Elän tällä viikolla taas matkalaukkuelämää Helsingissä, joten päälle eksyi yksi useimmin reissuille mukaan eksyvä vaate. Blogiani pitkään lukeneet varmasti jo tietävätkin mikä se on.

Niin, etkö arvannutkin? En matkusta oikeastaan koskaan mihinkään ilman, että mukana on joku mustista neulemekoistani. Tiedän, että tämä asia toistuu blogissani kerta toisensa jälkeen, mutta minkäs teet, neulemekot on mun juttu. Koittakaa kestää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänää kuitenkin piristin yksinkertaista mekkoani hilpeillä paljettisilla korvilla ja kenkäkaapin pohjalta mukaan pakkaamillani vetoketjukoristeisilla korkkareilla ja kokonaisuudesta tuli ainakin omasta mielestäni kaikkea muuta kuin tylsä. Paljettikorvat päässä ei yksinkertaisesti voi olla tylsä(ä)!

paljettikorvat

neulemekko-Esprit/super hyvöt mammasukkikset-H&M Mama/kengät-Dinsko/hiuspanta-H&M

Ja jos joku miettii, että yli kolmekymppisen akan ei kuuluis hiihtää julkisesti paljettiset nallekorvat päässä, niin en oo kuulkaa ainoa. Myös bloggaajakollega Nelliina on löytänyt saman söpön asusteen ja kirjoittikin siitä miten ne saavat vastaantulijoiden huulille hymyn. Hymyä ei maailmassa ole koskaan liikaa, joten toivottavasti tänään jotain minunkin korvat bongannutta henkilöä hymyilytti edes vienosti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työttömän arjesta sen verran, että löysin yhden avoimen työpaikan joka olisi mielestäni ihan kuin minulle tehty. Aloin välittömästi suunnittelemaan millaisen portfolion räätälöin tuon hakemuksen kylkeen ja millaisia asioita minun olisi tärkeä hakemuksessa kertoa. Aion pistää hakemukseen ja portfolioon ihan kaiken osaamiseni ja energiani. Viime viikkoja vaivannut päämäärättömyyden fiilis muuttui kuin taikaiskusta tilanteeseen, jossa mulla on selkeä maali johon koitan osua. Tietenkin on ihan hirvittävän suuri todennäköisyys, ettei tästä maalia tule, mutta olen innoissani jo siitä, että minulla on kova halu yrittää. Haasteet ja tavoitteet pitää ihmisen virkeänä.

Mutta pakko kysyä vielä loppuun, että onko paljettiset nallekorvat teidän mielestä jei vai ei?

Kommentit (19)

Kaisa
20/19 | 

Joo ei. Hauska juttu lapsille ja nuorillekin, mutta aikuiselle varsinkin vähän (miten tämä sanotaan nätisti?) pyöreämmälle nou.

22/19 | 

itseänikin ihmetyttää tässä tämä, että miksi sopii paremmin laihalle aikuiselle kuin pyöreälle.

Kaisa
23/19 | 

Sen vuoksi, että nuo pyöreät korvat mielestäni korostavat pyöreyttä turhaan. Jos vertaa esim luuripostauksesi kuviin niin niissä näytät nuorekkaalta ja kauniilta, mutta tässä asussa tädiltä, joka yrittää olla nuorekas ja hassutella ja laittaa hassut korvat.

Mutta onneksi jokainen saa laittaa päälleen just mitä haluaa! Eikä ollut kiloja tarkoitus morkata, en minä itsekään pulkannaru ole, mutta minusta minulle ei käy samat vaatteet ja asusteet kuin laihemmalle ystävälleni.

Itse kysyit mielipidettä postauksen lopuksi ja seuraavaksi kaikki vetää herneet nenään. Ehkä sun pitää muotoilla kysymykset sitten niin että tajutaan kommentoida vain jos on kehuttavaa.

24/19 | 

Kuka tässä on herneitä nenään vetänyt? Ihmettelin asiaa ja kaipasin perusteluja, se on mielestäni aivan eri asia kuin loukkaantuminen. Nyt niitä perusteluja tuli.

25/19 | 

Kyllä! Jopa itsekin mietin, että voiskohan sitä... sillai joskus - ilahduttaa vastaantulijoita, niinkuin mainitsitkin. Ja minä sentään vanha ihminen...

26/19 | 

maailma kaipaa ehdottomasti enemmän hyväämieltä ja hymyjä! :)

JennL
27/19 | 

En ensin meinannut sanoa asiaan mitään, mutta tuo ensimmäinen kommentti ärsytti niin paljon, että sanonpa sittenkin. Ehdottomasti hauskat ja makean näköiset! :) Itselläkin olisi tuo työnhaku tai opiskelupaikan haku edessä, joten hurjasti onnea ja tsemppiä!

28/19 | 

onnea ja tsemppiä sinnekin! Tää on melkoisen stressaavaa puuhaa, mutta ehkäpä kaikki muuttuu taas hyväksi.

elmeri
30/19 | 

Korvat on ihanat. Niiden myynnin yhteydessä ei ole ikä- eikä painorajaa. Aion hankkia omani. Oot Veera ihana.

t. 47.v. ja 71 kg

31/19 | 

joo, ei näissä onneks ollut rajoituksia vaan tällainen läski kolmekymppinenkin sai korvat ostettua ilman taistelua. :D

Käyttäjä644
Liittynyt29.7.2015
32/19 | 

Mun mielestä näytät ihanalta! Aivan ihanalta! Piristäisit mun päivääni ja piristit nytkin! :) En itsekään meinannut ensin sanoa mitään, mutta eka kommentti (nimim. Kaisa) oli niin älytön, että oli aivan pakko!

Ihana olet! =)

33/19 | 

Pakko tulla vielä puolustaan Kaisaa... Mielipidettä kysyttiin ja hän vastasi niinkuin kysyttiin. Ei siinä ole mitään väärää tai tuomittavaa.

Ja kuten yllä jo totesin, itse tykkään kyllä!

ilaha
34/19 | 

juuri näin, mielipiteen saa sanoa....turhaa muiden kommentoijien kitistä : ) Nelliinan tyyliin nuo korvat voin hyvinkin kuvitella, mutta tuo kuvan kokonaisuus ei kyllä oikein iske...varmaan nuo vetskarikengät riitelee...tai neulemekko...

35/19 | 

joo siis tietysti saa sanoa mielipiteen, kun kysytään, mutta kyllä mua itseäkin hieman ihmetyttää miten tuo korvapannan sopiminen on riippuvainen siitä onko laiha vai lihava. Alkaa miettimään onko ekan kommentoijan kaltainen yleisemminkin sitä mieltä, että lihavan pitäisi pysytellä huomiotaherättämättämissä vaatteissa ja asusteissa.

Marjukka
36/19 | 

Korvat ja mekko ja kengät on ihania!

Mutta tuo huulipuna... aloin oikein miettiä minkäväristä huulipunaa normaalisti käytät. Jo edellisen postauksen (vai oliko se edellinen) yhteydessä mietin, että tuo ei mun mielestäni ole oikein sun värisi.

37/19 | 

joo, ei tuo ole väriltään mikään mun oma True match tuo huulipuna, mutta mun mielestä meikki on asia jossa voi hyvin kokeilla välillä muitakin kuin niitä itselle turvallisia värejä. Ne kun on helppo pestä illalla pois. Itseäni tuollaiset tummat syksynsävyt jostain syystä kiehtovat tällä hetkellä huulipunissa.

ZaZa
38/19 | 

Kah, en tiennytkään, että paljettikorvilla olisi ikärajan lisäksi myös painoraja. Mutta kaikkea oppii, kun vanhaksi elää. Korville ehdoton JEI! Elämässä on aivan liikaa mutrusuita ja aivan liian vähän paljettikorvia. Ja mikäs paremmin marraskuun harmaudessa piristää kun paljetit ja hymyt!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat