Apua! Pikainen hätähuuto täältä kampaamotuolista. Maikku löysi multa just elämäni ensimmäisen harmaan hiuksen! Eikä se kuulema ollut edes ainoa. Ihan selkeää mummoharmaata kaksi senttiä muutaman hiuksen tyvessä.

Miksi? Miten tämä on mahdollista? Mä en ole edes kolmeakymmentä. Ei vielä voi olla minun vuoroni. Mä en ole vielä valmis tähän! Minulla piti olla vielä monia elinvoimaisia ja tummia vuosia edessä! Eikä minun sukukaan ole harmaantunut nuorena. Isäkin oli mustatukkainen lähes kuusikymppiseksi.

Tästä lähtien minunkin on siis vahdattava väripurkkien kyljet entistä tarkemmin, että kyseessä on varmasti harmaat peittävä töhnä. En kestä. Oon ihan shokissa.

Uskottelén itselleni että kyseessä on vaan muutama stressistä häiriintynyt yksilö. Ei vielä ole hätää. Eihän?

Mä kaipaan nyt empatiaa ja tukea. Lohduttakaa mua pliis.

Aha.. Nyt se löysi niitä vielä lisää.. En kestä..

Kommentit (34)

1/34 | 

Aww :D

Kävin itse läpi TÄYSIN saman kriiseilyvaiheen n. kuukausi sitten, kun löysin hiuksiani suoriustellessani kaksi (2) pitkää valkeaa hiusta. En edes halua tietää, notta kuinka monta niitä on takaraivon puolella.

Ja ikäähän meikäläisellä on 23 vuotta...

3/34 | 

Ei varmaan lohduta yhtään, että minä tahtoisin mummoharmaan tukan. Äitiäni se ei ainakaan ole lohduttanut. Harmi, että minun ei ole mahdollista saada kunnon harmaata lettiä kuin väripurkista blondiksi, kun olen syntynyt. Tosin en minäkään alle neljäkymppisenä haluaisi muuttua harmaahapseksi.

Ei kyllä lohduta yhtään nyt. Onneksi meillä on hiusvärit joilla harmaita saa piilotettua :) Ja mummoushan ei hiusten väristä ole kiinni. Eikös harmaat hiukset ollut muotiakin joskus...

Veera

joo onhan se aina välillä muotia, mut se on muotia vaan silloin jos ne värjää harmaiksi. luonnollinen harmaus on tyylikästä vaan jos ikää on jokusen verran enemmän kuin mulla. :D

4/34 | 

Oletko ihan varma, että kyse on "iän tuomasta" harmaudesta, eikä vain hiusten luonnollisesta erivärisyydestä? Itse olen yleisilmeeltään vaaleahiuksinen mutta kun katsoo päätä tarkemmin niin väri koostuu platinablondeista, maantienharmaista ja jopa täysin mustista hiuksista. Miehenikin tummanruskeasta päästä löytyy lähes vaaleita (lue harmaita) hiuksia joukosta. Ja näin on ollut ihan teini-iästä asti. (Nyt siis ikää 24 vuotta.)

Veera

kyllä se oli ihan oikeaa harmautta. tarkastelin yhtä hiusta kädessäni ja se oli ihan eri laatuinenkin siitä harmaasta osastaan. :P

5/34 | 

Ihan selkeesti oli vaan yön aikana tullu tyynystä vaaleta nukkaa hiuksiin ja sai ne semmosessa kampaamon ekstrahyvässä valossa näyttämään harmailta. Tai sit shampoo on värjänny!

No worries

Veera

joo, niin onkin. ei oo mitään muuta mahdollisuutta kuin tyynyliina. päivä jälleen pelastettu. :D

6/34 | 

Voi hyvänen aika!!! mulle tuki ekat kun odotin esikoistani, eli 25 vuotiaana, ja esikoisella on kuulemma jo vaikka on vaan 21!!!! Mä olen kyllä hirveän ylpeä omistani jotka on nyt jo aika harmaat... ne on merkki siitä että eletty on täysillä! =) Ja se ikuinen värjääminen on kyllä ihan pepusta!!!

Veera

joo munkin mielestä harmaa tukka on hieno ja kertoo eletystä elämästä, mut mä haluaisin ehtiä elää vielä vähän lisää ennen kuin se alkaa näkymään. :D

Beatrix
7/34 | 

Höps täysin harmaat hiukset on jotku cooleimmat ikinä! Ja voit aina väittää et oot värjänny ne sellasiks ;>

8/34 | 

Älä välitä, mä löysin omasta päästäni harmaita tuossa kesällä. Ja mäkään en ole kolmekymppisiä saanut viettää. :( Mitähän muuta tämä vanhuus tuo tullessaan? :/

Jepa
9/34 | 

No itse olen 24vee ja luultavasti tukka on ihan harmaa päälle 3kymppisenä..että silleen. Suvussa kulkee.. iskällä ihan harmaa/valkoinen tukka, äidillä ois varmaan kanssa jollei värjäis ja molemmat päälle 5kymppiä. Nice. Mut senpä takia en ole värjäillyt ikinä omia hiuksia kuin about 1-2x/vuosi ja aina sävytteillä, kun koitan nyt nauttia tästä ajasta kun EI tarvitse värjätä:)

Veera

oikea asenne1 Nauti vielä kun voit! Mä itse olen värjännyt tukkaani jo jostain kymmenen vuotiaasta enkä koskaan ole siis sen jälkeen ollut ihan luomuna.

annap.
12/34 | 

Hevosilla kuulemma alkaa kasvaa valkoista karvaa siitä kohdasta, mihin on saanut tällin. Ootko kenties viime aikoina hakannut liikaa päätäsi seinään?

Veera

no itse asiassa viimeiset pari vuotta on kyllä ollut sellainen pään seinään hakkaus fiilis, joten ehkä se nyt alkaa sit näkyä. :D

Kata_
13/34 | 

Mutsi harmaantui kolmekymppisenä (hän on luonnostaan mustatukkainen), mutta minä kun satuin perimään isältä blondin tukan niin saan taistella vain juurikasvuja vastaan =) Kadehdin kauan äipän tummuutta, mutta nuo harmaat olisivat kyllä auts. Mummollani oli ihan valkeat hiukset, ihanat ne <3

15/34 | 

Mä löysin ensimmäiset jo parikymppisenä. Nyt kolmekymppisenä ne on kyllä lisääntyneet, mutta eivät haittaa, niitä ei nimittäin kukaan muu huomaa (ja mulla on muuten tosi tumma, lähes musta tukka). Värjään aina kun jaksan, mutta en ota stressiä :)

Veera

mä olen vielä tällä hetkellä shokkivaiheessa, mutta toivon, että fiilis vielä ajan kanssa muuttuu tuohon rentoon ja stressittömään. :)

Veera

se on toki totta! kuten äitini sanoo: "kaikki ne hiukset ovat hyvin, jotka ovat toisesta päästä päässä kiinni"

Heini
17/34 | 

No eihän tuo ole mitään. Mä nypin toissa päivänä kulmiani, ja nyppäsin pois harmaan k-u-l-m-a-k-a-r-v-a-n!! Eikä kukaan ollu sanonu mulle että mun mustista haituvista erottuu harmaa karva! Ihan järkyttävää. Ikää 31 v :/

18/34 | 

Äläs nyt, mullon ikää jopa se 16 vuotta ja mun hiukset on juuresta ihan harmaat :D Sitten pituudet vaalenee tuhkanvaaleiks, mutta kamoon, 16-vuotiaalla mummoharmaa tyvi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat