Tänään ehdin sentään nappaamaan asusta muutaman ruudun enemmän kuin maanantaina bussiterminaalissa, sillä koulun loputtua viideltä olivat Mediapoliksen käytävät sopivan autioita kuvauspuuhia varten. 

farkut-HM+/pusero-Junarose (saatu)/neuletakki-J.Lindeberg/kengät-Vagabond/laukku-Olympus (Saatu)

Asun lähtökohta oli uudet HM+ osastolta ostamani vaaleat pillit johon valitsin sitten muut osat sen mukaan, että reppuun tarvitsi napata vain vaihtopaita huomiseksi ja tietäisin muuten viihtyväni samoissa kuteissa huomisenkin. Melko saman näköinen kokonaisuus muuten kuin TÄMÄ viime syksyinen asu vaikka samaa ei olekaan kuin tuo Junarosen kuviollinen pusero. 

Asusta tarkemman maininnan ansaitsevat ehdottomasti nämä henkkamaukan plussaosaston Skinny high-farkut, näissä on nimittäin vyötärön korkeus todellakin minun makuuni. Mulla oli parit vaaleat farkut jo kaapissani, mutta tällaiset oikeasti korkeavyötäröiset ja kunnolla pillilahkeiset uupuivat, joten nämä olivat just hyvä löytö. Jos joku miettii kokopolitiikkaa, niin mulla on farkuista koko 46. Sama malli löytyy myös mustana.

Nyt mun olkaa vasten odottaa malttamattomana yksi kahdeksan vuotias pikkupoika mankuen, että tulisin vihdoin leikkimään hänen kanssaan legoilla, joten pakko mennä! 

Kommentit (6)

Tarja
7/6 | 

Minä niin fanitan näitä sivuja ja asukokonaisuuksia.

Olen jo alkanut matkimaan sinun asukokonaisuuksia; yritän kaivaa oman kaappini kätköjä ja löytää jotain sinne päin. Sainpa tässä omalta tytöltäni huomautuksen eräästä asusta; onpa kivat vaatteet! Otin pokkana kunnian itselleni :-D

Vierailija
8/6 | 

Kiitti farkkuvinkistä! Tilasin molemmissa väreissä ja hyvältä vaikuttaa :D

Pisamiina
9/6 | 

Mä kanssa tilasin, innolla odotan tilausta saapuvaksi! :D Toivottavasti taskut istuu pyllylle, mulla kun on usein ongelma että taskut lätistää pyllyn ihan täysin. :(

Vierailija
10/6 | 

Heippa! Tilasin kans noi farkut ja nyt mietin et kummassako koossa ne otan... Toiset on sen verta tiukat vyötäröltä, et on vähä vaikee istua😅 Niin kysymys kuuluuki et venähtääkö ne käytössä yhtää? Toiset oli taas okt mutta jos ne venähtää niin on kyllä liian isot.

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/6 | 

Nää vaaleet kyllä venähtää, mustat on vähän jämäkämpää kangasta. Sanoisin et jos aaat ne pienemmät kiinni, niin ota ne. Kyllä se muutamassa päivässä helpottaa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat