Vietettiin murun kanssa tänään koko päivä kisakatsomoissa. Poniraveissa hihkuttiin söpöille töppöjalkaisille hepoille ja painonnoston SM-kisoissa käytiin kannustamassa paikallisia Punttikarhuja. Ja ihan hyvinhän ne kisat oman seuran osalta meni, kun Anna Everi voitti kultaa 69 kg sarjassa ja Kimmo Lehtikangas nappasi hopeaa 94 kiloisissa. Näiden lisäksi ehti jo eilen Suvi Talasterä ottaa pronssia 58 kg sarjassa. Huraa oman kylän tytöt ja pojat!! Kyllä siinä hienoja suorituksia katsoessa tuli tunne, että voisi pitkän tauon jälkeen raahata perseensä salille, että jos vaikka se kauhun tunne muuttuiskin taas oloksi, että ois kiva nostaa vähän rautaa. Paino omalla kohdallani tuolla sanalla vähän. :D

Pukeutumisen suhteen olin tänään vähän kokeilumielellä, kun kiskaisin päälleni Junaroselta saamani karvaliivin. Niin kivan pehmeältä ja kivalta kuin liivi näyttääkin, on mulla koko karvaliivitrendiä kohtaan vähän ristiriitaiset fiilikset ja mietin, että ei ole oikein mun juttuni. Mun epäileväisyyteni vuoksi Junarosen Heidi oikein kannusti mua ottamaan ton mallikappaleen itselleni ja haastamaan sen kanssa itseni. Ja tässä sitä nyt ollaan, karvakasa ylläni. Eikä se nyt ihan nounou ole.

Näin ihan vaan puseron päällä mustien farkkujen kanssa karvakasa on aika kiva eikä yleisilme ole niin iso ja muhkea kuin alunperin epäilin. Tuollaiset pörröiset materiaalit tekevät helposti isosta ihmisestä vieläkin suuremman näköisen ja olenkin ajatellut, että tollaiset karvakamppeet on ennemmin itseäni sirompien mimmien juttu. Mutta kyllä tätä näin voi näköjään pitää isompikin ihminen.

Mutta entäs sitten, kun ulkona ollessa vedinkin liivin nahkarotsin päälle?

"Näytät tuossa asussa ja tuolla tukalla ihan siltä kuin olisit tulossa Rölli-elokuvan kuvauksista", totesi rakas mieheni. Että silleen. Koitti se pelastella, että en mä kuulema just siltä Rölliltä näytä, mut joku sivuhahmoista. :D :D

Ja eihän se nyt ihan väärässäkään ollut. Onhan tässä sellainen metsänpeikko fiilis. Karvaa, nahkaa ja luonnonläheisiä värejä. Ja noi kengät vaan lisäsivät raskasta metsäläisfiilistä, ihan kuin jonkun Ronja Ryövärintyttären saappaat. Mutta ei nyt tehnyt mieli lähteä raviradalle seisoskelemaan missään korkonilkkureissa. 

Mutta mitä kampaukseen tulee, niin paremmin sinne Röllin kuvauksiin passais kyllä kunnon krepattu pehko! 

pusero-Lindex (saatu)/farkut-H&M+/nahkatakki ja karvaliivi-Junarose (saatu)/saappat-Bianco/laukku-Marc O'Polo/kaulahuivi-äidin neuloma

Ne on ihan muut naiset, jotka näyttää karvaliiveissä eleganteilta fashionistoilta. Sitten on nää tämmöset Röllipeikot ja ryövärintyttäret kuin minä. Mut kyllä mä silti tästä salaa vähän tykkäsin. 

Tyyli-idolieni kuvat täältä ja täältä.

Kommentit (16)

Menninkäinen
1/16 | 

Hauska tuo miehesi kommentti mut aikuisten oikeesti tuo nahkatakki-karvaliivilookki on aivan wautsi wau! ! Huikean hyvännäkönen enkä kyllä sua peikoksi luulisi jos Stadissa kävelisit vastaan. :-)

Veera
Liittynyt2.9.2015

no, täytyy sanoo, et mä alan itekin lämmetä tälle lisää... Karvaliiviasu nro 2 tulossa pian blogiin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo, noin päin se on rotsin kanssa munkin mielestä kauheen raskas. :P

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

no en mää ihan 24/7 jaksais kahisevissa kyllä kulkea. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sanjana
4/16 | 

Hyvältä näyttää! Miellyttää minun silmää tosi paljon ja nyt rupesin kaipaamaan tuollaista omaanki kaappiini - olkoonkin, että luonnonväriset hameet + karvaliivi saa varmaan aikaiseksi aikamoisen menninkäislookin, varsinkin kun tukka on luonnonkihara pehko. :D mutta ei se mitään, kyllä maailmaan menninkäisiä mahtuu!

Veera
Liittynyt2.9.2015

no mäkin alan koko ajan lämpee tälle enemmän ja enemmän, oli nimittäin karvakasa päällä tänäänkin.. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sanna
6/16 | 

Töppöjalkainen heppa sai mut nauramaan :--D hauska ilmaisu!

Siinä on kuviin osunu lauantaisen poniravigaalan menestyjiä :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

joo, mä tiesinkin, et sellainen gaala oli täällä Porissa, mut en tiennyt et joku kuvissa olleista oli palkittu. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Hulijo
7/16 | 

Kuolen nauruun sun miehen komnentoinnille!!! xD mun silmään asu on vau, ihania värejä ja materiaaleja!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mieheltä lähtee aika usein tuon tyyppistä kommentointia. Mun yksi uusi takki on kuulema "kuin kylpytakki ilman huppua". :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ebba
8/16 | 

Love that look ! Itsessäni on sen verran "Tatjaanaa" että kaikki karvajutut uppoo täysillä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

no mullekin tää nyt jotenkin kummasti alkaa vissiin uppoomaan, kun pukeuduin karvakasaan tänäänkin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram