Kesälomalainen täällä heipä hei! Meneillään on sillä lailla harvinainen tilanne, että ollaan murun kanssa kokonainen viikko yhtä aikaa lomalla. En muista koska olis viimeksi näin hyvin sattunut.

Ollaankin vietetty viime päivät aika tiiviisti ihan kahden kesken. Nukuttu pitkään ja oltu tekemättä mitään kauhean suunnitelmallista. Tänään pitäisi kuitenkin vähän siivota kämppää ja pakata laukut, sillä ensi yönä otetaan auton nokan suunnaksi Sotkamo. Hurautetaan mun isin ja äidin luokse ja juhlitaan samalla reissulla ystävän häät.

20130626-115217.jpg

Halusin laittaa tänne mun lomafiiliksiä toissapäivänä otettujen kuvien myötä. Käytiin Tommin kanssa Kirjurinluodossa moikkaamassa alpakoita ja pikkukilejä ja kierreltiin muutenkin vähän ympäriinsä lähialueiden pusikoita. Ihanan rentouttavaa ja päämärätöntä kuljeskelua.

20130626-115230.jpg

Tuo valkoinen vuohi oli ilmeisesti jossain transsissa. Se nimittäin seistä jökötti tuossa yhdessä ja samassa kohtaa ihan hievahtamatta tuijotellen kaukaisuuteen. Teki mieli jäädä katselemaan kauanko se olisi meditaatiohetkeään jatkanut.
20130626-115240.jpg

Alpakat oli yhtä huvittavan näköisiä kuin ennenkin. Aitauksen kaikki tyypit olivat saaneet samanmoisen parturoinnin. Kesän hittitukka on siis päältä pöyhkeä ja peittää näkökentän.

Vaikka olen asunut Porissa jo yli vuosikymmenen, on ihan lähialueillakin paikkoja joita ei ole tullut kunnolla tutkineeksi. Esimerkiksi tuon Kirjurinluodon vieressä olevaa Hanhipuiston puutarha-aluetta en ole koskaan tullut oikein tutkineeksi, mutta hitsi että onkin nätti paikka kyseessä.
20130626-115250.jpg

Siellä siis esillä suuri kattaus Satakunnassa menestyviä puu-, pensas- ja kasvilajeja ja joukossa myös harvinaisuuksia. Todella rauhoittava paikka jossa on hyvä istahtaa vaikkapa lukemaan kirjaa kauniina kesäpäivänä.

Polsanluodolla puolestaan voi samoilla lähes luonnontilassa olevissa suistomaisemissa. Erilaista sirkutusta ja piipitystä kuulee ihan taukoamatta. Polsanluoto onkin kuulema etenkin keväisin lintujen muuttoaikaan varsinainen lintubongareiden aarreaitta.
20130626-115256.jpg

Tosi kiva välillä ehtiä kuljeskelemaan oman kodin lähialueitakin ikään kuin turistina. Ilman päämäärää ja kamera kädessä. Juuri niin kuin tykkään kulkea vieraissakin kaupungeissa.

Tuota Kirjurinluotoa ja sen lähialueita voin kyllä suositella lämpimästi kaikille Porissa vieraileville. Siellä on etenkin lasten kanssa paljon tekemistä; liikennepuisto, Pelle Hermannin leikkipuisto, eläimiä, uimaranta ym.
20130626-115313.jpg.

En ollut mitenkään eräjormahenkisesti pukeutunut vaikka pusikkoja päädyttiinkiin koluamaan. Lämmin päivä vaati vähän vaatetta ja koska toiveissa olisi saada tämä aaneloseen verrattavissa oleva iho astetta kesäisemmän näköiseksi, olen koittanut kuljeskella ulkona mahdollisimman usein tuubitopissa. Ja kyllä, se on toiminut!

Kukaan muu ei sitä huomaa, mutta omasta mielestäni olen jo hieman päivettynyt. Huraa! Mikään auringonpalvoja en siis todellakaan ole, sillä palan helposti, mutta kyllä minä sellaista kevyttä päivetystä kesäisin arvostaisin. Toivotaan, että loman aikana tarttuu huomaamatta ihan pieni sävy.

Nyt huuhtelemaan hiusväriä päästä! Olin taas laiminlyönyt tämän karvakasani ja iski paniikki, kun en tajunnut ajoissa varata kampaaja-aikaa. Niinpä tuuppasin äsken itse värin päähän juurikasvua peittämään ja siskontyttöni (ammatiltaan kampaaja) lupasi Sotkamoon päästyäni siistiä karvakasan sellaiseen kuntoon, että kehtaa lauantaina häihin mennä. Huh.

Ihanaa kesäpäivää kaikille!

Kommentit (3)

Nonna
4/3 | 

Tervetuloa tänne Kaenuuseen ja Sotkamoon! Saapiko sua moikata jos jossain sattuu näkemään, mikäli uskallan? :D

6/3 | 

Käväisin itsekin taannoin tuolla polsanluodossa kuvailemassa, tosin parin minuutin jälkeen juoksin paniikissa pois, sillä olin varma että joku seurasi minua:D

Olen yrittänyt tässä kesällä juuri kierrellä Poria, kun minnekään kovin kauas ei ole tarkoitus suunnata, ja olenkin löytänyt mitä hienompia paikkoja joista en ole ikinä kuullutkaan vaikka koko elämäni Porissa olenkin asunut...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram