-yhteistyössä Olympus-

Nyt kuulolle kaikki Olympus-kameroiden omistajat (PEN tai O-MD)!! Tuntuuko, että kaipaisit hieman ohjausta päästäksesi paremmin sinuiksi kamerasi ominaisuuksien ja säätöjen kanssa? Tuottavatko hämärät olosuhteet hankaluuksia? Näyttävätkö kuvat toisinaan väärän värisiltä? Vilistävätkö lapset ja eläimet liian nopeasti saadaksesi niistä onnistuneita kuvia? Mietitkö millainen objektiivi olisi paras hankinta sinun kuvaustarpeisiisi?

Nyt olisi tarjolla oiva tilaisuus päästä kartuttamaan omia kuvaustaitoja ja kyselemään omaa mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Suunnittelemme Olympuksen kanssa eri paikkakunnilla järjestettäviä yhden illan mittaisia koulutuksia/workshoppeja PEN ja O-MD -kuvaajille ja pääsyä noihin pienellä ryhmällä toteutettaviin koulutusiltoihin tarjotaan nyt ensin teille minun blogini lukijoille.

olympusesimerkki2

Ensimmäisenä olisi mielessä sellaiset kaupungit kuin Helsinki, Pori ja Seinäjoki! Ja nyt kyselenkin löytyisikö näistä paikoista kiinnostuneita osallistumaan tällaiseen rentoon kuvaus-työpajaan? Ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ensimmäiset koulutukset olisi tarkoitus pitää jo parin viikon sisällä.

Osallistujat saavat jo ennen koulutusta kertoa toiveitaan millaisiin kuvaustilanteisiin kaipaisivat apua ja vinkkejä. Ennalta ei tarvitse ymmärtää valokuvaustermejä tai omata juurikaan valokuvauskokemusta, pelkkä innostus ja itseltä löytyvä Olympus-kamera (PEN tai O-MD) riittävät!

olympus_esimerkki1

Illan aikana tutustutaan paremmin omaan kameraan, testaillaan erilaisia objektiiveja ja lisävarusteita, tehdään kuvausharjoituksia (henkilökuvia, esineitä, maisemia..) ja jutellaan valokuvauksesta rennolla fiiliksellä ja sopivan pienellä porukalla, jotta jokaisen kysymyksiin ehditään vastata. Tämän on tarkoitus olla sellainen tilaisuus, jossa uskaltaa esittää mitä tahansa kysymyksiä, sillä työpajan vetäjänä toimin minä ja minähän en tunnetusti ole ainakaan pelottava. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos siis haluaisit oppia käyttämään paremmin Olympus-kameraasi ja valokuvauksen perusteet kiinnostavat, niin huudapas kommenttiboksissa Hep! Ensimmäisenä olisi tosiaan mielessä kaupungit Helsinki, Pori ja Seinäjoki, mutta hihkaiskaa toki muualtakin päin olijat jos mielestänne teidänkin lähistöllenne pitäisi tällainen työpaja-ilta järjestää.

Nämä Helsingin, Porin ja Seinäjoen koulutusillat haluttaisiin tosiaan järjestää aika pian ja jokaiseen iltaan mahtuu mukaan n. 10-12 henkilöä. Kerro kommenttiboksissa missä kaupungissa olsiit halukas koulutukseen osallistumaan ja täytä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, niin laitan mahdollisille osallistujille tarkempaa infoa asiasta meilillä heti, kun ajankohta varmistuu, eli toivottavasti muutaman päivän sisällä.

Voit halutessasi kertoa kommentissasi myös millaisiin kuvaustilanteisiin sinä kaipaisit opastusta ja vinkkejä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (36)

Tiia Asikainen
2/36 | 

Hep Helsingille tai pääkaupunkiseudulle, jos sellaisia tulee myöhemminkin. Tällaista olen kaivannut, mutta palaan Suomeen vasta kolmen viikon päästä. Ja vaikka en pääsisikään mukaan niin kommentoinpa muuten vaan, että mielettömän kiva idea! :)

4/36 | 

Hep ja Helsinki :)

Olisi kiva oppia ottamaan PENillä kuvia muutenkin kuin automaattiasetuksilla, menee kameran kaikki ominaisuudet aivan hukkaan.

Leena
6/36 | 

Tule Jyväskylään! Minulla on ollut nyt puolisen vuotta Olympus PEN-kamera ja kaipaisin kovasti opastusta sen käytössä. Itseoppineenakin pärjäilen, Barcelonan matkaltakin sain kelvollisia kuvia ja oon todennut, että mitä enemmän kuvia ottaa sitä enemmän kehittyy. Olisi kuitenkin enemmän kuin kiva, jos saisi kaltaiseltasi ammattilaiselta (ja suosikkibloggaajaltani) oppeja kameran käyttöön! :) Sitä paitsi kesäinen Jyväskylä on pulloollaan mahtavia valokuvauskohteita.

elaine
7/36 | 

Hep Helsinkiin!

Ostin kameran reilu kuukaus sitten, mutta oon ihan onneton sen kanssa! Apua siis tarvitsisin! :D

8/36 | 

Toivotan sinut koko sydämestäni tervetulleeksi Tampereelle! :) mulla on koira, joka vaikeissa valotusolosuhteilla suhahtaa kuviin blurrina tai niin, että häntä on skarppi ja nenä blurri. Eli nopeaa/urheilukuvaukseen vinkkejä ja myös noihin objektiiveihin. Mikäli Tampere ei sovi, voisin yrittää tunkea itseäni sinne Seinäjoelle tai Poriin. Tai miksei sitten jopa Helsinkiinkin, mutta sinne varmasti on muutenkin jo tulossa paljon tyyppejä niin voisin miehittää jotain toista paikkaa.

Tämä on niin toivottu juttu, että et uskokaan! :)

teehoo

Tampereelle joo!

Olen ihan suviuuno kuvaamisessa, mutta hauskaa se on tuolla olympuksen Penillä. Tuu tänne opettamaan! :)

VSL
9/36 | 

HEP! Mulla on ollut Olympys PEN nyt jo muutaman vuoden ajan (hankin sen kun koira söi entisen kameran) ja edelleen räpsin automaattiasetuksilla kuvia (kun tuleehan silläkin niin pirun hyvää settiä). Olen sentään hankkinut 45mm kiinteän linssin. Mutta siis, asun ulkomailla ja tulen kesälomalle Suomeen. Osallistuisin mielelläni kurssille, jos Jyväskylässä haluat sellaisen järjestää heinäkuussa niin minäminäminä haluan mukaan!

PiiA
10/36 | 

HEP!!

Seinäjoki juu, vaikka sinne matkaa se satakunta kilometriä kertyykin. Mukaan tulisi yksi OM-D5 ja yksi sisko kera PEN E-PL5:den. Kaikki oppi otetaan riemulla vastaan. :)

Johanna
12/36 | 

Seinäjoki! Valtavan hienoa, jos tämä toteutuu. Uusi kamera makaa käyttämättä, koska ei ole vielä ollut aikaa tutustua kaikkeen ja helpompi käyttää vanhaa.. Tämä kurssi varmasti potkaisisi homman liikkeelle. Kaikki opit otetaan ilolla vastaan.

hohde

Täällä toivottas myös kurssia Ouluun! Olisi aivan mahtavaa tutustua lähemmin uuteen PENiini!

Maukka
15/36 | 

Hep Pori! Kamerana on OM-D. Kamera on ollut taloudessa jo kohta pari vuotta ja silti en osaa juuri sen käyttöä. Lapsista olisi mukava saada muutama onnistunutkin otos.

Sini
16/36 | 

Hep Helsinki! Osaan käyttää vain automaattiasetusta. Kamerani on vanhimmasta päästä.

Minja
17/36 | 

Hep Helsinki! Täällä kans yks uusavuton, joka ei vahingossakaan kuvaa muulla kuin automaattiasetuksilla... Kaipaisin apua suunnilleen kaikkeen :-D

18/36 | 

Hep Poriin! Mutta olisi kiva tietää tarkemmin aikataulusta, onko kyseessä arkipäivä ja millainen kellonaika, kun asun Raumalla ja joka arkipäivä töissä. Mutta kiinnostusta olisi! Infoa olisi kiva saada varsinkin liikkuvan kohteen kuvaamisesta ja hämäristä olosuhteista (kuulostaapa huvittavalta :D). Hämärässä ei oikein tule otettua kuvia, kun niistä tulee ihan tärähtäneitä :(

Anna
19/36 | 

Jyväskylä kiinnostaisi. :) Meiltä saattais olla minun lisäkseni myös valokuvauksesta kiinnostunut teinitytär olla tulossa. Ja OMD-M5. :)

Sandy
21/36 | 

Helsinki! Ehdottomasti haluaisin päästä mukaan! Minulla on E-PL5 ja haluisin oppia kuvaamaan esim. liikkuvia kohteita :)

22/36 | 

Pori! E-PM1 kamerana ja kiinnostaa muotokuvaus sekä liikkuvan eläimen kuvaus. Myös salaman oikeaoppinen käyttö ois kiva oppia. :)

Tuya
23/36 | 

Hep Helsinki! Mahtava idea, haluaisin ehdottomasti mukaan :) Kamerani on E-PL3, ja kuvaan kyllä jonkin verran käsisäädöillä, mutta mitenkään "selkäytimessä" ja nopeasti toteutettavissa tuo säätäminen ei minulla ole.

26/36 | 

HEP HEP HEP >>>>>> Ouluun - ja meitä näkyy olevan useampiakin täällä.

Itselläni on OLYMPUS OM-D5 ja tykkään siitä valtavasti!

jR
27/36 | 

Hep Helsinki! Kaikki tieto otettaisiin ilolla vastaan, mutta hämäräkuvaaminen erityisen suuri mysteeri.

Pinja
28/36 | 

Helsinkiin tämmöinen koulutus, kiitos!! :) Vinkkejä tarvitaan ihan kaikenlaiseen kuvaamiseen, mutta erityisesti hämärässä kuvaukseen ja valotuksen säätämiseen

miffa
29/36 | 

HEPHEP Helsinki!! Iiks nyt vasta huomasin tän postauksen, mutta olisin ihan superkiinnostunut! Noin puolvuotta vanha PEN E-PL5 löytyy täältä ja oon vielä aivan surkea mm. värien kanssa, kun tuntuu että ainakin punanen väri meinaa välillä ottaa vähän turhan suuren roolin kuvissa :)

Paula
30/36 | 

Seinäjoki noista vaihtoehdoista (Vaasa olisi napakymppi :) ). Sain Pennin joululahjaksi ja hakusessa on kovasti kaikki.. :)

Johanna
32/36 | 

MOikka, googlailin tässä olympus-koulutuksia.... vieläkö olet tällaisia järkkäämässä Turkuun tai Poriin?

porissa oli jokin aika sitten, mutta Turkuun voisin koittaa sorvata nyt alkuvuodesta! Jos haluat, niin laita mulle meiliä, niin mulle jää sun meiliosoite ja voin laittaa infoa, jos/kun toteutuu. (veera@refashion.fi)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015