-Yhteistyössä Spartoo-

Argh, hitto tätä kenkähaastetta. Toinen päivä hommaan menossa ja päässä pyörii vaan kengät, kengät, kengät ja vielä kerran kengät! Millaisen taktiikan ottais? Mitkä kengät käyttäis tänään? Oi, miten ihanat kengät! Ai niin, ei saa hankkia uusia kenkiä.. Miten mä jaksan kävellä näillä koroilla koko päivän? Hävettää hulluna nää sukat näissä balleriinoissa..  :D

Ja koska aihe koko ajan mietityttää, niin tokihan sitä pitää sitten vielä kiusata itseään katselemalla muutakin kuin oman kenkäkaapin asukkaita. Mulla on nyt joku hirvee korvavillitys meneillään. Mun iPhonella on söpöt korvalliset kuoret, rakastan mun Minna Parikka pupuballerinoja ja himoitsen kaikenmoisia korvapipoja jo hankkimani villahatun kaveriksi.

Lähes mikä tahansa asia muuttuu suloiseksi, kun kuorruttaa sen korvilla. Miten olisi vaikkapa leivänpaahdin pupukorvilla, hammasharja pikkuruisilla hiirenkorvilla tai pinkit loaferit kisukorvilla? No ainakin viimeiseen vastaan innosta kiljuen KYLLÄ!

puput

Minna Parikan Caracal ei ole malliltaan oikeasti yhtään mun näköinen kenkä, mutta kuten sanoin, korvat saavat mut sokaistumaan ja tuntuu, että ostaisin itselleni vaikka moottorisahan, jos sellaisen saisi korvilla.

Onhan noissa kengissä upeaa toki myös tuo silmiinpistävän pinkki sävy, mutta järjellä ajatellen en siltikään himoitsisi noita tippaakaan, jos niistä otettaisiin korvat pois. Tuollainen loafer on vaan omaan makuuni liian tätimäinen. Mutta jotenkin nuo kaksi pikkuista nahkakolmiota onnistuvat hämäämään järkeäni siinä määrin, että huokailen täällä ihastuksesta kengän mallista huolimatta.

Oonko mä ainoa jonka järki sumenee, kun johonkin elottomaan asiaan lisätään tuollainen inhimillistävä piirre kuten korvat?

Kommentit (3)

HM
4/3 | 

Et ole ollenkaan oikea, mulla myös järki sumenee korvia nähdessä... Tai miten se asia pitäis ilmaista. Myöskin kaikenlaiset seepraraidalliset asusteet ja sisustustuotteet aiheuttavat läähätystä, vaikka järki sanoo etteihän tuo minulle/meille sovi lainkaan. Ja joskus jotain tarttuu mukaan järjen, lompakon ja miehen vastustetuista huolimatta ;=) Tsemppiä kenkähaasteeseen!

Fantti
5/3 | 

No jopas on hauskannäköiset kengät :) En kyllä jaksa uskoa, että tämä korvavillitys kestää aikaa kovinkaan hyvin. Ensi vuonna näitä saa jo mojovassa alessa ja muutaman vuoden päästä tällaisia ei enää kehtaa pitää. Itselleni kolahtaa klassisemmat muodot mutta onhan nämä ihan söpöt, kuten jo alussa mainitsin. Ja väri on mitä herkullisin!

6/3 | 

Mä just sanoin jollekin ihan samaa, et kaikki pitäis olla minikoossa tai korvallisia! :D Olisin niin onnellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat