peukkuja, et löytyis. Tule raportoimaan sit kuinka kävi. :D

Todella mahtava toi tukka! Mä en kyllä ikinä osais väsätä sitä tuohon malliin...=P

Aivan kyllä sun tyylinen toi toppi, eikä hinta oo paha kun varmaankin on panostusvaate eli sitä käyttää vuosien ja vuosien päästäkin ja silti on samassa kuosissa.

Veera

Hieman tuo tukka vaati kyllä kiroilua onnistuakseen. Ja kauheasti tupeeraamista. :D

Iris

Ei oo totta! Ostin lähes identtisen paidan Stockan Hulluilta Päiviltä, tosin paita ei oo Mexxin ja hintaa oli vaivaset 6,90e. Mutta oon kanssa aivan ihastunut omaani :) Ja tuo Sun kaunokainen näyttää myös hyvälle!

Aivan fantastinen asukokonaisuus!!! Two thumbs up, todellakin! Olen myös ehdottomasti ensimmäisen kommentoijan kansssa samaa mieltä siitä, että susta ei ikinä päältäpäin uskoisi, että olet kokoa XL. Näissäkin kuvissa näytät korkeintaan M-kokoiselta. :) Se on jalo taito osata pukea kroppansa oikein ja harmillista on, ettei sitä monikaan osaa tehdä (kingetään itsensä just niihin liian pieniin vaatteisiin, kuten sanoit). Sulta se kyllä luontuu kuin itsestään.;) Upea nainen!

Veera

oo, "korkeintaan M-kokoiselta", pistäpä muru lasit päähäs! :D

Mut joo, asu tärähti kyllä ehdottomasti omalle parhaiden listalle. :)

nasu86

näytät taas kerran todella hyvältä=)

odotan sun uutta tukkaa innolla!!

sulla on vaan niin kiva tyyli kaikin puolin=)

mä kävin ite perjantaina parturissa ja olen taas niin tyytyväinen serkkuni tekemään malliin vaikka käyn Ulvilasta Luvialla Red pointissa niin matka ei haittaa yhtään kun joka kerta saa tuolista lähteä tyytyväisin mielin=)

Veera

minäkin odotan mun uutta tukkaa innolla. Vielä pitäis aksi vuorokautta kestää tätä reuhkaa. :P

Veera

hihii, olen itsekin ihan yllättynyt tötsän sopivuudesta itselleni. :D

Hieno tötsä! Meen tällä viikolla tyttären käsittelyyn ja toivon blondeja monivivahteisia omia kiharoita. Siis väriä ja tarpeeksi lyhyttä mallia, ettei tartte föönien ja suoristamisharjojen kanssa aamuisin tapailla.

Hyvin me sinne tanssilattialle sovittiin niiden junioreiden kanssa. Ei näytetä päivääkään yli 18-vuotiailta!

Veera

juu, en minä varsinkaan. Aina saa olla papereita kaivelemassa kuppioliden ovella.(toiveajattelua..) :D

Ihan huiman kivan näköinen asukokonaisuus. Toimii ihan täydellisesti ainakin omaan silmään. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram