Uhmasin eilen käden lepuutuskehotusta ja pusersin kiukulla muutaman kuvan tämänpäiväistä näyttöä varten. Näytön aiheena oli itselläni miljöötyöskentely ja portfoliossani oli puutetta sisämiljöökuvista, joten sellaisia piti näyttötehtävää varten taikoa.

Tarpeisiini passeli kuvauspaikka löytyi Porin jokirannassa sijaitsevasta Ravintola Panimosta, jonka tiloja olin kuvaamassa juuri pari viikkoa aiemminkin. Siellä yhdistyi hyvällä tavalla samoissa tiloissa luonnonvalo ja keinovalo.

Muodostui siis hyvä win-win tilanne, kun menin sinne kamerani kanssa hästäämään. Minä sain aiheen koulutehtävään ja Ravintolan omistava kaverini lisää kuvia yrityksestään ja henkilökunnastaan. Alla muutamia esimerkkiotoksia.

20130506-110230.jpg

Muru oli ystävällisesti mulle assarina toimien kuvissa esim. asiakkaan takaraivona tiskillä ja pyöräillen kotiin hakemaan sinne unohtuneen vara-akun. Urheasti se myös joi kaikki kuvausta varten lasketut oluet. Reipas poika!

Tuo reipas bloggaajan poikaystävä myös ikuisti minut sen kertaisissa vetimissäni panimon kuparisena hohtavien pannujen äärellä.

20130506-095705.jpg

20130506-095714.jpg

20130506-095724.jpg

Oranssit pöksyt saatu Lindexin Generous -kamppiksesta, Bronxin leopardikengät hankin aikoinaan itselleni 30v lahjaksi ja jonkun random mustan teepparin päällä leuhottaa Ellokselta tilattu La Redouten pellavajakku.

Panimolla on ollut todellinen ilo käydä kuvaamassa, sillä sieltä ei ole koskaan tarvinnut lähteä nälkäisenä. Edellisellä kerralla Master Chefistä tuttu Matti taikoi eteeni maukasta makkaraa ja eilen herkuttelin helmikanalla.

Mikäli päädyt lähiaikoina Panimolle pöydän ääreen, suosittelen ehdottomasti kevätlistalta löytyvää veriappelsiinia ja mascarponevaahtoa yhdistelevää kielen mennessään vievää jälkkäriä!

Kommentit (5)

6/5 | 

Sut on muuten bongattu! Ilmeisesti olitte justiin tuonne matkalla eilen, kun näin teidät. Ajoin siis ohitse siinä Valtakadun ja Antinkadun kulmassa. :)

kirsi
8/5 | 

Hei 18.5 hip ja khuul vol 2 jos et oo tähän tietoon törmännyt :---)

Jenna
9/5 | 

ihanaa! normaalikokoinen ihminen joka näyttää noin kauniilta!! ehkä minäkin vielä joskus :)

jenna
10/5 | 

lähti keskenkaiken kommentti mutta ehkä minäkin vielä joskus näytän noin itsevarmalta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat