Pikaiset kenkäterveiset täältä Tampereelta! Kouluun ei tietenkään kannata mennä ajoissa, vaan aamun voi aloittaa hitaasti makoilemalla sängyssä ihanan pikku Hiiripupumarakatin kanssa. Vaikka kello juoksee ja luento on jo alkanut, niin sitten voi vielä poiketa matkalla tavaratalon kenkäosaston kautta. Mutta täytyy sanoa, että se oli kohtalon johdatusta, kyllä kannatti poiketa aikataulun pissimisestä huolimatta.

Sokoksella oli tarjolla muutamia ihastuttavia kenkiä brasialaiselta Via Uno -merkiltä. Olen aiemminkin törmännyt tuohon merkkiin, mutta en ole kiinnittänyt sen suurempaa huomiota, mutta nyt, voi pojat.. Täytyy sanoa, että pari pinetä kuolapisaraa saatoin suupielestäni valuttaa kaunokaisia hivellessäni. Kaivelin Via Unon -nettisivuilta muutamia herkkupaloja tänne teidänkin nähtäväksenne.

viauno2viauno1

Ja miten niin kannatti poiketa? No sieltä tietenkin lähti yhdet kaunottaret ostoskassissa kotia kohti! Olinkin jo ehtinyt hieman huolestua, kun en ollut aikoihin ostanut yksiäkään kenkiä. Pelkäsin jo, että jotain on vialla. :D

Esittelen uutukaiseni lähemmin, kunhan saan niistä itse otettua kuvamateriaalia. Mutta sitä odotellessa kysyn mahdatteko te jo arvata mitkä tässä postauksessa esiintyvistä kengistä ovat nyt minun?

Kommentit (19)

1/19 | 

Rakastuin noihin toiseksi alimpiin. Oih.

Porin Sokoksesta olen tasan kerran loytanyt ihanat kengat. Enka ostanut. Nyt harmittaa. Ensimmaiset perusmustat korkkarit, jotka pysyivat jalassa. :(

Noh, takaisin kuolaamaan niita perusmustien korkkarien aatelia: Louboutineja.

Veera

joo, Porin Sokoksella on kyllä melko kökkö valikoima. Aika sellaista rouva- ja mummo-osastoa. :P

2/19 | 

onkos ne noi ylimmät??

Itse ottasin ne...ja siel yleensä blogin perusteella olet ollu samoilla makulinjoilla.

Ihania platopohjia noissa kengissä...nam.

Ovatko mukavat?

Veera

joo mukavat ovat kyllä sen perusteella mitä nyt vähän tepastellut kotona. Kyllähän toi plato aina auttaa asiaa.

Kyllä mulle noi ylimmätkin kelpaisi, mutta ei osunut nyt tällä kertaa..

Sagu
4/19 | 

Jollet ole ihan villiksi heittäytynyt, niin nuo ylimmät, tai ehkä jopa alimmat!

On kyllä ihania kenkiä. Mulla on vain korkkareiden suhteen jostain syystä vakaa luulo, että en osaa käyttää tuollaisia kapeita ja korkeita korkoja. Korkeimmissa kengissäni on lähemmäs 10 sentin korko, mutta se on valtavan paksu tolppakorko. Miten pääsisin tästä kummallisesta pelosta eroon?

Veera

kyllä mä tällä kertaa heitäydyin vähän näitä veikkauksia villimmäksi. Mutta silti mielestäni oikeinin oman näköiseni kengät ostin. Toivottavasti huomenna saisin kuvia!

5/19 | 

Arvaisin että aivan viimeisin musta kenkäpari tai aivan ensimmäisin musta kenkäpari! Tai voihan se olla että ostitkin kaikki muttet paljasta niitä meille XDD

Ihania kenkiä kaikki, ite en kuitenkaan ikinä käytä noin korkeita (kyllä, minulle ne ovat korkea :D) ja ohutkorkoisia korkkareita, korkoni täytyy olla jämäkkä! :DD

Veera

kyllä mä voisin ottaa varmaan nuo kaikki,mutta ei ehkä ihan pysyis budjetissa. :D Mutta väärin meni sun veikkaukset.

Toi plato kyllä vie ihmeen paljon tota korkean koron tuntua ja helpottaa kengillä kävelyä vaikka korko onkin ohut.

Veera

joo samaa katsoin itsekin, mulla kun on perusmustat korkkarit etsinnässä, mut valitettavasti noita ei sokoksella näkynyt. :P

7/19 | 

Oisko jommat kummat, joissa on solki? Onko noissa korko 12 cm?

Taisin muuten nähdä niitä kenkiä, joita esittelit Amsterdamin reissulta, Brandosilla. Oli ainakin erikoisia korkoja, eli vink vink vaan! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram