Käytiin eilen Iinan kanssa hippaamassa Guessin 30 v kekkereissä. Minäkin kaivoin päälleni ainoan omistamani Guess-tuotteen, eli itselleni 30 v lahjaksi hankkimani leopardikorkkarit.

Mekon virkaa toimitti männäviikolla Lindexin läskiosastolta bongaamani läpikuultava pitsikuvioinen kolttu. Harvinaisen iloinen yllätys noin ketjuliikkeen "lihavat on ihania" nurkkauksesta.

Tämä asukuva on omistettu pitkäaikaiselle lukijalleni nimeltä Fantti, joka muutama päivä sitten kommentiboksissa huhuili lyhyiden hameiden ja korkeiden korkojen perään.

Tosiasia on, että elämäni tuntuu olleen viime aikoina sen verran tylsää arkea, ettei siellä ole oikein ollut sijaa kivoille bilemekoille tai huikeille koroille, joten olen kuin huomaamatta liukunut lähes kokonaan löllöhousujen ja matalien kntohen maailman.

Mutta olkoon tämä asu muistutuksena itselleni, että voisi niihin mekkoihin ja korkoihin verhoutua hieman useamminkin. Sitä saattaa itsekin yllättyä kuinka kivalta sitä näyttää. :)

Kemut oli ihan jees, sillä yhdistelmä ilmainen juoma ja lavalla Michael Monroe ja tuleva aviomieheni nr. 3, eli Kimmo Härmä.

Tänään vuorossa palaveria ja juhlintaa Indiedays-porukalla. Jeii!

Posted from WordPress for Windows Phone

Kommentit (14)

15/14 | 

Oi Veera, näytät ihan mielettömän hyvältä!! Ja tuo laukku on UPEA! Sulla on kyllä aina makeimmat laukut. :)

Henna
18/14 | 

Hihi pakko kommentoida! Juteltiin ja suunniteltiin sun kanssa Guessin bileissä taktiikkaa jolla hurmaat Kimmo Härmän.. No me nähtiin se sit bileiden jälkeen Circuksen ulkopuolella itse Mr Monroen kanssa ja otettiin yhteiskuvia, aah jees! :D

terkkuja käärmeennahkatytöiltä!

Elisa
22/14 | 

Hih, mister Härmä (ja vaimo ja lapset, sori) asuu mun alakerrassa. Mulla vaan meni hetki ennen kuin tajusin, että mistä mies on tutun näköinen kun ensimmäisen kerran näin sen :).

Viliina
23/14 | 

On kyllä taas niin ihana kokonaisuus sinulla päällä. Ja herttinen sentään, miten nätit kintut. :D

26/14 | 

Näytät mielettömän upealta! :) Ja nuo sääret... Ehkä sitä itsekin uskaltaa näin kauniin esimerkein jälkeen ensi hippoihin pistää vähän korkeampaa ja lyhyempää.

Aurinkoista kesää :)

27/14 | 

Aivan upeet korkkarit! Itekin omistan yhet Guessin korkkarit, mutta on sen verran korkoo, etten osaa kävellä niillä vielä kunnolla :D hiplailen ja ihailen niitä vaan.. Mutta hyvä, että joku sentään lähtee ihmisten ilmoille esittelemään omia korkokenkiään (:

28/14 | 

Munkin on pakko kommentoida, että sä näytät ihan mielettömän upeelta tossa asussa. Yhdyn muiden mielipiteeseen, että sulla on kadehdittavat sääret. Nyt vaan kesällä enempi minimekkoja ja korkeita korkoja, eikös?

Muuten ihanasta sanottu "Lihavat on ihania" nurkkaus :))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram