Mainostaisin välissä vähän omia sivubisneksiäni. Jos postauksen ekan kuvan riikinkukko-korvikset ovat mielestäsi kivat, niin vinkkaisin, että niitä on vielä muutama pari myynnissä mun blogin FB-sivulla. Tarjolla myös alla näkyviä maatuskoja, maapalloja, käsikranaatteja ja paljon muuta. Haluaisin saada hieman varastoa tyhjennettyä joten nyt olisi kaikki korvikset tarjolla hintaan 10 €/pari (sis. postikulut) (norm hinta 10-15 €/pari). Alehinta voimassa sunnuntaihin 10.1. saakka. Tilausohjeet löydät myytävien korvakorujen kansiosta.

Korvakorut ovat materiaaliltaan ohutta lakattua puulevyä, joiden takaosat on värjätty tummaksi, koukut ovat kirurgin terästä. Jokainen pari toimitetaan omassa pahvirasiassaan. Jos tykästyit, niin ei muuta kuin ostoksille! 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram