Lauantai-illan pikainen vinkki on suunnattu kaikille söpöjen ja hauskojen korujen ystäville. Sivupalkistanikin tuttu ystävieni iloinen verkkokauppa Koruharakka täyttää huikeat 4 vuotta ja sitä juhlitaan vielä huomiseen eli sunnuntaihin saakka mm. ilmaisin toimituksin.

20121124-171615.jpg

Mikäli Koruharakasta löytyy jotain kivaa vaikka joulun lahjapaketteihin, niin kannattaa toimia vielä tänä iltana, sillä tämän päivän ajan kaikista tuotteista saa -20% alennuksen! EDIT: Huom, Alennuksen saa käyttämällä koodia C7JMTN!

Korujen lisäksi tytöt ovat laajentaneet tarjontaansa mm. heijastimiin, meikkipusseihin ja todella suloisiin postikortteihin. Muualla asuvaa ystävää voi ilahduttaa tilaamalla hänelle korulahjan suoraan kotiosoitteeseen kera postikortin, johon harakan tytöt lupaavat käsin kirjoittaa haluamasi tervehdyksen. Aika kätevää!
20121124-171622.jpg
Omat täsmävinkkini Koruharakan valikoimista ovat näyttävät statement-kaulakorut joilla arkinenkin asu saa ihan uutta potkua ja viime vuotinen pikkumusta nousee pikkujouluissa ihan uudelle tasolle. Nuo kimaltelevat haaremin aarteetlöydät TÄÄLTÄ.

Movemberin hengessä puolestaan on suositeltava viiksikaulakorua. Ei ainoastaan siksi, että viikset on cool,mutta myös siksi, että kaikista marraskuun aikana myydyistä viiksikaulakoruista lahjoitetaan 2 € Movember-kampanjan tukemiseen. viiksikorun löydät TÄÄLTÄ.

Ää, saunavuoro alkoi juuri! Äkkiä siis purkit ja purnukat kassiin ja menoksi! Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

PS. Olen monesti saanut Koruharakan tuotteita veloituksetta, joten tämä oli mainontaa.

Kommentit (2)

Hottentotti
3/2 | 

Kiitos vinkistä ;) pari korua lähti tilaukseen!

Envia
4/2 | 

Hei! Postaukseen täysin mitenkään liittymättä... Osaisitko sanoa mikä olisi kiva kaveri tuolle nykyiselle objektiiville, kun jotain (halpaa, yllättäen) zoomilinssiä tarvis saada, tuo viiskymppinen on toki erinomainen linssi mutta ei ehkä ainoana oikein toimi... En ole ikinä koskaan, edes kouluaikoina jaksanut perehtyä noihin linssien ominaisuuksiin sen kummemmin, siksi kait olenkin edelleen harrastajakuvaaja sen pro-ammattilaisen sijaan mikä ilmeisesti pitäisi olla, köhköh. Nikon D90 on siis kamerana :) Kiitos kaunis ja kumarrus jos viitsit vaivautua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat