Omistan hirmuisen määrä'n erilaisia koruja, etenkin korvakoruja, mutta kerta toisensa jälkeen huomaan pyörittäväni käytössä tiettyjä lemppareita. Olen viime vuosien aikana huomannut yhden ilahduttavan yhteisen tekijän lempikoruistani, ne on suurimmaksi osaksi kotimaisten kädentaitajien tuotoksia. Lähes poikkeuksetta vaikkapa reissuille koruja mukaan pakatessa valikoima sisältää juuri näitä suomalaisten pienten merkkien koruja. Uhana Designin Pisarat, gTien pitkät nahkahipsut, Nousevan Myrskyn kevyet kumikorut, siinä muutamia suosikkejani.

Keräilin tämän postauksen kuvaan pienen otannan omista kokoelmistani löytyviä eri suunnittelijoiden koruja toivoen, että näistä olisi vinkkiä vaikkapa joululahjoja miettiessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Oranssi solmittu nahkakaulakoru - Dotti
  • Pääkallokorvakorut - Merry Go Round
  • Pisarat-korvakorut - Uhana Design
  • Pitkät nahkaiset korvakorut - gTie
  • Graafinen Graniitti-kaulakoru ja alareunan mustat korvakorut -Nouseva Myrsky
  • Alareunan dreamcatcher-korvis - Kooky Gems
  • Yläreunan hopeaa + nahkaa yhdistävä Lasso-kaulakoru ja oikean alanurkan hopeiset korvakorut - MIMU

Melko porilaista/satakuntalaista meininkiä muuten tässä kattauksessa: gTien Jenni on kotoisin Porista, Mimu ja Dotti ovat molemmat porista lähtöisin olevia merkkejä ja Nouseva Myrsky ponnistaa naapurikunnasta Luvialta. Lisäksi todella montaa tässäkin esille olevaa merkkiä myy porilainen putiikki nimeltä Katoko, jolta löytyy myös nettikauppa. Onko tuo nyt siis ihme, että ovat minullekin mieleisiä. Ja sitä paitsi tänään uutisoitiin, että terveys- ja hyvinvointitutkimuksen mukaan Porissa asuu maamme onnellisimmat ihmiset, joten kai sitä nyt syntyy hienoja juttuja onnellisten ihmisten keskuudessa! :D

Mikäli kotimaiset korut tuntuisivat sinustakin oivalta lahjaidealta, niin tässä vielä pari tärppiä:

Mimu tarjoaa tämän viikon loppuun saakka -50% alennuksen tuotteistaan koodilla "LAHJA". Itse hyödynsin alen ja tilasin nuo Lasso-kaulakoruni kanssa yhteensopivat 925-korvakorut jotka saapuivat juuri tänään. Perustelin tämän ostoksen vielä synttärilahjana, eiks se oo ihan ok? :D Mimun koruista on sanottava vielä se, että tulevat pakattuna todella tyylikkääseen metalliboksiin, joten niiden kanssa ei tarvitse huolehtia edes lahjan paketoinnista, vaan nätin boksin voi lykätä kuusen alle sellaisenaan.

gTien FB-sivulla on jouluun saakka päivittäin joku spessutarjous, kannattaa seurata. Tänään on alessa Marilyn Mansoninkin kaulassa nähty William-kaulavaate. gTiesta vielä sen verran, että merkki sai juuri jokin aika sitten pienen nahkamallistonsa myyntiin luksusverkkokauppa Luisaviaromaan. Siellä siis myydään nyt gTieta mm. Dolce & Gabbanan, Saint Laurentin, Versacen, Alexander McQueenin ja monen muun huippumerkin rinnalla. Huikeeta, sanon minä!

Mun pitää nyt vältellä selailemasta noita linkkaamani sivuja enää yhtään enempää, etten pian perustele taas jotain hankintaa myöhäisenä synttärilahjana tai kohta joululahjana itselleni. Liikaa kivoja juttuja, vai mitä?

-toiset Pisarat, Mimun kaulakoru, gTien korvikset ja Nousevan Myrskyn korut saatu.-

Kommentit (1)

1/1 | 

Voi että alkoi poltella! Kävin kurkkimassa, minkä värisenä nyt olisi myynnissä Pisara korvakoruja ja oi että olisin niiin halunnut ne viininpuna-mustat. Ja ne harmaa-valkoiset. Täytyy pysyä lujana. Harmi, että joulupukki ei varmaan enää ehdi reagoida toiveisiin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram