Mun keittiössä ja olohuoneessa on tapahtunut ihan kummia viime päivinä. Illalla kun menen nukkumaan, pikkukätöset jäävät muovaavaan, liimaamaan, leikkaamaan ja kokoamaan. Kun aamulla taas herään, on sama tonttupaja jälleen pystyssä. Pienenpieni liimatuubi toisensa jälkeen tyhjentyy ja uunista kiskotaan mitä herkullisemman näköisiä kakkuja ja muffinseja ja pöydät notkuvat linnuista, hepoista sun muista.

Ai että mitäkö täällä oikein tapahtuu? Majoitin Jazzien ajaksi pari ihanaa ja nauravaista blondia jotka ovat kovia askartelemaanpaskartelemaan. :D

PoniPonin korut ovat aivan suunnattoman makean näköisiä karkkeja, kakkuja, leivonnaisia sun muita herkkuja. Kakkupalojen koristeina komeilevat mansikat, limet ja appelsiinit ovat aivan uskomattoman pikkutarkkoja piperryksiä. Ei mun nakkisormilla vaan sellaisia tehtäis. :D Suosituin sokeripommi on kuulemma vaahtokarkit, mutta itseäni viehättää kovasti erehdyttävän aidonnäköiset englannin lakut!

Merry Go Roundin akryylikoruissa puolestaan on graafisempi meininki ja aiheet vaihtelevat yksinkertaisista muodoista palmuihin ja papukaijoihin. Tarjolla on niin sormuksia, korviksia kuin riipuksiakin. MGR:n korut ovat olleet esillä täällä blogissa jo aiemminkin.

Jos olet tulossa Poriin piipahtamaan Jazzeilla ja söpöt käsintehdyt korut kiinnostavat, niin suosittelen ehdottomasti pyörähtämään tyttöjen myyntikojulla. Koju löytyy Jazz-kadun kirkonpuoleisesta päästä, kirkolta katsottuna vasemmanpuoleisesta myyntipaikkojen rivistä.

Minulla olisi kuulema majoittajan ominaisuudessa optio johonkin vapaavalintaiseen koruun ja olenkin hypistellyt kaikkia ihanuuksia jo useampana päivänä osaamatta päättää mikä olisi kaikista ihanin. Ehkä mä vaan en päästä tyttöjä enää takaisin kämppään ja pidän kaikki asunnossani luuraavat ihanuudet. :D

Ja mitenkö nämä taiteilijat päätyivät minun ja murun kikattaviksi ottolapsiksi kymmenen päivän ajaksi? Jututin MGR:n Hennaa viime Jazzeilla blogipostausta varten ja keväällä hän otti yhteyttä kysyäkseen josko osaisin vinkata edullista majoituspaikka Porista koko Jazzien ajaksi. Osasinhan minä. Meiltä nimittäin löytyy vierashuone. :)

Kommentit (12)

Siilikissa
13/12 | 

Allekirjoittanut kävi jo neitosten puodissa ja mukaan lähti semmoinen übersöpö pusuhuulisormus... Ja vähän tietenkin sitten seuraavanakin päivänä kävin kuolailemassa (kaverin kanssa "ihan vaan ohimennen", kaveri kävi ostamassa heppakorun itselleen) ja ehkä ihan pikkuisen himottaisi semmoinen pusuhuuli-kaulakoru myös... Oon niin koruharakka kun ihminen vaan ikinäkään voi olla. :D

Siilikissa
15/12 | 

Jännästi muuten tuosta sormuksesta tulee mieleen eräänkin Nelliinan tyyli. :D

nana
16/12 | 

Oioi, multa toi vaahtokarkkisormus jo löytyykin! Bongasin PoniPonin eräistä myyjäisistä keväällä ja noi hurmasi kyllä täysin noi korut :) Itse tosin pujotin sormuksen sellaiseen pitkään hopeaketjuun, toimii hyvin siis kaulassakin!

Anne
17/12 | 

Ihanan näköisiä! Onko PoniPonilla omaa nettikauppaa? Äkkiseltään en moista löytänyt, mutta koruja tekisi mieli :)

18/12 | 

PoniPonilla ei ole ainakaan vielä nettikauppaa. Mutta voin kysellä johannalta olisiko koruja mahdollista tilata jollain tavoin. laitan infoa tänne blogiin kun saan vastauksen. :)

Martina
20/12 | 

Itse olen jo kiertänyt Jazzit moneen kertaan. Ja suosikkipuotini on ehdottomasti vieraidesi. Mukaan napsahti heti kahdet korvikset. ;D Ihanaa.

22/12 | 

Oijoijoij! Minulla on sekä vaahtis- että englanninlakukorvikset! Mutta missä on PoniPonin nettisaitti tai mistä niitä saisi ostaa taas jostain (muualta paitsi Jazzeilta)? Olisin niiin jo hihkuttanut noista netissä, mutta useamman kerran googlaaminenkaan ei ole tuottanut tulosta.

23/12 | 

...ja MerryGoRoundin peilipleksiset sulkakorvikset ketjulla on olleet muuten suurin ihastelun aihe ystäväpiirissäni viime aikoina. Ja ehkä lempparikorvikseni juuri nyt.

PoniPoneja kehuttiin sitten taas Lontoon viisitillä Harrodisilla :D

Että terkkuja vain tekijöille!

24/12 | 

OI!

kadulta ostinkin MGR-korvikset,ihanimmat peilipääskyt <3<3<3

ja ystäväni mirkku sai paikan päällä kustomoidun kännykkäkorun!

Kiitä toki tyttöjä puolestani, jos ovat vielä sunnuntaina pelipaikalla niin tulen varmasti törsäämään viikkorahani heille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram